Reacties voor: iTunes Store verkoopt meer dan 5 miljard muzieknummers

Apple heeft 5 miljard muzieknummers via de iTunes Store verkocht. Tegelijk kondigt rockster Kid Rock een boycot tegen iTunes aan, omdat de artiesten er niets aan verdienen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Zijn het nu 5 miljoen of 5 miljard?

  2. Apple today announced that music fans have purchased and downloaded over five billion songs from the iTunes Store. Dusse 5 miljard

  3. En wat is dan het meest gedownloade nummer vraag ik me af..

  4. Maar niet 5 miljard verkocht he, het zijn er 5 miljard GEDOWNLOAD. Dus incl. “free song of the week”, acties met Pepsi, etc. etc.

  5. 5 miljard
    woohh dude daar hebben ze dan aardig wat geld aan verdient

  6. 5.000.000.000 x 99 cent:P

  7. In de titel staat een foutje!

  8. Kid Rock RULES!

  9. @ DommeKop: idd, het moet zijn: iTunes Store verkoopt meer DAN 5 miljard muzieknummers.
    Verder moet ik zeggen dat ik door de gebruiksvriendelijkheid van de iTunes store op mijn iPhone voor het eerste legale muziek ben gaan downloaden!! Dat vind ik de kracht van Apple: iets zo gebruiksvriendelijk maken dat je er zelfs graag voor betaald om het te mogen gebruiken, en je ziet het: het werpt vruchten af!

  10. moet het niet: ‘iTunes verkoopt meer dan 5 miljard muzieknummers’ zijn?

    @Bart
    Helemaal gelijk.
    Mensen die geregeld downloaden zijn moeilijk over te halen tot het kopen van nummers, waarom geld betalen als het ook gratis kan?
    Maar als je het zo makkelijk maakt voor gebruikers en liedjes voor een kleine prijs verkoopt. Plus je kan het altijd en overal (met de iPhone), dan verkoop je meer dan 5 miljard inderdaad.

    Dankzij de iPhone ben ik van Apple gaan houden. Heb nu zelfs een Mac OSX Leopard thema op mijn XP 😀 En ga binnenkort, als ik genoeg geld heb, een MacBook Pro kopen!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.