Reacties voor: ‘iWatch-introductie in september, pas in 2015 verkrijgbaar’

De iWatch of iBand wordt in september waarschijnlijk al aangekondigd, maar zal pas in de loop van 2015 verkrijgbaar zijn. Dat gebeurt veel vaker bij nieuwe productcategorieën.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Nou ja, dan mogen we er ook wat van verwachten. Ik kijk er naar uit!

  2. Hmm, toch mn huidige horloge nog maar eens opwinden dus 😉

  3. Vandaag een stukje in het nieuws over wearables. Het word hoogst waarschijnlijk in oktober niet meer toegestaan tijdens tentamens om een wearable te dragen. Ze gaan daar streng op controleren stond in het artikel. Gelukkig word er voor de apple user een uitzondering gemaakt. Je hoeft alleen je iPhone te laten zien en je mag vrij doorlopen.

    Waarschijnlijk is het Apple nog niet gelukt om een zo groot mogelijk winst percentage te realiseren voor de aanstaande wearables anders had het er toch al moeten zijn.

    Apple best line up ever !!!

    NFC ( nu hebben ze een goed eco betaal ontvang systeem )
    4.7 . 5.5 ( aanbieding kijkshop vanaf € 179,- )
    ????????

    Misschien is kickstarter wel een goede optie voor apple, het is een uitstekend platform voor startups.

    Op naar 9 September heb mijn bank garantie al binnen.

  4. Origineel geplaatst door Marco
    Vandaag een stukje in het nieuws over wearables. Het word hoogst waarschijnlijk in oktober niet meer toegestaan tijdens tentamens om een wearable te dragen. Ze gaan daar streng op controleren stond in het artikel. Gelukkig word er voor de apple user een uitzondering gemaakt. Je hoeft alleen je iPhone te laten zien en je mag vrij doorlopen.Waarschijnlijk is het Apple nog niet gelukt om een zo groot mogelijk winst percentage te realiseren voor de aanstaande wearables anders had het er toch al moeten zijn.Apple best line up ever !!!NFC ( nu hebben ze een goed eco betaal ontvang systeem )
    4.7 . 5.5 ( aanbieding kijkshop vanaf € 179,- )
    ????????Misschien is kickstarter wel een goede optie voor apple, het is een uitstekend platform voor startups.Op naar 9 September heb mijn bank garantie al binnen.

    Is Kickstarter niet juist voor projecten van mensen die geen geld hebben om heel de productie enz. voor te financieren?

    Als er iets is waar Apple geen tekort aan heeft dan is het wel Geld, daarnaast zal Apple de Kickstarter mensen geen korting willen geven op de Apple producten verwacht ik;)

  5. Geeft niks. Kan m toch nog niet betalen. Maar ben zo nieuwsgierig naar deze keynote!!!
    Ik las dat bij die locatie momenteel een gigantische constructie wordt opgetrokken.

  6. @Marco: Bankgarantie?? Aan welke bedragen denk jij dan?? Stel je niet zo aan man.

  7. Volgend jaar. Vandaar dat we nog niets hebben zien lekken aan onderdelen. Lijkt mij geloofwaardig als je het vergelijkt met wat er nu bekend lijkt over de iPhone 6 4,7(5,5 ook nog weinig van gezien)

  8. Het word nu wel wat verwarrend hoor, nu komen er per dag steeds een bericht over en release gevolgd door een bericht dat die weer tegenspreekt……

  9. Dit is denk ik de strategie. Apple kondigt nu de iPhone6 aan en vervolgens one more thing. Namelijk de Iwatch als accessoire bij de iPhone6. De Iwatch werkt alleen als accessoire vanaf een iPhone6. Alle oudere modellen ondersteunen waarschijnlijk niet de iWatch. Dus dat wordt om te beginnen stormloop op dat model. Later voor de echte liefhebbers nog een IWatch erbij.?

  10. Ik verwacht dat ze op 9 september een spraakgestuurde iWatch gaan aankondigen die communiceert met je iPhone.

    “Wish we could say more…”

  11. Origineel geplaatst door Justmac
    Ik verwacht dat ze op 9 september een spraakgestuurde iWatch gaan aankondigen die communiceert met je iPhone.“Wish we could say more…”

    Ik denk precies hetzelfde. De uitspraak met een dubbele uitleg.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.