Reacties voor: ‘iWatch wordt slechts een iPhone-accessoire, geen losstaand product’

'De iWatch of andere Apple-wearable die op 9 september zal worden aangekondigd, is geen losstaand product, maar een accessoire.'
Bart Breij -

Reacties: 10 reacties

  1. Goh, spannend

  2. Wish we could say more: een hint naar Siri icm met Iwatch?
    Vind die cryptische teksten altijd geweldig gevonden, later denk je altijd van “dat bedoelden ze natuurlijk!”
    Ik ben benieuwd!

  3. Misschien eindelijk een wearable die echt wat toevoegt. Ik zou het al goud vinden als er notificaties op binnenkomen + genoeg info kan doorsturen naar Healthbook.

  4. geen iWatch zou een domper zijn. Zoveel toepassingen voor mogelijk..een gemiste kans lijkt mij. Tenzij ze iets revolutionairs gaan presenteren, maar dat geloof ik niet.

    Apple kan het zich nu niet veroorloven om met een half product op de markt te komen. Sinds Jobs er niet meer is, is er bijna radio stilte qua producten en vooruitgang. Telkens wordt er gesproken over ‘nieuwe producten’. Vorig jaar al, maar het is bijna einde 2014 voordat er zoiets op de markt is en Apple moet nu laten zien ook zonder Jobs innovatief te kunnen zijn.

    Zeker met de recente overname van Beats, veel hooggeplaatst nieuw (medisch) personeel, mogen we toch verwachten dat Apple ons gaat verbazen met een nieuw product. iWatch zou wat bij betreft ideaal zijn, zoniet ben ik erg benieuwd wat het dan wel is.

    Komt er geen iWatch ga ik voor de G Watcht R van LG.

  5. Ik had ook niks anders verwacht. Als je een wearable draagbaar en fashionable wilt houden, dan moet je geen mega groot scherm hebben en als je geen mega groot scherm hebt dan zal je altijd een companion device nodig hebben (zoals een telefoon) om informatie te verwerken en weer te geven. Zolang het apparaat maar wel te gebruiken is zonder iPhone in de buurt (om bijvoorbeeld hard te lopen) en dat je het later synchroniseert.

  6. Origineel geplaatst door deuxani
    Ik had ook niks anders verwacht. Als je een wearable draagbaar en fashionable wilt houden, dan moet je geen mega groot scherm hebben en als je geen mega groot scherm hebt dan zal je altijd een companion device nodig hebben (zoals een telefoon) om informatie te verwerken en weer te geven. Zolang het apparaat maar wel te gebruiken is zonder iPhone in de buurt (om bijvoorbeeld hard te lopen) en dat je het later synchroniseert.

    Juist en mee eens!

  7. Als ik in mijn vriendenkring rond kijk zijn er mensen die een Galaxy Fit hadden gekregen bij hun S5, ik was onder de indruk van het apparaatje…. Nu een paar maanden verder, ligt ie bij hun in de la en zie ik op straat ook nauwelijks mensen die hem dragen.
    Ik vraag me af of Apple met een iWatch komt , waarvan we juist wel zeggen , zo’n horloge is onmisbaar!
    De tijd zal het leren natuurlijk, en Apple te kennen zullen ze vast niet voor niks later op de markt komen om misschien een meer geavanceerd product te introduceren, en we misschien zoals de 1st Gen iPhone weer echt “WOW” kunnen zeggen.

  8. Dan zou een bundel van de iphone en iwatch niet verkeerd zijn .

  9. Origineel geplaatst door Said
    Dan zou een bundel van de iphone en iwatch niet verkeerd zijn .

    goed idee!

  10. Het hoeft geen watch te zijn. Als het health data verzamelt die medisch relevant is wordt het een hit. En dan het accent op medisch en niet op fitness.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.