Reacties voor: ‘iWatch met draadloos opladen in oktober 2014’

De iWatch komt in oktober 2014 en kan draadloos opladen, zegt een Chinese site, die eerder de iPhone 5s correct voorspelde.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. Geen enkel toegevoegde waarde. Alleen voor apple$$$$$$

  2. @Zaandammer: dat zeiden ze ook over radio/tv/internet/telefoon

  3. 1 ding weet ik wel…..als hij uit komt dan koop ik m 😀

  4. Ik ben eigenlijk een beetje klaar met Apple, maar die iWatch zie ik wel zitten!
    Jammer dat er nog niet echt goede smartwatches zijn voor de iPhone..

  5. Als het draadloos opladen tot op één meter echt werkt, zou je dus ook draadloos je iWatch kunnen opladen vanaf je iPhone. Aangezien de afstand tussen die twee meestal < 1 meter blijft. Dus is 100 mah dan ook meer dan genoeg!

  6. Origineel geplaatst door Brian
    Ik ben eigenlijk een beetje klaar met Apple, maar die iWatch zie ik wel zitten! Jammer dat er nog niet echt goede smartwatches zijn voor de iPhone..

    Er is een prima smartwatch voor de iPhone op dit moment. De Pebble. Doet alles wat ik maar zou willen tegen een decent batterijlevensduur!

  7. Moet ik nu nog zo lang wachten dan koop ik ze allebei iPhone 6 en iWatch.

  8. Origineel geplaatst door Rick: @Zaandammer: dat zeiden ze ook over radio/tv/internet/telefoon

    hoe weet jij nou dat ze dat zeiden? Of je moet nu wel 100 zijn.

  9. @Richard:

    Maar die is toch zooooooo lelijk dat ding.
    Als de iWatch er zo gaat uitzien stop ik met apple

  10. Tot oktober 2014 wachten… Apple kennende zal het waard zijn om zo lang te wachten! Ik koop ‘ m direct.

  11. Origineel geplaatst door Arjan: @Richard:

    Maar die is toch zooooooo lelijk dat ding.
    Als de iWatch er zo gaat uitzien stop ik met apple

    alsof een klokkie iets te maken heeft met of je bij Apple zou blijven….ik heb wel s vaker gezegd….ik denk echt dat het iets heel moois gaat worden en niet te vergelijken zal zijn met de smartwatches die er nu zijn

  12. Origineel geplaatst door Richard
    Origineel geplaatst door BrianIk ben eigenlijk een beetje klaar met Apple, maar die iWatch zie ik wel zitten! Jammer dat er nog niet echt goede smartwatches zijn voor de iPhone..Er is een prima smartwatch voor de iPhone op dit moment. De Pebble. Doet alles wat ik maar zou willen tegen een decent batterijlevensduur!

    Brian,
    De Pebble werkt SUPER goed en is heel erg fijn, ik laad hem 1x per week (7dagen) 3 uurtjes op en heb nog nooit een teken van lege batterij gehad. Je weet niet wat je mist!
    En…hij kost heel weinig in vergelijk met de andere, iWatch lijkt me schitterend, maar voor 400 Euro?

  13. Nog zo lang wachten shit man gaat zeker weer wat moois worden

  14. Afwachten. De batterij van m’n huidig uurwerk gaat jaren mee. Er zal dus een serieuze toegevoegde waarde moeten zijn.
    Als ik de vergelijking maak met m’n gsm zal dat wel geen probleem zijn. Mijn oude Nokia moest ik om de 14 dagen eens opladen, m’n iPhone dagelijks. En toch zou ik hem niet meer willen missen.

  15. Origineel geplaatst door Hans Willems:

    Brian,
    De Pebble werkt SUPER goed en is heel erg fijn, ik laad hem 1x per week (7dagen) 3 uurtjes op en heb nog nooit een teken van lege batterij gehad. Je weet niet wat je mist!
    En…hij kost heel weinig in vergelijk met de andere, iWatch lijkt me schitterend, maar voor 400 Euro?

    Pebble was wel een optie, tot ik in veel recensies las dat Bluetooth verbinding vaak verbreekt. De recensies waren wel voor iOS6. Is dat nog steeds zo?

