Reacties voor: ‘iWatch heeft last van problemen met scherm en batterij’

Apple kampt met problemen met het scherm en de batterij van de iWatch, aldus The Information.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Dit noemt men ook wel gewoon de ontwikkelingsfase. Opgeklopte lucht allemaal.

  2. Mmmm, zonde. Maar ik hoop toch dat hij wel komt. En voor een redelijke prijs zou ik hem graag willen 🙂

  3. Het idee om met een e-ink scherm te gaan werken zoals Pebble dat nu doet, blijkt toch niet zo’n dom idee te zijn.

    Je moet toch hard lachen om die Samsung Gear! Een horloge dat het maximaal een dag met een volgeladen batterij kan uitzingen 😉

  4. De iPod Nano werkt tot die tijd prima als “dom” horloge 🙂

  5. Wel grappig hoe dit stuk geschreven is alsof de iWatch al bestaat of duidelijk is hoe die er uitziet en wat hij doet….

    Quote:
    James werkte mee aan de iWatch en staat in een Apple-patent vermeld als bedenker van een horloge dat lijkt op de iWatch.

    WTF?

    Ik hoop overigens wel dat de iWatch er komt. En dat hij al onze verwachtingen overtreft, qua prijs/functionaliteit & uiterlijk…. One can only dream!

    (Red.)Nu minder stellig verwoord, dank voor de feedback. 🙂

  6. Origineel geplaatst door dlo
    Het idee om met een e-ink scherm te gaan werken zoals Pebble dat nu doet, blijkt toch niet zo’n dom idee te zijn.Je moet toch hard lachen om die Samsung Gear! Een horloge dat het maximaal een dag met een volgeladen batterij kan uitzingen

    en niet te vergeten dat de Note zijn batterij op enkele UREN leeg is als hij verbonden is met de Gear….. Dat zal ze leren, de loef willen afsteken, gelijk wie ter wereld officieus aankondigt iets uit te brengen, Samsung probeert ze vlug-vlug voor te zijn… Nu weer, geruchten 12 inch iPad – wat gebeurt? op CES introduceert Samsung 12 inch tablet… Hahahahaha zo doorzichtig

  7. Ze mogen overigens wel iets aan die batterij doen bij Apple. Een Note III houdt het zeker een dag uit, of zelfs anderhalf tot 2. Maar mij iPhone 5 laadt ik elke dag 2 keer op minstens.

  8. Ik vraag me echt af of Apple wel met een horloge bezig is. Ze zien wel patentmogelijkheden maar of het ook werkelijk een belangrijk project is? Het lijkt me helemaal geen Apple product. Maar goed, dat was een telefoon ook niet misschien..

    Origineel geplaatst door Ken
    Ze mogen overigens wel iets aan die batterij doen bij Apple. Een Note III houdt het zeker een dag uit, of zelfs anderhalf tot 2. Maar mij iPhone 5 laadt ik elke dag 2 keer op minstens.

    Nee, werkelijk? Die Note heeft heel veel ruimte voor een grote accu, waarom denk je dat al die fabrikanten graag devices met grote schermen maken?

  9. Origineel geplaatst door Ken
    Ze mogen overigens wel iets aan die batterij doen bij Apple. Een Note III houdt het zeker een dag uit, of zelfs anderhalf tot 2. Maar mij iPhone 5 laadt ik elke dag 2 keer op minstens.

    Een clean install zou je in dat geval wel kunnen helpen. Ik had dat ook maar nadat ik m opnieuw geïnstalleerd heb (echt clean, met de hand geconfigureerd en apps er opnieuw opgezet) was het voorbij.

  10. Origineel geplaatst door Richard
    Een clean install zou je in dat geval wel kunnen helpen. Ik had dat ook maar nadat ik m opnieuw geïnstalleerd heb (echt clean, met de hand geconfigureerd en apps er opnieuw opgezet) was het voorbij.

    Wat ook kan helpen is kijken of er niet een app is die constant je locatie trackt. Dit kan je zien aan de aanwezigheid van het kompas icoon in je statusbalk.

