Reacties voor: Apple overweegt prijs van 400 dollar voor iWatch

De iWatch of wearable van Apple is straks in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar, met een prijs oplopend naar 400 dollar.
Lees het complete artikel → Apple overweegt prijs van 400 dollar voor iWatch
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Interessant artikel, vooral die link naar 9to5mac. Hartelijk dank 😉

  2. Ik wil eerst zien wat er allemaal voor nieuws komt op dat ding voordat ik ga zeggen dat ik wel/niet $400 ga neerleggen.

  3. Moeten er geen aanhalingstekens meer in een titel van zo een artikel?
    Nu staat er toch echt dat de prijs vaststaat volgens de titel. ?
    ( ga je vervolgens verder lezen is het gewoon het zoveelste gerucht )

  4. Slecht plan

  5. Origineel geplaatst door ronald

    (ga je vervolgens verder lezen is het gewoon het zoveelste gerucht )

    Daar staat deze website toch vol van!!

  6. Aha, de verwachtingen waren kennelijk wat overspannen geraakt, dus nu achter elkaar de spins dat de iWatch eigenlijk niet zoveel kan, pas in 2015 verschijnt en toch een vrolijke $400 kost.
    Zo kunnen embedded-journalisten als Walt Mosberg eerst wat pruttelen, dan een weekje aan het idee wennen en vervolgens toch erg tevreden zijn als het apparaat straks “maar” $299 kost…
    Voorlopig marcheert de pers netjes mee in de Apple parade
    Dank, mede namens Tim Cook…

  7. “apple geeft bijna nooit iets gratis weg” 😀

  8. Origineel geplaatst door dietrich
    “apple geeft bijna nooit iets gratis weg”

    Zeg gerust nooit.

    Hopelijk wordt de iWatch niet zo duur,anders kun je net zo goed van een ander merk eentje kopen.

  9. Origineel geplaatst door Veronica
    Zeg gerust nooit.Hopelijk wordt de iWatch niet zo duur,anders kun je net zo goed van een ander merk eentje kopen.

    Kijk, dat is dus precies wat apple wil voorkomen met de integratie van ios 8 & Yosemite. Alle apparaten, hardware en software is zo diep met elkaar geintegreerd zometeen, dat een andere wearable/smartwatch echt 0,0 toegevoegde waarde heeft. Dus een andere smartwatch kopen heeft niet zoveel zin. Goedkoop wordt dan duurkoop.

  10. Origineel geplaatst door Bernard
    Kijk, dat is dus precies wat apple wil voorkomen met de integratie van ios 8 & Yosemite. Alle apparaten, hardware en software is zo diep met elkaar geintegreerd zometeen, dat een andere wearable/smartwatch echt 0,0 toegevoegde waarde heeft. Dus een andere smartwatch kopen heeft niet zoveel zin. Goedkoop wordt dan duurkoop.

    Niet perce, afhankelijk van het apparaat, ik bedoel ik wil alleen de notificaties zien, ik hoef een gimmick als healthkit niet of siri, ja leuk dat het kan maar de eerste heb ik niet nodig en aan de 2de heb je weinig in Nederland.

    Intergratie is 1, behoefte is 2 en goede ondersteuning is 3, geen enkele bedrijf kan dit perfect, zo vind ik Apple Magic Toucpad een geweldig apparaat voor mijn Macbook Air, maar vind het belachelijk om een superdrive te kopen voor 79 euro, dan maar een betere en goedkopere, al gaat het mij meer om feit beter dan goedkoper.

    Dat de concurrentie goedkoper is, is niet zo verwonderlijk beter is het misschien niet maar het is maar waar je behoefte aan hebt.

    Verder hoop ik ook dat de design wel wat wordt van de iWatch, de renders zijn gewoonweg lelijk, maar “the real thing” heeft niemand nog gezien, dus rustig afwachten, dus hopen dat het mooi wordt, en niet zoiets als de LG G watch of Samsung Gear, dat ziet er niet uit, het moet meer in de richting van de Moto 360 of LG R watch gaan, gewoon een apparaat dat niet te veel opvalt maar wel functioneel blijft.

  11. @Veronica: Net zo goed van een ander merk iets kopen?
    Alsof er een ander merk bestaat dat te vergelijken is met Apple. Apple is met niets te vergelijken, het is van dermate goede en betrouwbare kwaliteit dat het de rest mijlen ver achter zich laat.
    Zie ook de opmerking van Bernhard.

  12. Origineel geplaatst door Veronica
    Zeg gerust nooit.

    OS X updates?

  13. Origineel geplaatst door Veronica
    Zeg gerust nooit.

    Klopt niet geheel 🙂 in de Apple store app hebben ze soms betaalde apps die ze voor nop weggeven. Dat is trouwens ook het geval in de app store in de rubriek “app van de week”. Het klopt tevens wel dat ze niet snel iets gratis weggeven, vooral niet als ze daar veel geld mee kunnen verdienen, en al zeker hardware zullen ze nooit gratis bij bijvoorbeeld een iPhone weggeven als dat niet nodig is 😛

  14. Ik ben bang dat ik hem niet (meer) ga kopen… Apple is wel erg laat. Voor mij op zich een uitkomst. Ik heb een blessure opgelopen waardoor ik niet meer kan sporten.

    Als straks continuity er is naast de app Notifyr heb ik niet nog een apparaat nodig dat mijn aandacht vraagt.

    400 dollar, dat wordt 400 euro… Voor een horloge. Of koop er een iPad voor (!).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.