  16. Origineel geplaatst door Brian
    Origineel geplaatst door Hans Willems:Brian, De Pebble werkt SUPER goed en is heel erg fijn, ik laad hem 1x per week (7dagen) 3 uurtjes op en heb nog nooit een teken van lege batterij gehad. Je weet niet wat je mist! En…hij kost heel weinig in vergelijk met de andere, iWatch lijkt me schitterend, maar voor 400 Euro?Pebble was wel een optie, tot ik in veel recensies las dat Bluetooth verbinding vaak verbreekt. De recensies waren wel voor iOS6. Is dat nog steeds zo?

    Klopt Brian, ik heb ook alle ellende de revue zien passeren en was dus erg benieuwd, maar zelfs als ik van buiten weer binnen kom en mijn iPhone binnen ligt maakt hij zelf weer verbinding, de verbinding is nog nooit uitgevallen, maar ik denk dat alle mal functies met Android of ios6 is en niet met ios7, dit laatste weet ik niet zeker, maar alles werkt bij mij perfect, alle meldingen ook mail en FB en mijn agenda etc. etc.
    Ik ben heel enthousiast zoals je hoort, ik heb ook watch-phones dus ik heb wel ervaring met gadgets aan mijn pols 🙂

  17. Origineel geplaatst door Hans Willems
    Klopt Brian, ik heb ook alle ellende de revue zien passeren en was dus erg benieuwd, maar zelfs als ik van buiten weer binnen kom en mijn iPhone binnen ligt maakt hij zelf weer verbinding, de verbinding is nog nooit uitgevallen, maar ik denk dat alle mal functies met Android of ios6 is en niet met ios7, dit laatste weet ik niet zeker, maar alles werkt bij mij perfect, alle meldingen ook mail en FB en mijn agenda etc. etc. Ik ben heel enthousiast zoals je hoort, ik heb ook watch-phones dus ik heb wel ervaring met gadgets aan mijn pols

    Thanks voor de info Hans! Had inmiddels al een beetje verder gegoogled en kom nog berichtjes tegen over uitvallende verbinding. Ik denk dat ik dan ook maar een Pebble ga aanschaffen 🙂

  18. Origineel geplaatst door Brian
    Origineel geplaatst door Hans WillemsKlopt Brian, ik heb ook alle ellende de revue zien passeren en was dus erg benieuwd, maar zelfs als ik van buiten weer binnen kom en mijn iPhone binnen ligt maakt hij zelf weer verbinding, de verbinding is nog nooit uitgevallen, maar ik denk dat alle mal functies met Android of ios6 is en niet met ios7, dit laatste weet ik niet zeker, maar alles werkt bij mij perfect, alle meldingen ook mail en FB en mijn agenda etc. etc. Ik ben heel enthousiast zoals je hoort, ik heb ook watch-phones dus ik heb wel ervaring met gadgets aan mijn polsThanks voor de info Hans! Had inmiddels al een beetje verder gegoogled en kom nog berichtjes tegen over uitvallende verbinding. Ik denk dat ik dan ook maar een Pebble ga aanschaffen

    Goed idee Brian ga je veel plezier van krijgen, nog een kleine tip, kijk op marktplaats ik kocht de mijne daar voor 120 euro hij was 5 weken oud. Er komt volgens mij nog 48 euro aan invoer en BTW bovenop de 150 dollar maar ze geven nu 20% korting.
    Veel succes ermee.

  19. @Richard: yep, Pebble werkt steeds beter na iedere update.

  20. 100 mAh is echt te weinig, ik ben veel onderweg en zie niet hoe dit horloge dan draadloos zou moeten bijladen.

    Om nog maar niet te spreken over de aftakeling van de batterij na vaker opladen.

    Nee ik geloof nooit dat deze specificatie klopt, zelfs niet met software optimalisatie.

  21. Jezus, maar 100mAh. Hoe nutteloos is dat?! Dan haal ik liever nog die 1 bits ‘Pebble’ smartwatch. geen kleuren display, maar houd het wel 7 dagen uit.
    Beetje jammer weer

  22. Origineel geplaatst door Adam: Als het draadloos opladen tot op één meter echt werkt, zou je dus ook draadloos je iWatch kunnen opladen vanaf je iPhone. Aangezien de afstand tussen die twee meestal < 1 meter blijft. Dus is 100 mah dan ook meer dan genoeg!

    Dan gaat je iphone batterij natuurlijk veel sneller naar de klote. het is niet eens zeker of je wel met je iphone je smartwatch kan opladen.

    Ik weet niet wat jij liever wil? Maar ik ben liever bereikbaar en heb een normaal horloge waarvan de batterij langer mee gaat dan 2 jaar dan 1/3 dag.
    Maar dat is mijn mening

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.