Reacties voor: ‘iWatch verschijnt voor het einde van 2013’

De iWatch, Apple's vermeende slimme horloge, verschijnt voor het einde van 2013. Dit beweert een bron tegenover persbureau Bloomberg.
Lees het complete artikel โ†’ ‘iWatch verschijnt voor het einde van 2013’
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 33 reacties

  1. Wat zal er speciaal zijn aan de iWatch?

    klok kijken?

  2. Een -goede- batterij en waterdichtheid zijn toch wel een vereiste voor me.

  3. Het is een horloge, met wat extra sportfuncties, het weer en je zal m vast wel kunnen verbinden met een iphone ofzo.

  4. Kansloos ding! Kom maar met een totaal nieuwe iphone dat alle andere merken wegblaast!

  5. iwatch hoeft niet een horloge te zijn het kan ook een tv zijn “iwatch ik kijk”

  6. Bang dat het een duur dingetje wordt, maar ik zie nogal wat meer mogelijkheden dan sport in combinatie met iPhone (oa. anti-diefstal/verlies van je phone bijv)

  7. Ik denk dat ze de concurrentie weer gaan wegblazen hiermee.

    Op zich wat Pebble en soortgelijke horloges doen, verbinden met je iPhone, is een workaround. Dat is alleen maar zo ontworpen omdat het horloge geen GPS heeft, geen internetverbinding en uberhaupt geen snelle processor.

    Ik denk daarom dat de grootste feature die in de iWatch zal zitten, is dat ie niet afhankelijk gaat zijn van je iPhone. Dat ding gaat gewoon zelf 3G en GPS bevatten. Op die manier hoef je niet per se een smart phone te bezitten om gebruik te kunnen maken van zo’n horloge.

    Wel zou ik het prettig vinden dat ALS je ook een smartphone hebt, is dat het horloge alle notificaties volledig overneemt in plaats van dupliceert. Nu met mijn Pebble vind ik het namelijk nog een beetje storend dat bij elk nieuw bericht zowel de iPhone in m’n zak gaat trillen als mijn pols.

  8. Ik dacht dat het nog 3 jaar ging duren
    Zou mooi zijn als ze er mee rond de feestdagen komen liefst eerder

  9. Misschien als er een iTV komt dat je die ook kan bedienen met je iWatch. En natuurlijk je iDevices linken met je iWatch zodat je Facetime kan gebruiken en notificaties kan lezen en misschien kan bellen.

  10. Op MacRumors geven ze aan dat het ding vermoedelijk de volledige iOS zal draaien maar dat battery life een issue is: na een paar dagen is het horloge leeg.

  11. Ik heb er een hard hoofd in.
    Maar goed wie weet is het wel een heel handig ding.

    [EDIT]
    IK weet niet of ik het wil of kan gebruiken als het product nog niet bestaat.

  12. Zal niet gebeuren vrees ik.Dat ze als eens beginnen met iOS eens flink op te frissen.trouwens ben zeer tevreden over mijn iphone 5. Nieuwe Htc one vind ik ook wel knap. Maar iphone is nog steeds de referentie qua design,stabiliteit,apps,… En werkt perfect samen met imac ,ipad…@Zaandammer:

  13. Origineel geplaatst door Rembert
    Op MacRumors geven ze aan dat het ding vermoedelijk de volledige iOS zal draaien maar dat battery life een issue is: na een paar dagen is het horloge leeg.

    Vind ik op zich geen issue. Ik leg de Pebble nu ook gewoon elke avond aan de stroom, ook al gaat ie volgens hun 7 dagen mee.

  14. Origineel geplaatst door Tokke: Zal niet gebeuren vrees ik.Dat ze als eens beginnen met iOS eens flink op te frissen.trouwens ben zeer tevreden over mijn iphone 5. Nieuwe Htc one vind ik ook wel knap. Maar iphone is nog steeds de referentie qua design,stabiliteit,apps,… En werkt perfect samen met imac ,ipad…@Zaandammer:

    ik ben ook zeer te vreden met mijn iphone 5. Echter begint apple naar mijn mening wat achter te raken qwa specificaties.

    Qwa gebruiksgemak en design komt geen enkel in de buurt. Daarom zal ik ook altijd voor iphone blijven kiezen maar willen succes vol blijven dan moeten ze echt mee gaan met de tijd.

  15. @Zaandammer:
    Dat is android praat.
    Het zijn niet de zware specs dat een goede smartphone maken. Dat is trouwens al genoeg aangetoond (high specs smartphones met alle toeters en bellen aan die dan nog niet soepel draaien ook).

