Reacties voor: ‘iWatch nog in vroege testfase’

De iWatch bevindt zich op het moment nog in een vroege productietestfase. Waarschijnlijk is hij pas in 2015 verkrijgbaar.
Lees het complete artikel → ‘iWatch nog in vroege testfase’
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 13 reacties

  1. De iwatch komt eind 2015 begin wellicht zelfs 2016 wegens problemen waar het team tegen aan loopt. Ze zijn op dit moment pas net begonnen met testen.

    De apple tv is al een stuk verder. Deze krijgt een eigen appstore en siri zal er op gaan werken en zal samen werken met homekit. Als je een film start zullen de lampen dimmen. Besturen van de film kan eventueel met stem commando.

    Bron van mij zit zeer dicht bij het vuur.

    En zo gaat dat dus in de praktijk. Allemaal losse flodders schieten en er is er van zelf wel 1 of meerdere raak. En als het toch eerder uit komt wuiven we dat weg als meevallertje.

    Conclussie? Niks zeggende berichten dit.
    Als het aan alle bronnen gelegen had hadden we eind 2013 al een iwatch, eigen televisie van apple. Daar over gesproken. Die “betrouwbare” bronnen zijn ook opeens zeer stil he?

  2. Wel goed idee trouwens, die Apple TV doe samenwerkt met Homekit.

  3. Lekker laat! Zo houden ze de concurrentie echt niet bij.

  4. De iwatch word op 9 september onthult en niet veel later is die verkrijgbaar.

    Reden:

    1: health app zonder een wearable heeft geen enkele zin. De nieuwe Iphone bevat geen sensoren die een aanvulling zijn voor de app.

    2: 9 Sep is het do or die, de druk die vanuit aandeelhouders is zo groot dat de baan van TIM er vanaf hangt. Iedereen verwacht vuurwerk.

    3: Verliezen van marktaandeel / Ipad sales lopen terug / Ipod is met pensioen en de nieuwe Iphone is niets meer dan een groter scherm.

    Alles bij elkaar opgeteld is het zo goed als zeker dat er meer is dan alleen de nieuwe iphone op 9 sep.

  5. En krijgen we morgen weer een bericht van een andere bron dat het tegendeel beweerd?

  6. Zozo. Blijkbaar werken er mensen hier bij Apple zo te lezen. Ze weten alles…

  7. @HooijmansNL: Nee dat kan niet, wat iedere Apple medewerker heeft in z’n contract staan dat er niets mag worden doorgefluisterd aan de media.

  8. @Marco:

    Je beweert twee keer alle ins en outs van de nieuwe iPhone weet, dan kan natuurlijk niet.

    Verder is het idee van health dat het samenwerkt met andere wearables, dus
    Is er geen iWatch nodig.

  9. Maakt het wat uit? Volgende week dinsdag weten we het zeker. Tot die tijd blijft het bij speculeren. Geen mens die momenteel met enige zekerheid kan zeggen wat Apple precies van plan is. Zoals het verleden al veel vaker heeft bewezen, gaan ze hun eigen weg. En in de meeste gevallen is dit de beste weg. Ja, ze zijn dingen van plan. Ja, 2014 heeft “the most exciting product lineup since 25 years”. Dat schept verwachtingen. Laten we gewoon even kalmeren en wachten. De tijd zal het leren.

  10. @Pieter

    Iwatch is de naam de op alle forums / apple fans gebruikt word. Het is helemaal niet zeker dat het ook die naam krijgt.
    Maar ik kijk er iets anders tegen aan dan jij. Ik wil niet zeggen dat ik veel apple stock hebt maar, je krijgt wel andere Info over wat analisten ( financieel ) er over denken en zeggen. De nieuwe iPhone word niet het revolutionaire Apple product waar mee ze de concurrentie marktaandeel kunnen afsnoepen. Alles is gericht op een nieuw eco systeem dat alles gaat verbinden. Zonder een killer device ( wat het ook mag zijn ) is de health app zinloos en op dat paard word grof ingezet.

    PS datum 9 sep was niet zo moeilijk te bevestigen want de back to school loopt tot 9 sep. Ideaal om oude stock kwijt te raken.

  11. @Marco: Marco heeft er wel een aardige kijk op hoor. Ook ik geloof er niks van dat we nog maanden en maanden moeten wachten op die iWatch. Het is duidelijk dat Apple met iets groots komt gelet op de locatie en de gigantische stand die ze aan het bouwen zijn op het terrein van de presentatie. Dan kom je niet alleen een iPhone 6 presenteren die inderdaad al volledig is uitgelekt. Een paar details kunnen nog verrassen maar de rest is echt wel bekend.

    Apple gaat met een knaller komen. Niet de iWatch, niet de iPhone 6, niet Marvericks en ook niet de AppleTV gaat de show stelen. Het totale ecosysteem dat Apple gaat presenteren wordt de knaller.

    Ik denk dat die stand allerlei locaties gaat voorstellen zoals een woonkamer, een ziekenhuis, een fitnesszaal, een winkel, een auto etc. Apple gaat laten zien hoe het iOS ecosysteem naadloos in elkaar gaat overlopen in alle delen van het dagelijks leven. Health, betalingen, iOS in the car, iOS in je woning. Met als centraal middelpunt een iOS apparaat als de iPhone 6, een iPad en nu zelfs vanaf je pols! Niet de apparaten zelf zullen straks verbazing wekken maar de samenwerking tussen de apparaten.

    Één vervelend dingetje: de opschudding over iCloud. Want dat gaat een belangrijke rol spelen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.