iTunes Match

Reacties voor: iTunes Match is sinds een week ‘kapot’

Gebruikers van iTunes Match hebben al een week last van problemen. De dienst is voor sommigen totaal onbruikbaar geworden sinds Apple Music 3.6 verscheen.
Lees het complete artikel → iTunes Match is sinds een week ‘kapot’
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Dank voor dit artikel. Ik dacht dat het aan mij lag. Ben al een poosje aan het uit- en inloggen. Zonder resultaat.

  2. Ja ik heb ook gemerkt bij het bijwerken van de blibliotheek, hij blijft maar draaien en met veel moeite krijg ik ze uiteindelijk gematcht. Hoop niet dat iTunes Maych gaat verdwijnen, ik zit niet te wachten op een abonnement nemen op Apple Music.

  3. Inderdaad. Zit hier al een week te vloeken. Gelukkig werkte het gisteren terug goed.

  4. Hier ook last van. Zou het erg vervelend, wellicht zelfs hartverscheurend vinden als Match zou stoppen. Maar we hebben in het verleden wel vaker een weekje gehad met dezelfde problemen, dus ik zie het niet als een “signaal” oid.

  5. Klein beetje off-topic; Dit is toch een beetje een ondergewaardeerde dienst van Apple. Niet onder de gebruikers, maar voor de grote massa. Je kunt voor een klein bedrag per jaar onbeperkt streamen. Ja je moet wel zelf je muziek toevoegen, maar dat moeten veel mensen toch al als ze alleen maar mainstream muziek luisteren.

    Ooit voor streamen echt groot begon te worden was dit er al en ik heb hier jaren lang met veel plezier gebruik van gemaakt. Toen Spotify kwam heb ik dat ernaast gebruikt, maar vond het toch altijd te beperkt. Daarom direct naar Apple Music overgestapt toen dit kon, nu heb ik het beste van beide werelden 😁

  6. Ik ben sinds vorige week van Apple Music overgestapt naar AppleOne. Helaas mijn hele AM bibliotheek kwijt.

  7. Hier ook heel veel last van als sinds ruim een week, echter wat mij is opgevallen is dat het voornamelijk met “commerciële” muziek is. Wanneer ik een radio opname wil “matchen” uploaden geeft dit geen probleem.

  8. Hoe werkt dat als je zou overstappen naar Apple Music? Mn eigen bibliotheek met hires lossless bestanden die ik lokaal heb staan op mn nas, die blijft gewoon bestaan en gewoon thuis te beluisteren? Thuis maak ik gebruik van Plex om mn muziek bibliotheek te streamen

  9. Wat mij betreft een volstrekt nutteloze Apple dienst. Het werkt nooit 100% (foute matches) en de “streaming” kwaliteit is op zijn zachtst gezegd zwakjes. Heb Match al lang buiten gegooid ten voordele van PLEX. Alle muziek (meer dan 120.000 tracks) staat netjes in FLAC-formaat op enkele externe SSD’s aangesloten op mijn Mac Mini uit 2018. Die staat altijd aan, en dankzij PLEX kan ik altijd en overal mijn collectie afspelen in origineel FLAC formaat (op iPhone, op iPad, op Macbook, of eigenlijk op eender welke laptop).

    Streamen gebeurt bij mij voorlopig met QOBUZ, vanwege de nog altijd iets betere geluidskwaliteit in vgl met andere HiRes diensten. En thuis ben ik al lang van Apple Music afgestapt en heb dit vervangen door Roon.

  10. @Rudi:

    Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat dit een beetje een rommeltje wordt, zeker als je Apple Music tracks aan je library toevoegt.

    Maar, je weet toch dat je PLEX ook on the go kan gebruiken, bijvoorbeeld via iPhone waar je ook bent ter wereld (zolang je NAS aan staat natuurlijk), dus waarom de twee beginnen “mengen”?

  11. Hebben jullie ondertussen een update van dit artikel? Bestaat het probleem nog steeds of is dit ondertussen verholpen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.