Reacties voor: iTunes in meerdere kamers beluisteren: Sonos Bundle 150 voor $999

Sonos brengt de Sonos Bundle 150 uit, een systeem waarmee je in verschillende kamers naar muziek uit je iTunes-bibliotheek kunt luisteren. De bundel kost 999 dollar, maar Lifehacker weet een goedkoper alternatief.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 25 reacties

  1. Wtf! €1000,-? Voor zoiets simpels?

  2. inderdaad…

    TO MUCH MONEY!!!

    Greetz,

    NeoQuex.

  3. de sonos en het concept bestaat al zon 3 jaar en was toen zijn tijd ver vooruit.

    Da’s een forse prijs als je bedenkt dat je voor minder dan 200 dollar een speakersysteem zoals de Altec Lansing T612 koopt, waarmee je met een iPhone of iPod touch in meerdere kamers naar muziek kunt luisteren. De afstandsbediening die Sonos meelevert kun je ook gemakkelijk zelf maken: met de applicatie iTunes Remote.

    maar de sonos blijft geavanceerder puur omdat het er speciaal voor die functies alleen ontworpen is

  4. De apple remote is natuurlijk een superapp voor de iphone.

    Maar ik heb zo’n Sonos systeem en dat werkt echt subliem.
    Al mijn muziek staat op een externe schijf die aan een airport extreme hangt.
    Zonder dat er een mac of pc aan hoeft te staan kan ik overal in huis mp3 en internetradio afspelen, in slaap vallen met een relaxte muziek en gewekt worden met een rustig deuntje.
    Als mijn vriendin mijn muziekkeuze niet waardeert, zet ze in een andere kamer wat anders op…
    Je kan zelfs draadloos het geluid van je computer, tv, ipod of elk ander apparaat met audiouitgang in een andere ruimte afspelen.

    Het is zo simpel dat ik het elke cent van de 100.000 centen waard vind! Het zou zo van Apple kunnen komen…

  5. Die Sonos systemen zijn idd superieur aan wat apple nu bied.

    Het zou idd een idee van apple geweest kunnen zijn als je kijkt hoe makkelijk en goed het werkt. Ik denk dat apple er langzaam naar toe kruipt. Ze updaten mensen beetje bij beetje kwa mogelijkheden met de ipods

    feature overdaad maakt het er allemaal niet makkelijker op.

  6. Laatste keer dat ik heb gekeken naar de Sonos werd het afspelen van aankopen uit de Apple store (Apple DRM) niet ondersteund..

  7. Een vriend van mij heeft dit systeem, en het werkt echt prachtig. Je kunt het zowel met iTunes als met Windows (via netwerk) synchroniseren (draadloos netwerk wel vereiste, maar dat heeft toch bijna iedereen tegenwoordig), en in verschillende ruimtes andere muziek is ook wel prettig. Hier thuis hebben we nog wel eens ruzie welke zender / welke muziek er op moet……

  8. Dat Sonos systeem heb ik ook eens naar gekeken. Dan kun je veel beter de Logitech Squeezebox kopen. Doet hetzelfde en kost minder dan de helft. Daarbij is ook nog eens de versterker die er in zit van een betere kwaliteit dan Sonos.

  9. de Logitech Squeezebox doet geen meerdere kamers tegelijk met elk verschillende muziek en meer van dat soort vernuft

  10. Gewoon JBL speakers lekker hard zetten, die spots die hier staan zijn zo zuiver dat je er maar 1 paar nodig hebt!

  11. nu bied sonos wel een sublieme kwaliteit….beetje zonde om dat niet te gebruiken op je high-end audio

  12. nee, jongens, $1000, op dit moment ongeveer €671,14… Dat scheelt alweer hè? 😉

    Mmm, heb hier twee hele mooie Logitech Z-5500 Digital setjes staan (1 gekocht, 1 gewonnen), die prima geluid leveren… Heb nog nooit de behoefte gehad door het hele huis dezelfde muziek te hebben… maar met AirTunes en mijn iPhone zou dit heel makkelijk kunnen (voor een bak minder geld)…

  13. @nick
    Dat is dus niet helemaal waar. De squeezebox heeft betere geluidskwaliteit. Dat sonos is echt mega overgeprijsd

    @4saus
    “meer van dat soort vernuft”
    Zoals? Volgens mij is dat het enige…

  14. forget this idee,

    zo als al woord gezet, kan je gewoon een airpot express kopen, vet chil.
    heb er zelf ook een.
    kost 90 euro, sluit je je speakers op aan, configureert hem op je computer en je kan dan via itunes draadloos muziek afspelen, en dit kan ook worden geregeld via je iPhone(heb k gestest).
    en als je wilt, kan je zoveel aiports express’s gebruiken als je wilt!

    super doop!!!

