Reacties voor: iTunes Match-banner duikt op in Nederlandse iTunes Store

In de Nederlandse iTunes Store is een banner voor iTunes Match te zien. Dit terwijl de dienst in Nederland officieel nog niet beschikbaar is.
Michel Lusthof -

Reacties: 14 reacties

  1. Ik zie hem er ook tussen staan.
    Ik ben benieuwd. De vorige keer ging de service ook vrij snel live, ook al dacht men dat er een foutje gemaakt was.

    We wachten nog maar even af

  2. Bij het installeren van versie iTunes 10.5.2 van iTunes stond bij de verbeteringen iTunes Match en iTunes in de Cloud. Ik wacht met name op iTunes in de Cloud 😉

  3. Ik zag hem ook ja, hopelijk komt het dan nu snel, die 25 euro zit te popelen om uitgegeven te worden, en ik ook 😉

    edit: je word doorgelinkt naar iTunes in the Cloud, wat (deels) wel beschikbaar is in Nederland.

  4. Lang leve de Buma. Ipv voor artiesten op te komen weten ze daar niet met internet en nieuwe technieken om te gaan en houden ze elke vooruitgang tegen. Ze vechten tegen iets dat niet tegen te houden is ipv mee te buigen.

  5. Origineel geplaatst door ivo
    Lang leve de Buma. Ipv voor artiesten op te komen weten ze daar niet met internet en nieuwe technieken om te gaan en houden ze elke vooruitgang tegen. Ze vechten tegen iets dat niet tegen te houden is ipv mee te buigen.

    mee werken is prima maar buigen is natuurlijk nooit goed.

  6. Origineel geplaatst door Donstil
    Origineel geplaatst door ivoLang leve de Buma. Ipv voor artiesten op te komen weten ze daar niet met internet en nieuwe technieken om te gaan en houden ze elke vooruitgang tegen. Ze vechten tegen iets dat niet tegen te houden is ipv mee te buigen. mee werken is prima maar buigen is natuurlijk nooit goed.

    Is discutabel. Er is immers niks voor niks het Engelstalige gezegde “if you can’t beat them join them”. Buigen kan onder omstandigheden een prima oplossing zijn.

  7. LOL, lees pas net dit bericht en ik maar sinds vanmorgen proberen iTunes Match te activeren, wat dus niet lukte en ik maar denken dat ‘t aan mij lag (blond) en verdrietig dat dit maar niet lukte… Nou ja, vlgd jaar beter? Enne, bedankt Buma/Stemra!

  8. En weg is tie weer…………..

  9. Origineel geplaatst door AppleHarry
    En weg is tie weer…………..

    Bij mij staat ie er nog gewoon…..

  10. Nope……still gone………

  11. Vandaag 04.01.2012 is de banner voorgoed(?) verdwenen… 🙁

  12. Nog steeds geen idee wanneer iTune Match beschikbaar komt?

  13. Nou nou nou Buma Stemra weer zo’n oud relikwie, Volgens mij heeft Apple op de 5 kilometer lange tenen van de Buma Stemra getreden. Wat een stelletje verachtelijke fossielen. Eerst een corrupte C.E.O en nu heeft apple zeker te weinig (0 Euro) over (onder) de tafel geschoven. Een corrupte bende is het!

    De Buma Stemra mafia, Tijd dat de NMA hier iets aan doet hoezo monopoly positie!!!

  14. heb die gasten eens een mail gestuurd (2 weken gelden) hoelang ze nog de boel gaan traineren, krijg je dus gewoon geen reactie op… 🙁

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.