Reacties voor: Tip: eerder gekochte muziek, apps en boeken bekijken in iTunes

De iTunes Store heeft een nieuwe functie gekregen: door op het linkje 'Aankopen' te klikken kun je zien welke boeken, apps en muziek je eerder hebt gekocht. Eventuele miskopen kun je verbergen.

Reacties: 15 reacties

  1. Zit dit er niet al verrekte lang in? Tenminste, ik had het er al tijden in staan.

  2. Ik ook…

  3. Ehm inderdaad, dit heb ik volgens mij al sinds de invoering van iTunes match!!

  4. Inderdaad, dit zit er al lang in volgens mij.

  5. Uuhm, ik kan me herinneren dat ik dat knopje er al heel lang heb staan.

  6. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    OK allemaal, ik heb er een tip van gemaakt. Helaas heeft iTunes geen WayBack-machine, zodat je precies kunt zien wanneer Apple dingen toevoegt.

    Jammer maar helaas Gonny. Gelukkig zijn wij er nog om je daarover in te lichten 😉

  7. Ik heb een cd gekocht,en weer verwijderd.(€10,-). Nu wil ik hem opnieuw downloaden. Maar nu zegt appstore van de cd is door u gekocht, maar wil ik hem erafhalen en downloaden zegt hij dat ik hem opnieuw moet kopen(en staat de prijs er weer bij). ???? Iemand een tip of een hint?

  8. Kan je ook een overzicht genereren met het totaal uitgegeven bedrag in de appstore/itunes?

  9. @Jeroen: nee, niet doen, je zou wel eens erg kunnen schrikken

  10. Origineel geplaatst door Jeroen
    Kan je ook een overzicht genereren met het totaal uitgegeven bedrag in de appstore/itunes?

    Ja, er is ook al minstens eens een artikel geschreven over een app die je hiervoor zou kunnen gebruiken. Maar dan moet je wel alles downloaden als je wilt dat zo’n app alles doorneemt. Apple wilt heus niet dat je ziet hoe hoog zo’n bedrag kan zijn 😛

  11. Waar kan je in de App store app op je iPhone zien welke aankopen je gedaan hebt? Zie het zo 1-2-3 niet staan.

  12. @boxerip: Met apps gaat het vaak zo dat als je een app ooit aangeschaft hebt, je hem weer ‘moet’ kopen. Maar tijdens de koop krijg je de melding dat je hem reeds gekocht hebt en hem nu alsnog gratis wilt downloaden. Ik denk dat dat met muziek net zo gaat.
    Ook als je losse nummers van een album hebt aangeschaft en later alsnog het hele album koopt, dan worden de reeds gekochte nummers van de totaalprijs afgetrokken.

    @Ruben: Vind je terug onder ‘updates’ daar zie je bovenaan ‘aankopen’ staan…

  13. @Ruben en andere geïnteresseerden:

    Nog een aanvulling op iNick, het volgende:

    Als je op de iPhone of iPad “iTunes” opent ipv de “App Store” kan je onderaan de knop aankopen vinden. Hieronder krijg je al je aankopen van muziek en video’s te zien. Mocht je deze knop niet vinden ga dan naar “Meer” daar staat ie dan vast tussen. Hier kan je dan vervolgens ook nog de volgorde van de knoppen aanpassen.

  14. Dat is toch nieuw hoor, aankopen van muziek terugzien en via iCloud opnieuw binnenhalen.. Dit was er begin van het jaar zeker niet…

  15. OK allemaal, ik heb er een tip van gemaakt. Ik had wel eens een ander aankopenoverzicht gezien, maar deze niet. Helaas heeft iTunes geen WayBack-machine, zodat je precies kunt zien wanneer Apple iets toevoegt of weghaalt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.