Reacties voor: iTwinge: toetsenbord voor de iPhone

De iTwinge is een sleeve die je om je iPhone schuift. In de sleeve zijn de on-screen toetsen van de iPhone als daadwerkelijke toetsen aanwezig.
Lees het complete artikel → iTwinge: toetsenbord voor de iPhone
Sander Kleijn -

Reacties: 29 reacties

  1. Hmm, bijna net als mijn joystick op m’n nokia vroeger.

  2. kansloos product

    nu ga je betalen om je in functionaliteit te laten beperken.

  3. Toch wel leuk bedacht maar ik vind het niet nodig

  4. Kan zeker handig zijn als je snel moet typen ik heb zelf ook vaak problemen dat ik net naast druk en meteen allemaal typfouten maak .. De prijs zal toch lager worden naarmate andere dit product gaan ontwikkelen

  5. Inderdaad volledig kansloos product!

  6. Moet je hem wel in de juiste taal aanschaffen… en bij verschillende modussen van applicaties onthouden waar welk soort knop zit.

    Nah ik ben gewend aan het schermtoetsenbord en de autocorrectie… gas erop zonder spielerij eromheen!

  7. Nog slechter dan de acteerkwaliteiten van Mariah Carey!

  8. He, maar ik wil hem natuurlijk wel in landscape. Dan zie je al helemaal niks ghehe

  9. grappig als je de betekenis van “twinge” weet:

    1. A sharp, sudden physical pain.
    2. A mental or emotional pain: a twinge of guilt.

  10. of je draait hem in landscape modus?
    dan zijn de letters 3 keer zo groot dan bij een blackberry, dus wie daar nog over zeikt heeft het gewoon nog nooit gebruikt

  11. Je mist wel de landscape ja, maar goed. Voor veel mensen kan dit handig zijn die toetsen toch liever willen ‘voelen’. Voor de meeste lijkt het overbodig, maar toch.

  12. Kunnen ze het niet elastisch en uitrekbaar maken zodat het ook in landscape is te gebruiken? :p

  13. het laten ombouwen van een iphone tot een koelkast gaat me toch wel iets te ver, als ik dit gewild had, had ik wel een nokia of andere apparaat gekocht

  14. Beetje raar, elke keer als je dan wat wilt typen moet je dat ding er om heen schuiven, en als je wat wilt zien in je mail moet je hem er weer afhalen.. Lijkt me kansloos.
    En inderdaad, hoe werkt het dan in Landscapemodus, niet he…

  15. En hoe doe je dat dan met umlaut en andere leestekens die ik hier nu niet kwijt kan… puntjes boven de a, o, u, etc. Nee, gewoon even oefenen en je bent net zo snel als op een gewoon toetsenbord met behoud van alle functie’s want zo’n artificial opzet-toetsenbord is dus helemaal niks en moet bedacht zijn door een PC gebruiker… hahaha!

  16. Je kunt natuurlijk ook gewoon geen iPhone kopen als je per se een hardware toetsenbord wilt.

  17. EÄ—n van de redenen waarom ik een iphone kocht was nou net het einde maken aan het gedoe met kleine toesjes die nauwelijk verlicht konden worden. Ach ja, ieder z’n ding…

  18. OK, héél eerlijk? Ik heb erg lang moeten wennen aan het toetsenbord van mijn Iphone. En telkens als ik wissel naar landscape moet ik weer eventjes wennen.
    Maar na een Nokia E90, E60 en Palm Centro, allemaal mét een “echt” toetsenbord, wil ik nu niet meer terug.
    Dit soort producten ontstaat als mensen 10 minuten met een Iphone werken en vervolgens een “verbetering” uitvinden denk ik.

    Bovendien, zoals verschillende posters hiervoor al schreven: Dat erop en eraf halen van de sleeve zal wel héél gauw gaan vervelen. Want met een half scherm doe je ook zo weinig.. Dus: extra vaak kans op schade en laten vallen vrees ik.

  19. Ben “zakelijk” gebruiker, voor mij toch echt geen hardware toetsenbord! iPhone is top.

  20. Dit had de ipaq al jaren geleden alleen zag het er daar wat mooier uit. Dit ziet er echt niet uit.

  21. get over it! wat een gezeik met die toetsenborden zeg 😉 koop dan lekker een blackberry als je op knopjes wil lopen rammen..

  22. Lijkt me slechts handig op de fiets, kun je gewoon “als vanouds” blind typen. Maar om dat ding er nou iedere keer omheen te schuiven.

  23. Ik vind het virtuele toetsenbord van de iPhone zelf echt geweldig. Ik type er echt vele malen sneller op dan voorheen op mijn HTC TyTN met “echt” toetsenbord. Het feit dat je de toetsen niet echt in hoeft te drukken werkt juist geweldig… Voor mij wel althans.

  24. toch handig dat ze in het klein hebben vermeld waar de overige leestekens zitten 🙂 voor de rest vind ik het een beetje overbodig want typen gaat nu ook gewoon goed

  25. Ehh… gewoon een BlueTooth keyboard aan je iPhone hangen.

  26. Origineel geplaatst door Jerie
    Ehh… gewoon een BlueTooth keyboard aan je iPhone hangen.

    Hoe stop je die in je zak of attachékoffer dan?

  27. Jemig, dat gezeur over die toetsenborden… Ik snap echt niet waar dat toch vandaan komt dat je voor zakelijk gebruik per se een hardware toetsenbord zou moeten hebben. Het is gewoon klinkklare onzin! Goed, het virtuele toetsenbord van de iPhone zal ff wennen zijn als je jarenlang op een BlackBerry hebt getypt. Maar als je eenmaal gewend bent, wil je niet meer terug. Dat gepruts met die kleine rottoetsen. (Is het iemand wel eens opgevallen hoe vaak de iPhone de goede letter kiest als je per ongelijk tussen twee toetsen in belandt met je vinger?)

    Echt, het moet nu gewoon afgelopen zijn. Als iemand “echte” toetsen fijner vindt, moet hij dat zelf weten. Maar stop nou eens met die associatie tussen echte toetsen en zakelijk gebruik. Slaat gewoon nergens op!

  28. Wel fijn dat zo’n hoesje even in een sopje kan.. Volgens mij zijn toetsenborden de grootste bacteriehaarden van de 21e eeuw…
    Op een touch screen kun je tenminste zien wanneer je moet schoonmaken.
    Ook op full size zullen er steeds meer virtuele alternatieven komen en over tien jaar weten we niet beter meer.

  29. dus als je een berichtje of mailtje wilt sturen moet je eerst maar je toetsenbord uit je zak toveren? kansloos als je het mij vraagt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.