Reacties voor: iTunes Connect: ontwikkelaars voortaan maandelijks uitbetaald

Ontwikkelaars voor het iOS-platform worden voortaan maandelijks uitbetaald. Deze en andere wijzigingen rolde Apple uit in een verbeterde versie van iTunes Connect, de beheertool voor ontwikkelaars.
Michel Lusthof -

Reacties: 13 reacties

  1. Ligt het aan mij of snap ik het niet helemaal? Ik heb tot nu toe altijd maandelijks uitbetaald gekregen dus ik snap niet wat er nu nieuw is aan de “maandelijkse uitbetaling” (Heb verder de FAQ enzo nog niet gelezen, maar zag dit en dacht hmmm dat is raar 😉 )

  2. @Kenneth: ontwikkel je ook voor Android en hoe verhouddt zich dat qua uitbetalingssysteem?

  3. hoevaak werden ze voorheen dan uitbetaalt? per half jaar? o.O

  4. nee, per keer dat Apple zin had om te betalen…

  5. Het verschil met vroeger is dat nu alles te samen wordt geteld en het minum dat vereist was voor een uitbetaling wordt verlaagd. Ook voor muzieklabels en artiesten zijn die veranderingen doorgevoerd.

    Vroeger kreeg je een afrekening voor elk territorium apart. Dus afrekening voor de EU, voor het VK, voor de USA, … nu komt dat dus allemaal tesamen. Als je bvb vroeger in het VK maar €5 had verdiend dan werd die opgeteld bij de komende afrekeningen tot dat je het minimum had bereikt dat vereist was voor een uitbetaling. Nu komt die dus terecht bij de afrekeningen van alle landen en ben je dus verzekerd dat je elke maand alle betallingen uit alle territoria krijgt uitbetaald. Ook vereenvoudigt het alle paperassen werk omdat je nog maar één factuur per maand moet sturen naar Apple.

  6. Origineel geplaatst door alpacatje
    nee, per keer dat Apple zin had om te betalen…

    Apple is één van de weinige app en muziek stores die stipt iedere maand uitbetaald.

  7. Origineel geplaatst door mapmap
    Het verschil met vroeger is dat nu alles te samen wordt geteld en het minum dat vereist was voor een uitbetaling wordt verlaagd. Ook voor muzieklabels en artiesten zijn die veranderingen doorgevoerd.Vroeger kreeg je een afrekening voor elk territorium apart. Dus afrekening voor de EU, voor het VK, voor de USA, … nu komt dat dus allemaal tesamen. Als je bvb vroeger in het VK maar €5 had verdiend dan werd die opgeteld bij de komende afrekeningen tot dat je het minimum had bereikt dat vereist was voor een uitbetaling. Nu komt die dus terecht bij de afrekeningen van alle landen en ben je dus verzekerd dat je elke maand alle betallingen uit alle territoria krijgt uitbetaald. Ook vereenvoudigt het alle paperassen werk omdat je nog maar één factuur per maand moet sturen naar Apple.

    Duidelijk 🙂

  8. Ik zie dat het minimum nu is verlaagd, maar kan nergens vinden wat het nieuwe minimum is.

    Weet iemand hier meer over?

  9. Inderdaad beter zo!

  10. Kan ik nu ook uitgaan dat je geen minimum bedrag meer moet hebben maar gewoon altijd uitbetaald krijgt?

  11. Je werd betaald als er een bepaald bedrag bereikt was, maandelijks, en per land/continent.

  12. Origineel geplaatst door Danny Bevers
    Kan ik nu ook uitgaan dat je geen minimum bedrag meer moet hebben maar gewoon altijd uitbetaald krijgt?

    volgens de mail is er nog steeds een minimum bedrag maar er staat niet aangegeven hoeveel dat zou zijn. Als ik me goed herinner WAS het minimum bedrag €50

  13. Origineel geplaatst door mapmap
    Origineel geplaatst door Danny BeversKan ik nu ook uitgaan dat je geen minimum bedrag meer moet hebben maar gewoon altijd uitbetaald krijgt?volgens de mail is er nog steeds een minimum bedrag maar er staat niet aangegeven hoeveel dat zou zijn. Als ik me goed herinner WAS het minimum bedrag €50

    250 euro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.