Reacties voor: iTunes komt dit jaar niet meer in de Microsoft Store

iTunes zal niet in de Microsoft Store beschikbaar komen in 2017. Dat is een tegenvaller voor mensen met Windows 10 S, die alleen software uit de officiële Store mogen installeren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Ik ben benieuwd wanneer de stekker uit dit kansloze platform Windows 10S trekken. Ik schat dat ze het niet langer dan een jaar op de markt houden.
    Het is niets anders dan het verguisde Windows RT
    Microsoft wil gewoon gaten vullen in hun OS ecosysteem.

  2. @Bitje: gaten vullen? Ik heb werkelijk waar geen idee meer wat microsoft wil. Het is een dikke grote onoverzichtelijke benden geworden. Eerst Ballmer al met ze wispelturige kortzichtigheid en nu die Nadella ofzo.
    Er hoeft maar een goed alternatief voor de pc te komen en Microsoft kan weg…

  3. Laat me niet lachen… Microsoft en Windows 10 duizenden keren beter dan iOS, met iOS niets anders dan problemen en het sneeuwt van de bugs en batterijen die leeg lopen, iOS 10 was al een flop, en iOS 11 is dat nog meer, Apple slaagt er gewoon niet in een deftig operating systeem af te leveren die bug vrij is, conclussie ze kunnen precies met moeite programmeren want de bugs stapelen op. Bovendien doet Apple doel bewust de toestellen iPhone en iPads trager lopen na x aantal tijd, iets wat je bij Microsoft niet hebt, bij Apple is er te veel fraude vooral met de Cook aan het roer. Windows 10 al lang bug vrij is, maar dan moet je wel de laatste versie geinstalleerd hebben die in September gelanceerd werd. Windows is gewoon het beste besturingssysteem. Kijk naar bedrijven en servers die draaien meestal op Windows servers. En Windows 10 heeft reeds meer dan 700 miljoen gebruikers.

  4. @Cloverfield: Dat is er al MacBook, iMac etc of te wel Mac OSX 😉

  5. @Cloverfield: Wat ze met de pc willen doen (hybride tussen tablet en laptops) gaat helemaal nergens over. Maar de nieuwe CEO van microsoft heeft wel een duidelijke visie voor de toekomst. Dat kan ik eerlijk gezegd van Tim Cook niet zeggen.

  6. @Tom: Zucht, en weer een reactie van iemand met weinig verstand van zaken. In eerste instantie de vergelijking tussen iOS en Windows 10 (appels met peren). En daarnaast opnieuw de marktdominantie van Windows… Ik weet niet of je van de generatie bent van de VHS?… hetzelfde verhaal. Was namelijk ook niet het beste systeem. Wel het meest gebruikte.

  7. Origineel geplaatst door Tom
    Laat me niet lachen… Microsoft en Windows 10 duizenden keren beter dan iOS, met iOS niets anders dan problemen en het sneeuwt van de bugs en batterijen die leeg lopen, iOS 10 was al een flop, en iOS 11 is dat nog meer, Apple slaagt er gewoon niet in een deftig operating systeem af te leveren die bug vrij is, conclussie ze kunnen precies met moeite programmeren want de bugs stapelen op. Bovendien doet Apple doel bewust de toestellen iPhone en iPads trager lopen na x aantal tijd, iets wat je bij Microsoft niet hebt, bij Apple is er te veel fraude vooral met de Cook aan het roer. Windows 10 al lang bug vrij is, maar dan moet je wel de laatste versie geinstalleerd hebben die in September gelanceerd werd. Windows is gewoon het beste besturingssysteem. Kijk naar bedrijven en servers die draaien meestal op Windows servers. En Windows 10 heeft reeds meer dan 700 miljoen gebruikers.

    Dit is wel echt een bak onzin. Servers draaien in veel gevallen op een Unix variant simpelweg omdat dit vaak makkelijker (en goedkoper) te onderhouden is. Bedrijfsleven gebruikt veelal windows omdat hun software daar enkel op werkte (iets uit het verleden). Al zie je dat ook steeds meer veranderen nu bijna alles als web app / api in de cloud draait..

    Daarnaast moet je Windows 10 met mac os vergelijken en dan gaat je vergelijking direct scheef.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.