Reacties voor: ‘iWatch krijgt twee schermformaten’

De iWatch krijgt een scherm in twee formaten, dat alleen door LG Display wordt geproduceerd. Dit stelt het Koreaanse Naver.
Lees het complete artikel → ‘iWatch krijgt twee schermformaten’
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 11 reacties

  1. Ik denk dat er geen iwatch gaat komen, want zo’n product is niet relevant en heeft geen toegevoegde waarde.

    Ik heb cookoo watch gebruikt, ik was binnen 1 week weer vanaf gezien.
    Je krijgt telkens notificaties binnen via je pols terwijl je eigenlijk af en toe rust wilt en geen geluid wilt horen.

    Apple is hier ook bewust van ze gaan geen flut product op de markt zetten.

    Maargoed dit is mijn mening we zullen het allemaal zien 🙂

  2. @asim: Dus omdat jij het niks vind is het een flutproduct 😀
    Dit product is juist wel heel relevant en de timing kan bijna niet beter zijn. Op dit moment is gezondheid, voedsel en sporten een mega hype in grote delen van de wereld waar de laatste jaren een zeer grote groei zit. Een horloge dat je gezondheid in de gaten kan houden, wat je kan gebruiken tijdens sporten is dus een product wat er nu nog niet is. De markt is op dit moment dus nog volledig open en daar is heel veel groei te creeren. Mits ze wel een goed volledig product op de markt weten te zetten. En of dit nou Apple is of een ander merk, de groeimogelijkheiden zijn ongekent groot. Heb je een goed door dacht product, dan is het NU de tijd om in dat gaat te springen.

    Ik ben dan ook heel benieuwd hoe “compleet” de iWatch gaat worden. Want daar staat of valt het concept mee.

  3. De Pebble heeft de relevantie en het nut van een smartwatch voor mij duidelijk aangetoond. Ik gebruik bijvoorbeeld al een jaar geen ringtone meer.

  4. Maar natuurlijk komen ze met 2 verschillende formaat schermen. 1,3-inch is voor de vrouwen (die hebben een kleinere pols) en 1,5-inch is er voor de mannen, die een grotere pols hebben dus meer kunnen showen.

    Laten we hopen dat ze daar naar hebben gekeken en dat dit het verschil is. Het lijkt me gewoon handig om op je horloge te zien wie er belt of wat je is toegezonden. Als je dan geen zin hebt om je telefoon te pakken kan je hem lekker in je tas laten zitten. En zie je dat het belangrijk is, kan je hem altijd nog pakken. Om eerlijk te zijn zie ik er wel een meer waarden voor.

  5. @asim: Daar ga je nog zo hard op terug komen.

  6. @asim: Das u keuze dan hè. Als je geen meldingen wil zet je ze uit hè. Kan wel zeer handig zijn bij het sporten. Zullen zien. Nog niet wenen.

  7. @SoepGroente: ik ben benieuwd Apple maakt altijd geweldige producten, dat kan mijn mening zeker veranderen 🙂

  8. @anoniem: ik ben volledig met je eens, mits je een compleet goed product brengt met alle wensen en behoeften erin.

    Als het waar is met al die sensoren die je lichaam in de gaten houdt en scant dan is het een “killer horloge”

  9. Vind het allemaal een beetje vreemd de laatste tijd, al die geruchten over verschillende soorten producten. 2 verschillende iPhones, nu weer 2 verschillende iwatches. En laatst ook een gerucht over een goedkopere imac.
    Ik krijg het idee dat Apple een beetje de weg kwijt is. Eerst was het nog “all our weight behind one or two arrows” en nu versplinterd toch alles langzamerhand een beetje.
    Als dit maar geen voorbode is voor een slechte tijd van Apple

  10. @john: ik denk eerder dat wij de weg kwijt zijn haha 🙂

  11. Ik snap de pol niet. Dat we hooguit € 300 willen betalen. Bij het invullen hiervan heb ik €1000 aangegeven met meerdere personen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.