Reacties voor: iTunes Match vervangt expliciete rapnummers door nette versies

iTunes Match blijkt bij sommige rapnummers met expliciete teksten, te kiezen voor de opgeschoonde versie die bedoeld is voor de radio. Er is nog geen workaround, maar Apple is op de hoogte en werkt aan een oplossing.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Dat ze de bug van het niet (goed) synchroniseren van slimme afspeellijsten maar eens fixen.
    Zo slordig en irritant!

  2. Ik had inderdaad allemaal dubbele playlists. Inmiddels gestopt met Match en geld retour ontvangen, maar nog steeds een aantal wolkjes.

  3. Ik ondervind totaal GEEN problemen met expliciete nummers die door nette versies worden vervangen wanneer je ze uit de cloud download. Ik heb voldoende hiphop/rap albums en bij geen enkel nummer heb ik dit ontdekt. Ik luister nu net ‘Hell Of A Life’ en ‘Power’ van Kanye West en hoor gewoon regelmatig de fucks, asses, n*gga’s etc voorbij komen…

  4. Ik heb ook Match, maar ik dacht (misschien verkeerd gedacht) dat ook alle nummers op mij Macbook vervangen zouden worden door de 256kbs AAC versie… Is er een mogelijkheid om dat te doen?

  5. Match vervangt sowieso nummers een beetje vreemd. Versies van nummers die bijv 9 minuten duren worden gematched met nummers van het studio album dat 4 minuten duurt. Ik heb complete albums die niet gematched worden terwijl ze exact hetzelfde in itunes staan. Gelukkig heb ik alle originele bestanden nog zodat ik af en toe kan proberen of het al beter gaat.

    Het is natuurlijk technisch wel aardig om stukken muziek naar een server te sturen en die te matchen maar als alle zaken zoals artiest, naam van het nummer, lengte en album klopt met een nummer in itunes lijkt het me wat makkelijker om direct te matchen. Bijkomend voordeel voor ons is dan dat je ieder nummer wat je wilt hebben kunt laten matchen…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.