Reacties voor: iTunes gaat nieuws voorlezen met nieuwe Spoken Editions

Apple gaat iTunes Spoken Editions introduceren: artikelen die worden voorgelezen, zodat je op de hoogte blijft door te luisteren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. ICulture had ook een voorlees optie! Is die verdwenen bij de update of heb ik niet goed gekeken? Ik gebruik nu de ingebouwde iOS voorlees functie door met twee vingers naar beneden te vegen, maar ik lees ook veel Engelstalige nieuwsartikelen, maar jammer genoeg wordt Engels niet goed gedetecteerd. Het systeem steeds omzetten naar Engels en weer terug is ook erg moeizaam. Bovendien wordt dan Nederlands niet herkend. Wel leuk overigens om bij Engels de oude Siri stem te kiezen!

  2. Ik gebruik die voorleesfunctie van iOS ook. De voorleesfunctie van de app was Nederlands, terwijl die van iOS op Vlaams kan worden ingesteld. Ik blijf het anderzijds wel jammer vinden dat wij zoveel functies betalen en niet krijgen (news app, Apple pay, …) 🙁

  3. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  4. Origineel geplaatst door Joeri Liekens
    Ik gebruik die voorleesfunctie van iOS ook. De voorleesfunctie van de app was Nederlands, terwijl die van iOS op Vlaams kan worden ingesteld. Ik blijf het anderzijds wel jammer vinden dat wij zoveel functies betalen en niet krijgen (news app, Apple pay, …) 🙁

    Ik gebruik ook de Vlaamse stem!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.