  16. Ik ben benieuwd of dit echt waar is, het lijkt mij wel een gadget die ik zelf graag zou willen hebben. Mijn horloge is mijn pols afgegaan bij mijn eerste GSM, en nu gebruik ik mijn iPhone vrij vaak alleen maar om te kijken wat de tijd is, of om agenda-, email- en Facebook updates te checken. Ik hoop daarbij wel dat het een Apple waardig product wordt, dus of het wat meer te bieden heeft dan de concurrent. Ik denk dan aan een notification center, Apple remote voor je iPhone/iPad/Mac en een eventuele app store. Misschien een Airplay ontvanger, zodat je je koptelefoon aan kan sluiten op je horloge.

    edit: oja, en natuurlijk een superstrak design, maar dat zal wel goed komen… ๐Ÿ˜‰

  17. Ik heb 4 jaar een iphone gehad.. ik kreeg zaterdag mijn Xperia Z. als verlenging.. omdat ik ook dacht dat Apple te weinig vooruit ging… Dus huppekee mooi schermpie, waterdicht en een fantastische camera……

    1 uur in mn handen gehad,.. op marktplaats gezet, en de zelfde dag nog verkocht…. nooit meer zo’n groot toestel, en nooit meer android…

    Het gebruiksgemak is gewoon veeel lager.

    Ik blijf mooi bij Iphone en wacht benieuwd naar deze horloge, waar je hopelijk je whatsapp berichten op af kunt lezen enz..

  18. Origineel geplaatst door Dekon: @Zaandammer:
    Dat is android praat.
    Het zijn niet de zware specs dat een goede smartphone maken. Dat is trouwens al genoeg aangetoond (high specs smartphones met alle toeters en bellen aan die dan nog niet soepel draaien ook).

    1 ๐Ÿ™‚

  19. Voor elk wat wils toch.
    Bij de een draait het om de beste specs en bij vele apple gebruikers om de gebruiks ervaring van het apparaat.
    het een staat niet los van het ander. Al liggen specs vaak wel op de achtergrond bij apple. design en gebruiksvriendelijkheid daar hoor je apple meer over.

  20. Liever geen iwatch. doe mij maar een mooie diesel horloge ๐Ÿ™‚ gaat langer mee. en heeft een dure maar perfecte smaak voor mij ๐Ÿ™‚

  21. In combinatie met een 6″ Iphone HD, watch voor notificaties, textmessaging, muziek en belfunctie. En dat grote ding in je borstzak voor de rest.

  22. Wat is het verschil tussen een getweakte versie en een aangepaste versie van iOS.

  23. Origineel geplaatst door Lordbachus
    In combinatie met een 6โ€ณ Iphone HD, watch voor notificaties, textmessaging, muziek en belfunctie. En dat grote ding in je borstzak voor de rest.

    Precies……en natuurlujk een Nederlandstalige Siri (die we waarschijnlijk zelfs op de Iphone niet gaan krijgen)

  24. GoogleGlass is maybe better

  25. Is waar. Maar er is hoop he. De iPad 5 zal de concurrentie weer wegblazen denk ik. Dan de iwatch en itv nog. Komt wel goed. @Zaandammer:

  26. Dan heb je eigenlijk al een gsm aan he pols hangen.. Ik zou het al voldoende vinden moest ik het uur, weer, meldingen, agenda’s, foto’s en video’s kunnen zien

  27. Ik ben ook zeer tevreden met mijn iPhone 5. Werkt goed en stabiel samen met al mijn andere Apple producten. Ik vraag me af wat ik met een iWatch er aan zal toe kunnen voegen? Ik ben nog niet zo overtuigt van het gemak ook ivm met het kleine scherm. Verder denk ik wat zal mijn iPhone nog meer moeten kunnen? Wat gebruikersvriendelijker bestanden uitwisselen of..? Suggesties? Ik lees ze graag!

  28. Hoeveel gaat ie ongeveer kosten dan ? ..

  29. Iijkt verdomd veel op de smartwatch van Sony

  30. Origineel geplaatst door m
    Iijkt verdomd veel op de smartwatch van Sony

    Die foto is slechts รฉรฉn van de velen concepten die random designers maken van de iWatch hรจ. Niemand weet hoe de iWatch er uit zal gaan zien. Waarschijnlijk is zelfs Apple daar nog niet eens helemaal uit.

  31. de iwatch draait op zijn eigen versie van IOS en in een update voor iPhone, iPod en iPad zal de iwatch in sync staan met je idevice. je kan ook je mail lezen en dat soort dingen.

  32. @gaby: in welke glazen bol zie je dat?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.