Reacties voor: Fraai iWatch-concept maakt zelfs Apple-website na

Twee ontwerpers hebben het meest uitgebreide iWatch-concept tot nu toe uitgewerkt in een volledig functionele website.
Michel Lusthof -

Reacties: 18 reacties

  1. Wauw, mooiste concept tot nu toe!

  2. Jammer alleen dat het concept zelf niet zo mooi is.
    Zonde van de tijd (pun intended)

    Lijkt trouwens sterk op het ontwerp van Martin Hajek

  3. @msi92: wanne have this design

  4. Oh Wow. Ik moet eerlijk zeggen dat dit echt schitterend is! En inderdaad, het mooiste concept tot nu toe! :3

  5. 2 thumbs up!!

  6. Concept ziet er qua hardware leuk uit, maar qua software mag er nog wel wat aan gebeuren 😉 zo’n klokface is mooi voor zo’n filmpje, maar in de praktijk is dit niet echt lekker af te lezen. Dezelfde richting als de vorige generatie iPod Nano zou een stuk beter zijn!

    Overigens, de iPad die geen standaard klok applicatie heeft? Dan moeten jullie nog maar eens goed naar het springboard kijken 😉

  7. Prachtig!!

  8. Respect voor de ontwerpers! Ik doe het ze niet na. Erg mooi! Maar mooi is alles wat het is, ik vind wel een aantal dingen erg dubieus.

    – Om te beginnen de slogan: “If you could see the future, what would you watch?”. Waar slaat dit op? En waarom die lame woordspeling? Enkel omdat de iWatch nog niet uit is en dus een toekomstbeeld is?
    – “with curved display” ? Waarom zet je dat in de productnaam? Wat heeft de gebruiker daar precies aan? Vergelijkbaar met dat iPhone als subtitel “with shiny bezels” zou hebben.
    – Slide to unlock? Really? Bij mijn weten is slide to unlock enkel nodig zodat je niet mensen gaat bellen terwijl je iPhone in je broekzak zit. Ik weet niet of het hun bedoeling is dat je dit ding in je broekzak bewaart?
    – Waarom een “Dock” voor de onderste drie icoontjes? Dus de bovenste helft van het scherm kan je swipen, maar de onderste helft niet? Heel relaxed.
    – “Golden, vintage and retrospective. Black, classic and elegant. White Space, brilliant and clean. Three diferent styles where you will find your perfect choice.” Omg… kan het nog ingewikkelder omschreven worden welke kleurkeuzes er zijn?
    – Op de specificaties-pagina staat “1.2MP photos” bij het camera gedeelte…. Ik neem aan dat de camera bedoeld is voor FaceTimen gesprekken, niet voor foto’s 😛
    – Verder vind ik dat ze een mini iPhone hebben ontworpen, en niet een iWatch. Een iWatch zou veel meer gefocussed zijn op fitness en health. Niet op de tijd tonen, navigatie en e-mail.

    Sorry als ik te negatief klink, maar dit waren meteen dingen die me opvielen.

    Apple kan deze mensen zeker weten aannemen als product designers! Maar ze moeten niet verwachten dat ze bij Apple aan de slag kunnen voor marketing of UX-design in elk geval.

  9. Eerste iWatch waarvan ik zeg… mmmmmmisschien koop ik hem wel…

  10. Hmmm ik weet uit ervaring dat ik met een horloge nogal eens ergens tegenaan loop… Het lijkt me nogal fragiel.

  11. Idd een fraai een concept. Alleen wel jammer dat het er allemaal erg fragiel uit ziet, een duur horloge moet mooi maar ook degelijk zijn. De aluminium randjes die Apple gebruikt op de laatste serie devices zijn dat helaas niet.

    Persoonlijk zou ik voor die middelste gaan btw. Mits hij komt zonder webcam.

  12. Op deze manier zou Apple iWatch ook kunnen maken. Echt heel mooi gemaakt!

  13. Vet hoor!

  14. Ik teken voor dit ontwerp. Kan me haast niet voorstellen dat de realiteit dit kan overtreffen….

  15. Verschrikkelijk lelijk, gewoon een ipod nano met een bandje. Goude en wit helemaal uberlelijk. Naar mij mening moet een iwatch de klassieke horloge vorm hebben, het moet meer zijn dan een scherm met bandje. Ik heb pas 1 echt mooi concept gezien en dat is deze.

  16. ik snap dit soort concepten niet zo. Waarom zou ik iets om mijn pols willen dat lijkt op een iPhone? En we doen er ook een gebogen scherm in omdat het nu eenmaal mogelijk is en we het er al jaren over hebben.

    Hier gaat Apple de wereld niet mee veroveren. Dit is geen innovatie, dit is geen revolutionair concept. Dit is een hoop vormtaal van Apple bij elkaar harken met een horlogebandje eraan. Website namaken en dan is het geloofwaardig. Erg banaal. Dan heb je niet begrepen vanuit welke filosofie Apple / Ive ontwerpt.

    Ik vind het artikel van Gonny een stuk intelligenter. Maar dat is mijn mening.

  17. Nee, geen ontwerp voor een vrouwenpols! Ik hoop toch werkelijk dat ze bij Apple daaraan denken…..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.