  15. Natuurlijk zijn er vele (goedkopere) alternatieven, maar naar mijn mening komt er niet 1 in de buurt als je kijkt naar de mix van design, kwaliteit, mogelijkheden en gebruiksgemak. Vooral van het laatste is Sonos echt een schoolvoorbeeld.
    Zeg maar dezelfde redenen waarom ik een Iphone aangeschaft heb. Voor minder geld koop je namelijk ook een smartphone waarmee je kunt bellen, internetten, mp3’s luistert, foto’s neemt, video’s maakt en TomTomt!

  16. ik heb al jaren een Squeezebox, goedgekeurd door audiophiles in tijdschriften, heb zelf ook goed uitgekeken naar een draadloze muziek oplossing voor thuis die past op mijn Focal boxen.
    Zeker zo goed als Sonos, maar bovendien opensource. zeker de moeite om te checken want voor die prijs zijn ze echt aan het overdrijven. Squeezebox indersteunt ook plugins, Pandora en andere leuke zaakjes!

    meer info op http://www.slimdevices.com/

  17. Sonos is the best, mijn hele huis is voorzien van dat spul en ik zou nooit meer iets anders willen. Prachtig design, goede versterker, geweldig gebruiksgemak.

  18. das een mooie philips rip-off zeg! die is/was trouwens ook wel iets mooier dan deze!

  19. Ik ga ook voor de Squeezebox. Hier werkt het perfect en kinderlijk eenvoudig! En dat voor 1/3 van de prijs!

  20. Ik zie het al, mijn vader heeft zo’n sonos. En geloof me, geluid is ideaal. Dat niet alleen. Hij werkt als een ipod. Je kan op de bank je muziek uitzoeken die op je NAS schijf staat (geen computer nodig). Bij die squeesebox is dit al een stuk moeilijker, gezien er op de afstandsbediening geen display zit. Ook de display op het apparaat valt me een beetje tegen evenals de bediening. Maar goed ik makkelijk lullen. Ik kan ze beide niet betalen. Maar als ik het geld zou hebben, dan zeker de Sonos….

  21. @Nick
    De Squeezebox duet heeft wel een display in zijn afstandsbediening. Werkt net zo makkelijk als Sonos. Bovendien is de versterker bewezen beter dan die van Sonos. Daarom is Sonos veel te duur voor de minimale voordelen die je hebt.

  22. Ik heb ook al bijna 2 jaar een Sonos systeem met NAS aan mn airport extreme hangen, en het werkt echt super! Er zijn veel goedkopere systemen die ongetwijfeld ook goed zullen zijn. Maar bij de Sonos klopt heel het plaatje wat betreft bediening/kwaliteit/vormgeving etc etc.

  23. Ik denk dat ik het door heb.

    Er zijn hier een aantal mensen niet blij met dat een ander product dan die van hun als voorbeeld aan gedragen word voor iets dat goed is.

    N95 vs iphone
    sonos vs squeezebox

    ik denk dat het geen kont uitmaakt welke je hebt.
    Als het doet wat het moet doen VOOR JOU en jJIJ bent er blij mee.
    Om welke reden dan ook dan is DAT het beste product voor jou.
    wie zijn wij om dat te ontkennen. Wat je niet kent kan je niet missen.

    Maar dat zou het wel een stuk minder leuk maken hier.
    die discussie zijn juist dope…

    :d

  24. Weet je wat het ook is, mijn vader. Heeft volgens mij alleen de d/a converter. En juist geen versterker… want daar gebruikt hij zijn high-end voor natuurlijk… is dit ook mogelijk met die squeezebox? Ik heb nl een cambridge audio set, en als die squeeze box zonder versterker te gebruiken is, dan zou dit voor mij ook wat zijn…

  25. Weet iemand of het mogelijk is om een exemplaar uit amerika hier in nederland te gebruiken?. Met de huidige dollarkoers is het best de moeite waard om hem daar vandaan te laten komen.

    Lijkt mij alleen een probleem kwa voeding

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.