Reacties voor: iTunes Radio werkt bij sommige Europeanen na iPhone-restore

iTunes Radio werkt bij Britse iPhone-gebruikers na het herstellen van hun iPhone in iTunes. Ook in Australië lijkt het bij sommigen te werken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 20 reacties

  1. Ik hoop dat ‘ie snel genoeg komt.

  2. Waarschijnlijk moeten we net zo lang hierop wachten als op Nederlandstalige Siri…

  3. Ik had ‘m aanvankelijk ook op m’n 5s en kon ‘m ineens niet meer vinden en begon aan mezelf te twijfelen. Maar Apple kan apps dus verwijderen van je toestel. Doen ze met de 12 dagen app ook.

  4. Misschien komt t wel beschikbaar in iOS 7.1 t komt dan misschien niet in de bèta’s voor maar mensen kunnen t blijkbaar al gebruiken na het restoren en een medewerker van de Apple Store in Haarlem zei al dat iOS 7.1 een grote update gaat worden

  5. Hoewel ik het geweldig fijn zou vinden als iTunes Radio naar Nederland zou komen – Probeer het zo nu en dan eens met een Amerikaanse account – mogen ze Siri ookwel benoemen tot TOP PRIORITEIT. Wacht daar al veel langer op.

  6. @AppleFreak: Die gasten weten net zoveel als jij en ik hoor haha. Die lezen ook dit soort sites, want van Apple zelf ontvangen ze dergelijke informatie niet.

  7. @Veronica: Dit is iets totaal anders dus de vergelijking is zeer irrelevant.

  8. Gelukkig zijn er genoeg andere alternatieven. Zit meer op Siri te wachten ivm gebruik in auto.

  9. @Kees: oh haha maar ja t zou toch best kunnen dat ze iTunes Radio in iOS 7.1 vrijgeven maar dat ze t niet in bèta’s doen en dat ze iTunes Radio als verrassing vrijgeven als iOS 7.1 vrijgegeven wordt

  10. Origineel geplaatst door HappyPad
    Ik had ‘m aanvankelijk ook op m’n 5s en kon ‘m ineens niet meer vinden en begon aan mezelf te twijfelen. Maar Apple kan apps dus verwijderen van je toestel. Doen ze met de 12 dagen app ook.

    Wat een onzin, de 12 dagen app wordt niet automatisch verwijderd.

  11. @AppleFreak: Kan inderdaad best zijn dat ze dat bewaren tot de GM/final. Bij iOS 7 GM kwamen er ook ineens dynamische achtergronden en nieuwe geluiden bij. Wellicht met iOS 7.1 zelfde verhaal.

    Ben benieuwd, want dat iTunes Radio lijkt me wel wat. 😛

  12. iTunes radio wordt centraal aangezet voor de accounts van een land. iOS 7.1 is daar niet voor nodig. Log in met een amerikaans account en het werkt.

  13. Als je itunes radio wil hebben moet je gewoon even een amerikaanse apple id aanmaken.

  14. Dit is al zooo lang!

  15. Ik heb gisteren m’n telefoon gereset en kreeg inderdaad ook het scherm van iTunes radio te zien. Heb een In Nederland gekochte iPhone en Nederlands iTunes account.

  16. Origineel geplaatst door Mtc
    Wat een onzin, de 12 dagen app wordt niet automatisch verwijderd.

    Klopt, doen ze met die app niet, maar ze kunnen het wel. Lees maar.

    Je kan de lijst met apps die door Apple wordt geblokkeerd ook openlijk bekijken (al is die dus al jaren leeg, en blijft dat hopelijk ook zo).

    Zoals vermeld wordt, heeft Steve destijds aangegeven dat deze functionaliteit dient om, in geval van malicieuze apps, een app uit te schakelen. Hierbij gaf hij als voorbeeld een app die op grote schaal de identiteiten van gebruikers steelt. Voor het bedrijfsleven is dergelijke functionaliteit essentieel. Steve zei dat het onverantwoordelijk was deze functionaliteit niet te hebben, maar dat ze het hopelijk nooit hoeven te gebruiken. Het dient dus niet voor het verwijderen van applicaties die Apple gewoonweg niet aanstaan.

  17. Zonder restore werkt het ook gewoon bij mij, zonder amerikaanse itunes

  18. Jailbreak doet wonderen 😉

  19. @Gautam: Het probleem met die lijst is dat het niet is bijgewerkt sinds 2011.

  20. Origineel geplaatst door Bubbly
    @Gautam: Het probleem met die lijst is dat het niet is bijgewerkt sinds 2011.

    Zeker waar. Hij is ook gewoon leeg, dus bijwerken heeft geen nut. Het kan natuurlijk ook dat ze ‘m verplaatst hebben.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.