Reacties voor: ‘iTunes Radio wordt mogelijk losse app in iOS 8’

iTunes Radio wordt mogelijk een losse app in iOS 8. Dit beweren bronnen tegenover 9to5Mac.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 11 reacties

  1. Ik hoop het niet. Weer een losse app! Beetje onzin!

  2. Ik luister via mijn Amerikaanse account. Geen iTunes Match en nooit reclame. Maak wel zelf stations aan gebaseerd op artiesten.

  3. @frodo: Mee eens. Er zijn nu al zoveel apps en iOS is tenminste nog overzichtelijk. Met zo’n losstaande app moet je iedere keer weer gaan zoeken naar waar deze staat (of je zet ‘m op de hoofdpagina ofzo). Zoals het nu is vind ik het véél beter.

  4. Ik hoop niet dat er een aparte app komt. Zo werkt het juist goed. Als je muziek wil luisteren open je de muziek app. Dan maakt het niet uit hoe je dat dan gaat doen.

  5. Dat ze eerst maar eens iTunes radio overal beschikbaar maken !

  6. Lekker ingebakken laten Apple

  7. Er komen steeds meer app’s die je niet weg kan krijgen.. Beetje jammer

  8. Hup, nog een erbij! Ik vraag me nog steeds af waarom podcast weg moest in de muziek app.

  9. Ik hou echt van ITunes Radio (Amerikaans account) het heeft juist een meerwaarde vind ik als het in de muziek app staat.
    En inderdaad, er is bijna nooit reclame 🙂

  10. Laat Apple zich maar eens gaan realiseren dat functies en Apps wereldwijd moeten werken als ze worden uitgebracht en niet – zoals Siri en iTunes Radio alleen in Amerika en jaren later pas in de rest van de wereld. Slechte zaak!

  11. Alle toeters en bellen in iOS wordt meer en meer een feestje voor een heel selectief setje landen. Helaas zitten wij daar niet bij. Dus van mij mogen ze de app houden, wij hebben er toch niets aan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.