Reacties voor: iWatch concept-video toont titanium unibody ontwerp

Een nieuwe iWatch-conceptvideo toont een titanium unibody-ontwerp dat als een stijlvol horloge oogt.
Michel Lusthof -

Reacties: 24 reacties

  1. Niet mijn smaak.

  2. Super lelijk!!!!

  3. Nee. Gewoon nee.

  4. Het os? Bee..
    Het design? Mooi maar het mist iets.. Het mist apple.. ik vind het ontwerp van martin hajek nog steeds het mooist. Deze is alleen een stuk dunner.
    En 4g? Is nuet nodig als hij gekoppeld is aan mn iphone?

  5. Origineel geplaatst door Niels
    Nee. Gewoon nee.

    Exact wat ik wilde zeggen

  6. Dat zal het niet worden.

  7. Bandje is naar mijn mening te breed. Ik vind dat concept van die ‘iBand’ vele malen mooier!

  8. het is wel weer iets anders een ronde vorm.

    maar mijn keus zal gaan voor het ontwerp van Todd Hamilton.

  9. Wie bedenkt er nou weer een rond scherm?!! niks is rond! foto’s niet, iOS applicaties niet, filmpjes niet! Je hebt dan een deel van je scherm dat je nooit kan gebruiken!

  10. Nee veel te strak plus dat bandje is echt lelijk en het horloge zelf is te groot

  11. je kan nooit een filmpje fullscreen bekijken omdat er geen ronde filmpjes zijn

  12. (o_O)

  13. Had lichtjes gebogen moeten zijn

  14. Het ontwerp is wel grappig bedacht maar echt mooi? dat niet echt. Ik vind het ook niet echt lelijk. over smaak valt natuurlijk niet te twisten. Het ontwerp vind ik wel mooier dan alle smartwatches die er nu al zijn, die vind ik namelijk echt lelijk.
    Blijf nieuwsgierig naar het uiteindelijk ontwerp waar apple mee gaat komen, afwachten dan maar.

  15. Ehhhh….waar moet de connector in om hem op te laden??? Enfin, weer een typisch “mannelijk” design! Wat is dat toch met die ontwerpers! Er bestaan genoeg vrouwen die ook een iWatch willen hoor! Ik heb er nog geen voorbij zien komen, hooguit dat “doorzichtige” vierkante. Dat komt een beetje in de buurt. :/

  16. Heel fraai

  17. Wat een verschrikkelijk lelijk ding! (Mijn mening)

  18. Onlogisch. Het filmpje suggereert opties als films kijken of gamen, sorry hoor maar dat is toch niet serieus te nemen, dat is onpraktisch in alle opzichten. Daarnaast die apps op, zo’n priegelwerk zit niemand op te wachten, dan zou je tenminste moeten kunnen inzoomen. Nee, niet geslaagd. Design valt nog mee.

  19. Puur een concept maar het is niet apple ish dingen te klein om te lezen te maken. Verder spreekt de watch me wel aan om het feit dat deze rond is IPV vierkant, zelden zijn horloges vierkant en dat trekt mij dan ook het minst aan de huidige concepten (alleen al omdat ronde vormen minder aan je kleding blijven hangen).

  20. @Rolevins: Een klok is rond…

  21. Ben benieuwd naar de definities van ‘stijl’ en ‘klasse’ !

  22. Haha, smaak is smaak natuurlijk.

    Maar deez is leeejluk!

  23. Kansloos als je het mij vraagt. Gewoon niet praktisch. Alles in computerland in medialand is gebaseerd op rechthoekige schermen. Dus qua design heel gedurfd (think different!) maar geen haalbare kaart (los van het feit dat ik het gewoon niet mooi vind). Er is teveel scherm oppervlak wat niet gebruikt kan worden met een OS gebaseerd op app iconen in een vierkante grid. Dan moet je priegelen om een icoon aan te raken terwijl er veel meet ruimte theoretisch is. Het is niet voor niets dat er geen serieuze ronde schermen te koop zijn. En misschien is dit alleen mijn idee maar analoge klokken hebben een ronde (of rechthoekige) kast. Digitale horloges hebben per definitie een rechthoekig design. Van 30 meter afstand zie je of iemand een klassiek horloge draagt of een digitaal horloge (maar dat zijn bijna collector’s items aan het worden).

  24. Saai, niet innovatiever veel te klassiek. Dit wordt’m niet, mag ik hopen!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.