Reacties voor: iTunes Instant: sneller in iTunes zoeken naar muziek en podcasts

iTunes Instant is een nieuwe dienst om sneller in iTunes te zoeken naar muziek en podcasts. Net als bij Google Instant krijg je bij het invullen van een paar letters meteen resultaten in beeld.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Ik vind Google instant echt irritant, heb het gelijk uit gezet :p

  2. (Red.) Off-topic voor dit artikel.

  3. Haha 15 en in 3 uur zo iets kunnen bouwen… Respect hoor!

  4. (Red.) Off-topic voor dit artikel.

  5. 15 jaar???

  6. Vraag me wel af hoe hij dat opeens in 3 uur voor elkaar heeft gekregen. Heeft hij de algoritme/code van Google aangepast of iets dergelijks? Want waarom heeft Apple dit nooit zelf gedaan dan?

  7. iPhone apps kun je ook vinden maar dan via:
    App Store Instant!
    Zelfde maker als iTunes Instant

    http://appoftheday.com/instant/#

  8. Zo zo, 5% per verkocht muzieknummer?! Das best wel veel!

  9. Ik ben benieuwd hoe lang het duurt voordat Apple ingrijpt en ‘misbruik’ van de naam ‘iTunes’ verbiedt.

  10. Ik heb het net even uitgeprobeerd, maar dit gaat het niet worden. De zoekmachine vindt individuele nummers, geen volledige cd’s. En er worden maar 12 nummers per scherm getoond, waarbij je niet verder kunt bladeren. Wil je een specifiek nummer of album zoeken, zul je toch de hele titel en artiest moeten intypen. Tja, en dan ben je weer het voordeel kwijt van instant zoeken…

  11. Nutteloos, hij zoekt niet in de NL store

  12. De vergelijking met Google Instant is heel ver gezocht. Dit is gewoon een ‘find as you type’ variant. Google Instant gaat veel verder want dat maakt bijvoorbeeld jouw zoekterm af terwijl je nog typt. Deze iTunes Instant doet gewoon elke keer als jij een letter typt een request naar de iTunes Search API en geeft aan de hand van wat je als zoekterm hebt ingevoerd (die nog niet eens af is) een result terug.

    En ja zoiets valt inderdaad in een paar uurtjes te bouwen maar het stelt echt vrij weinig voor en is alles behalve nieuwswaardig. De iTunes Search API is juist voor dit soort dingen gemaakt.

    Het zou veel interessanter worden als hij alle zoektermen gaat opslaan en dan de zoektermen af gaat maken. Maar dan ben je wel wat langer dan 3 uur mee bezig.

  13. Voor degene die graag de Nederlandse iTunes Store doorzoeken:

    http://www.itunesinstant.nl

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.