iTweak: webgebaseerd alternatief op Cydia (jailbreak)

De website iTweak belooft een alternatief op de jailbreak-app store Cydia te worden. Hiermee zou het mogelijk zijn om apps rechtstreeks vanuit de browser van je iPhone te downloaden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iTweakJe bent met een gejailbreakte iPhone vaak aangewezen op Cydia, een App Store waaruit je jailbreak-apps en tweaks kunt downloaden. iTweak belooft een alternatief op Cydia te worden, maar dan vanuit de browser van je iPhone. Door de website iTweakstore.com te bezoeken wordt het mogelijk om jailbreak-apps voor je iPhone te downloaden.

iTweak is op het moment nog niet beschikbaar: op de website zijn enkel twee preview-afbeeldingen te zien, waarin de voorpagina en het logo getoond worden. Wanneer de winkel zijn deuren zal openen is nog niet duidelijk. Op de beginpagina is te lezen dat iTweak een plek wordt om tweaks, themes en utilities voor je iPhone te downloaden. Er zou ook sprake zijn van Mac en PC-clients, waarmee je vermoedelijk de winkel kunt navigeren vanaf je computer.

Dit is zeker niet het eerste alternatief op Cydia dat wij tegenkomen. In 2010 was er Rock, een App Store die uiteindelijk door Cydia werd opgekocht. Een ander webgebaseerd alternatief genaamd Lima is nog niet verschenen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2013, 15:05
Categorie Jailbreak
Onderwerpen app store, cydia, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.