Reacties voor: Ivyskin maakt (tweede?) aanraakgevoelige iPhone-case

Ivyskin beweert 's werelds eerste iPhone-case met aanraakgevoelige voorzijde te hebben gemaakt. De case werkt met een ingenieus systeem met ultrasone golven.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. lijkt me wel wat.. alleen even afwachten tot iemand anders hem heeft gekocht en kijken wat de reacties zijn voordat ik ‘m koop..

  2. cool
    en wat kost dit speeltje
    schitterende review alweer

  3. @serge:
    was dat een grapje? Dit is volgens mij gewoon een aankondiging, en bepaald geen review.

    @iphoneclub:
    ik mis een duidelijke link naar de productpagina. Nou vind ik ‘m met wat googlen waarschijnlijk zo ook wel, maar een duidelijke link hoort er bij zo’n artikeltje toch wel bij lijkt me?

  4. Het tweede en derde linkje gaan naar de relevante webpagina’s bij Ivyskin. Er zijn 3 cases, ik ging er vanuit dat als je eenmaal op de website van Ivyskin zit je die andere cases ook wel kunt vinden: klik op Products > iPhone 3G, dan staan ze allemaal op een rijtje.
    Of probeer dit, als het nog steeds niet lukt om ze te vinden: http://ivyskin.com/result.php?catid=26

  5. De Gear4 hardcase doet precies hetzelfde, kosten 19,95 bij de belcompany en mediamarkt.
    Heb hem even gehad maar vind je ipod dan toch een goedkoop plastic ding worden.

    Uiteindelijk toch gekozen voor een screen protector. Het is en blijft een gebruiksvoorwerp en in de loop der tijd komen er toch wel krasjes op…..

  6. “Surface Xylo Wave (SXW)© technology passes ultrasonic waves that pass over the touch screen panel and transfer them to the iPhone’s screen without any interferences. When the panel is touched, a portion of the wave is absorbed. This change in the ultrasonic waves registers the position of the touch event and sends this information to the iPhone’s screen for processing. ”

    Hahahaha mooi staaltje marketingtaal, niet echt bijzondere wetenschappelijk technologie. Het is daarom ook gecopyright en niet gepatenteerd.

    Vertaling: Ons scherm geleid warmte.

    De iphone heeft een warmte gevoelig scherm, wil je deze nog steeds besturen als er een scherm overheen zit moet je zorgen dat dat scherm de warmte aardig geleid naar het scherm van de iphone en je bent klaar..

    En ja, dan kun je de warmtegolven inderdaad “ultrasoon” noemen want de frequentie is veel te hoog om door het menselijk oor waargenomen te worden. En nogal wiedes dat de case niet interfereert met de golven, hij stuurt namelijk niet uit zichzelf golven door de case heen die mogelijk interfereren met de warmte golven die van je vingers afkomen.

    Dit hele tekstje zegt trouwens niets over het geleidend vermogen van de gebruikte plastics. Het is in ieder geval een zwaar misleidend en onzinnig tekstje. Ik snap niet waarom ze zoiets eromheen verzinnen. Ik heb hier sneller mijn twijfels bij dan iemand die recht voor z’n raap verteld hoe het werkt en dat het werkt.

  7. Ik zelf heb de ivyskin xyloT2 (voor de iphone2g uiteraard).

    Vind het een goed ding! Het touchscreen doet het nog steeds even goed (al moet ik in de onderste rechterhoek iets harder drukken als voorheen) als zonder de case!

    Wel vind ik er ook een paar minpunten aan de case!
    1. Het is maar een paar milimeter, maar toch maakt het je phone wel wat logger (maargoed hij is dan wel weer volledig beschermt). Zonder een case is ie toch mooier 🙂

    2. Er komen door de openingen in de case stofjes onder het scherm van de case. Deze vallen niet op als het scherm aanstaat dus eigenlijk misschien wat mierengene*k van me 🙂

    3. Het GROOTSTE minpunt: Het touch thru scherm van de case blijft plakken aan het scherm van m’n iphone!!! Hierdoor onstaat er als het ware een luchtbubbel/vetvlek-achtig iets dat best opvalt. Sommige mensen hebben mij der ook al op aangesproken of er een deuk ofzo op m’n scherm zat. Nou moet ik wel zeggen dat ik de case een keer onder de kraan heb gewassen met wat zeepsop, omdat ik dacht dat hij hierdoor goed ontvet zou worden. nadat ik de case heb gewassen is dit luchtbel probleem zich pas een beetje gaan voordoen dus misschien dat het daar aan zou kunnen liggen. Als je scherm aan is zie je de bel echter ook niet en hij belemmerd het touchscreen ook niet….dus er valt mee te leven. ik heb laatst ook een review van een soortgelijke case gelezen en deze klaagde ook al over dit probleem….maar zoals ik al zei, misschien komt het doordat ik het heb gewassen.

    Verder een goed ding dus….en ik heb hem met cc van de site besteld en moet zeggen dat ie ERG snel binnen was. Dus das goed 🙂

  8. Dit case is vet, iPhoneclub.nl zal dit artikel ook bij jullie http://shop.iphoneclub.nl pagina te koop zijn?

  9. Mijn bestelde Invisible Schields komen volgende week binnen. Dat vind ik toch de beste oplossing en doet geen afbreuk aan het ontwerp van de iPhone.

  10. Zojuist deze case (xyloT3) besteld. Ben benieuwd hoe ie op mijn iPhone staat. Krijgt van andere sites erg goede beoordeling.

  11. Warmetsensoren, Ultrasoon..beide is niet juist ! Het is berust namelijk op het principe van een condensator !

  12. Ik heb deze case gebruikt voor mijn iPhone en ik vind het maar niets. Zoals mikeymike schreef, krijg je na een tijd te maken met een soot zeepbel. Heb je de iphone erin gedaan, de eerste keer, is er niets aan de hand. Maar dan moet je de phone met case niet in je broekzak of zo doen. Dan krijg je de zeepbel en als die begint, krijg je hem nooit meer weg. Het blijft steeds terugkomen. Ik heb contact gehad met het bedrijf en ze hebben mij een tweede gestuurd. Hetzelfde probleem. Ik heb nu een Seidio case plus screenprotector en dat werkt heel erg prima.

    Tweede probleem met deze case is dat de randen harstikke scherp zijn. Je kan het niet fatsoenlijk tegen je hoor/gezicht houden zonder dat je jezelf krast met de randen.

    De case biedt een goede bescherming, maar voor mij was de zeepbel toch te erg. Wel jammer.

  13. Ik heb ook zo iets gehad van Belkin of sow voor me iPod touch maar dat werkte voor geen meter en de volgende dag liet de voorkant ook al los (De laag die het scherm protecte)
    Ben dus die zelfde dag nog terug gegaan en heb gewoon een silicone gehaalt alleen ze hadden hem alleen in Baby Blauw/Roze want toen was de iPod touch net uit 😛

  14. heb al vanaf het begin een gear4 icebox.

    Doet het prima als beschermer. Mijn iphone is al een keer zeer hard gekletterd op straat en zonder de icebox had de iphone er niet meer uitgezien

    -Wel stof onder de skin
    -als het warm is plakt de icebox soms op een klein plekje aan het scherm van de iphone.
    -design van de iphone is niet meer zo geil.
    -De iphone lijkt met de icebox erom iets te groot maar blijft er nog wel redelijk uitzien.

    uiteindelijk gaat de skin er wel vanaf…een of andere gola of andere hip zakje/beschermer wordt het dan waarschijnlijk.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.