Reacties voor: iTunes krijgt nieuwe voorwaarden, Amerikaanse Apple Store down

Apple heeft nieuwe iTunes-voorwaarden uitgebracht, waarin de abonnementen voor kranten en tijdschriften worden genoemd. Ook is de Apple Store offline.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Vannacht was de app store in Nederland ook niet goed bereikbaar. Kon ongeveer een half uur niks downloaden, en toen het weer kon moest ik inderdaad de nieuwe voorwaarden accepteren.

  2. Ik koop maar weer gewoon een papieren krant of bekijk de website. Dag Apple.

  3. Ahwel, als ik het goed begrijp is dus constructie die bv het NRC nu gebruikt niet uitgesloten, alleen moet er de extra optie ingebouwd worden dat je het alternatief via de App Store aanbiedt.
    Wat ik me kan voorstellen is, dat die versie dus gewoon 30% duurder wordt, en dat elk welkdenkend mens gewoon het abbonnement direct via het NRC regelt.
    De in-app aankoop is al geregeld, dus dit zal niet zo dramatisch veel uitmaken lijkt me. Uiteindelijk valt het dus wel mee lijkt me, dus ‘Dag Apple’ lijkt me wat enthousiast. Ik zie het probleem niet helemaal meer.

  4. @PvdG:
    Er zit niet veel verschil tussen een abonnement op een papieren krant of een digitale? En zo gaan de kranten ook niet failiet 😉

  5. Het zou wel prettig zijn als je bij deze voorwaarden een versie kon kiezen met alleen de WIJZIGINGEN sinds de vorige versie. Wie wil er nou 40 (!) pagina’s met voorwaarden lezen als ‘ie op het punt stond om iets te gaan downloaden?

  6. Je hebt ook helemaal geen keus. Je moet iedere keer als het Apple behaagt de voorwaarden wel accepteren, anders kun je kun je weinig meer met je iPad op den duur. Apple dicteert dus, niet alleen de ontwikkelaars maar ook consumenten. Apple is monopolist met veel te veel macht.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.