    Ook hangt het heel veel af van hoeveel notificaties je op een dag in beeld krijgt. Elke notificatie triggert dat het scherm aangaat. Dat slurpt batterij. Dus dat kan je ook wat beperken.

    Mijn iPhone 5 haalde het prima tot het einde van de dag. Mijn iPhone 5S nu zelfs met nog 30% over.

  11. Ik zou ook graag een clean install willen doen ivm batterij verbruik. Echter moeten al mijn contacten en foto’s wel behouden blijven. Heeft iemand daar een oplossing voor?

  12. Origineel geplaatst door thijs
    Ik zou ook graag een clean install willen doen ivm batterij verbruik. Echter moeten al mijn contacten en foto’s wel behouden blijven. Heeft iemand daar een oplossing voor?

    Wat betreft je contacten is het simpel: die staan waarschijnlijk in iCloud. Log in op http://www.icloud.com, en als je daar al je contacten ziet, dan zullen die na een clean install direct weer verschijnen in je iPhone.

    Je foto’s is iets lastiger. Je zult ze moeten backuppen via je PC of Mac. Bijv op Mac kan je “Image Capture” gebruiken om de foto’s eraf te halen en na afloop kan je de foto’s via iTunes er weer op syncen.

    Alternatief is al je foto’s in Dropbox zetten, alleen staan ze dan na afloop niet meer op je telefoon. Maar is wel super makkelijk. Open de Dropbox app en tap op het “Photos” tabje, de rest wijst zich vanzelf. Alle foto’s uploaden dan automatisch naar je Dropbox en het kost 0 Mb aan Dropbox ruimte.

  13. Mijn Iphone 5 met ios7 is aan het einde van de dag nog 60%.
    Ik heb de meldingen van Facebook nu alleen via wifi lopen en niet meer via 3/4g.

    Dat scheelt een slok op een borrel.

  14. Gewoon lekker een pebble aanschaffen mensen! Top horloge! 😎

  15. K vind t wel wat krom dat t zelfs op NU.nl word vermeld. En dat terwijl er nog helemaal niks officieel bekend of op de markt is. Tuurlijk hebben ze tegenslag, maar boejt dat iemand? Niemand heeft dat ding nog

  16. @MIchel: Het is nu toch juist interssant? Als het apparaat al uit is en ik heb m al vind ik het minder belangrijk om te weten.

  17. Origineel geplaatst door Guido
    Origineel geplaatst door dloHet idee om met een e-ink scherm te gaan werken zoals Pebble dat nu doet, blijkt toch niet zo’n dom idee te zijn.Je moet toch hard lachen om die Samsung Gear! Een horloge dat het maximaal een dag met een volgeladen batterij kan uitzingen en niet te vergeten dat de Note zijn batterij op enkele UREN leeg is als hij verbonden is met de Gear….. Dat zal ze leren, de loef willen afsteken, gelijk wie ter wereld officieus aankondigt iets uit te brengen, Samsung probeert ze vlug-vlug voor te zijn… Nu weer, geruchten 12 inch iPad – wat gebeurt? op CES introduceert Samsung 12 inch tablet… Hahahahaha zo doorzichtig

    Sowieso is Samsung een vreselijk bedrijf. Alles wat (kort door de bocht) door een fatsoenlijk bedrijf intern wordt getest wordt bij Samsung als feature uitgebracht. Er wordt niet gekeken naar of het iets toevoegt maar het kan (beperkt, in een app of twee) en dan is het een feature.

    Die geruchten over een iris scanner bijvoorbeeld: fingerprint is lijkt me zo veel praktischer. Hoevaak probeer je je telefoon wel niet te unlocken zonder hem recht voor je te hebben?

    Anyway: ontopic. Apple moet wel met een iWatch uitkomen dit jaar. Anders gaat het snel achteruit met ze. Overigens zei Tim Cook toch ook dat het een goed jaar zou worden?
    Ze zijn nog druk aan het ontwikkelen, zo ver is duidelijk.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.