Reacties voor: iTunes Radio: elke 15 minuten reclame, elk uur videoreclame

iTunes Radio gaat waarschijnlijk in september al van start. Je krijgt elke 15 minuten reclame en elk uur een videoreclameboodschap, zo is uitgelekt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 23 reacties

  1. Hoe krijg je video reclame te zien als je telefoon in stand-by zet en naar iTunes Radio luistert?!

    Is toch niet zo dat de scherm alsnog aangaat??

  2. Houdt het wel bij Radio IO. ONBETAALD PER UUR MAAR 5 min reclame of zoals ik dan heb een jaar abb voor een nette 10 doller.

  3. Mmm gelukkig zijn er genoeg alternatieven.

  4. Die videoreclames spelen inderdaad ook af als je je iPhone vergrendeld heb Patryk, bij de beta tenminste.
    Dat zullen ze moeten oplossen door een ‘queue’ te maken voor wanneer je je telefoon ontgrendeld lijkt me
    De reclame is op dit moment nog niet iedere 15 minuten, het lijkt wel random te zijn. Maar daar is het een beta voor natuurlijk, en het is nog geen echte reclame.
    Verder werkt het allemaal vrij goed, het streamen gaat soepel, en de radiostations leren best snel je voorkeur kennen doordat je nummers aangeeft die je vaker wil horen en die je niet meer wil horen

  5. @civman: Elke 5 minuten? Dan zou je voorkeur toch naar iTunes radio uitgaan lijkt me?
    Het verschil om reclames weg te halen is wel wat groter, maar verwaarloosbaar als je kijkt wat je krijgt met iTunes Match
    Maar een goedkopere optie om alleen de reclames weg te halen zou veel gebruikers over kunnen halen waarschijnlijk, maar voor die ene euro meer per maand doe ik niet moeilijk

  6. AUPEO! Is ook wel een leuke radio. Werkt eigenlijk exact hetzelfde als iTunes Radio.

  7. Ehm… Ik geen geen Amerikaans account maar wel gewoon Itunes radio op Imac… En zonder reclame.

  8. Je kunt je afvragen wat überhaupt de meerwaarde is van deze feature bij zo onwaarschijnlijk veel quasi reclame vrije alternatieven. Te kust en te keur. Je kunt het werkelijk niet bedenken of het radiostation is er….

  9. Als je iTunes Match hebt dan heb je geen reclame. Goed toch.

  10. Origineel geplaatst door Erik
    Ehm… Ik geen geen Amerikaans account maar wel gewoon Itunes radio op Imac… En zonder reclame.

    Dat is niet iTunes Radio, dat is internetradio in iTunes.

  11. Origineel geplaatst door Bubbly
    Origineel geplaatst door ErikEhm… Ik geen geen Amerikaans account maar wel gewoon Itunes radio op Imac… En zonder reclame.Dat is niet iTunes Radio, dat is internetradio in iTunes.

    Ik vraag mij af wat ze daarmee doen, ik gebruik dat best vaak namelijk.

  12. @Patryk: Ik vreesde vroeger dat ‘t zou verdwijnen, ik vraag me af of het laatste zinnetje op de huidige radio’s doelt.

  13. Is het als Nederlander (in Nederland) mogelijk een Amerikaans itunes account te maken dan?

  14. Als Apple verwacht dat men een liedje zou kopen na het gehoord te hebben dan zullen ze wel een limiet moeten maken van eenzelfde liedje te mogen horen… Want dan zal je verplicht voelen om het te kopen! Ik heb een Amerikaanse iTunes account maar nog geen iOS 7. iTunes radio zal ook voor de iMac zijn? Dan kan je gewoon gestreamde muziek intern opnemen toch? iTunes radio is pas voor september maar je kunt dus daar wel al gebruik van maken via beta Ios7?

  15. Voorlopig hou ik het dan nog even bij MyRadio, die geeft heel af en toe reclame en je kan net zo vaak een nummer door drukken als je wil, geen beperkingen. Lekkere muziek en veel verschillende genres online te kiezen.

    Heb Match, dus hoef niet bang te zijn voor reclame, mij benieuwen. Erg jammer dat het in Nederland nog niet is. Laten we maar hopen dat het snel komt en wie weet kan ik dan MyRadio wel aan de kant zetten. Al hoewel ik daar nog mijn twijfel aan heb 🙂

  16. Niet voor Nl in eerste instantie. Wel voor België ?

  17. Prima toch, reclame. Als je naar reclame op de ‘echte’ radio luistert hoor je toch ook regelmatig reclame. Niet veel mensen hoor ik daar over klagen.

  18. @Dazzle: Je leest het verkeerd denk ik, per uur 1x een blok van 5 minuten reclame bij je free account.

  19. @civman: Ik las het verkeerd inderdaad

  20. Je zou dus eindelijk een fm ontvanger in de nieuwe iPhone mogen verwachten neem ik aan nu met iTunes radio?

  21. Ik hou het bij rad.io gratis en geeft zowel op mijn iphone als op mijn windows laptop gewoon wereldwijd echte radiostations door met enkel de reclame van die stations zelf.

  22. Persoonlijk vind ik dit wel meevallen, 4 reclames per uur en 1 videoreclame, nou, laat maar komen!

  23. Zoals al eerder gezegd als reactie op een eerder artikel over dit onderwerp. Radiostations hoeven geen albumhoezen aan te leveren, die heeft apple via de muziekuitgeverijen genoeg. Het gaat om de stationbeeldmerken/logo’s. Als Apple internetradio goed integreert in iTunes Radio, krijgen de radioapps ( tunein etc) het nog moeilijk, zeker als alles naadloos synchroniseert tussen desktop en devices.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.