Reacties voor: ‘iWatch krijgt ook vingerafdrukscanner, iRing-controller voor iTV’

Niet alleen de iPhone 5S krijgt een vingerafdrukscanner: ook de iWatch moet er aan geloven. Dit stelt analist Brian White van Capital Markets.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Vingerafdrukscanner in de iWatch? waar zou dat in moeten zitten dan? in het scherm? lijkt me onwaarschijnlijk..

  2. Hele gave concept trouwens die foto!

  3. @Remco: vind je? zoiets verwacht ik totaal niet..
    Word meer een lang scherm, I think.

  4. Een andere optie zou kunnen zijn een notificatie dat je je te ver van je iPhone bevind, zodat je hem niet meer kan vergeten/verliezen

  5. @rein: Zou vet zijn! Ze moeten echt met iets fantastisch komen (wat ik niet anders verwacht van Apple) om de toekomende markt voor smartwatches voor te zijn.

  6. Origineel geplaatst door Stanley
    @rein: Zou vet zijn! Ze moeten echt met iets fantastisch komen (wat ik niet anders verwacht van Apple) om de toekomende markt voor smartwatches voor te zijn.

    Je klinkt als een fanboy.

  7. The apple tv will never be called itv , apple have tryed to get the name but lost in a court battle in the uk , the uk channel itv1 has changed its name to itv , this makes it impossable for apple to get the name , plus from july the us gets an itv america channel as well , the name if it comes out will have to be apple tv not itv

  8. @Dubish: neehoor!

  9. Ik zie niet in waarom een vingerafdruk gebruikt zou worden voor de bovengenoemde reden (beschermen van informatie die getoond zou worden op zo’n iwatch). Een uurwerk draag je toch rond je pols? De kans dat iemand dan ongewild de informatie leest zal dan toch wel enkel zich voordoen wanneer je aan het slapen bent en de desbetreffende persoon op jouw pols zit te kijken..?

    Zou wel cool zijn mocht het gebruikt kunnen worden voor betalingen aan de kassa. Gewoon even duim op het horloge en de boel wordt geregeld via NFC met jouw iphone in jouw zak.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.