Reacties voor: iTunes-muziek op je iPhone kopen zonder internetverbinding (patent)

Als we een nieuw Apple-patent mogen geloven, wordt het ooit mogelijk om iTunes-muziek op je iPhone zonder internetverbinding te kopen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 8 reacties

  1. Maar goed dat ik toch alles heb gelezen want ik wou al na “achtergrond downloaden” al enkele punten aanhalen die jullie nu zelf in de laatste alinia aanhalen. Ik persoonlijk hou ook niet zo van “op achtergrond” downloaden zonder dat je het zelf weet daar het je systeem ongewenst vertraagt op het moment dat je dit echt niet kan gebruiken. Daarmee dat ik vroeger ook van windows naar mac overgestapt ben.

  2. Ik wou alleen maar even zeggen dat jullie nieuwe app echt fantastisch is. Ook denk ik dat dit nog niet gaat spelen voor de komende 5 jaar. Apple zal snel moeten leren van hun beperkingen op dit moment. Ik vind een paar dingen echt heel onhandig zoals het vergrendelscherm. dit vind ik makkelijker bij android. Hoop dat IOS 7 niet zozeer een ander uiterlijk krijgt maar dat er meer vrijheid is en ze iets anders vinden dan al die mappen

  3. Een leuk idee, maar dat ze daar dan een patent op aanvragen.. Zo geniaal is het nou ook weer niet..

  4. chapeau chapeau apple.
    Wat een innovatie(sarcastische ondertoon).

  5. Tegenwoordig heb je (bijna) altijd en overal internet, misschien komt deze functie 1 keer per jaar van pas als het er werkelijk gaat komen.

  6. Waardeloos slecht idee.
    Geen behoefte aan dat ongevraagd mobiele data opgeslurpt wordt. Daarnaast ben ik graag eigen baas over de mb’s op mijn telefoon. Als het dan maar uitgezet kan worden.

  7. Ik mag hopen dat als ze dit echt zouden doorvoeren dat je dit kunt uitschakelen? ivm spotify maak ik helemaal geen gebruik van de ipod functie ed op mijn iPhone

  8. Interessant voor hackers 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.