iTunes 12 Dagen cadeau, dag 2: The Mystery of the Crystal Portal [Game]

The Mystery if the Crystal Portal is vandaag gratis bij 12 Dagen Cadeaus van Apple. Het gaat om een hidden object-game, waarbij je in een omgeving allerlei voorwerpen moet zoeken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

mystery of crystal portalApple geeft vandaag een gratis game weg: The Mystery of the Crystal Portal. Dit is het tweede weggevertje in de serie 12 Dagen Cadeau’s van Apple. Het gaat bij The Mystery of the Crystal Portal om een ‘hidden object’-game, waarbij je in een drukke omgeving bepaalde objecten moet zien te vinden, zoals een kruik, mandje, weegschaal, beeldje of andere zaken. Hoofdfiguur in de game is de journaliste Nicole Rankwist. Haar vader is archeoloog, maar is zoekgeraakt.

Het is jouw taak om hem samen met Nicole terug te vinden. Daarbij moet je overal zoeken naar objecten en ondertussen de waarheid achter het Crystal Portal achterhalen. De game heeft ondersteuning voor het Retina Display van de iPhone 4, is aangepast voor multitasking in iOS 4.0 en hoger en bevat een hoop content. Elke paar minuten krijg je een nieuwe hint. Wil je sneller gaan, dan kun je voor €0,79 via een in app-aankoop het verschijnen van hints versnellen, maar dat is niet vereist. Normaal kostte de game €2,39, maar nu is hij helemaal gratis. De ontwikkelaar had de game trouwens al vier dagen geleden afgeprijsd. Naast deze versie is er ook een deel 2 en een reeks iPad-games.

Downloaden: The Mystery of the Crystal Portal (tijdelijk gratis)

Een overzicht van de iTunes 12 dagen-cadeaus in andere deelnemende landen. Landen die schuin geschreven staan hebben een ander cadeau dan Nederland.

Vanwege het aanhoudende ondankbare geklaag bij dit soort artikelen hebben we besloten de reactiemogelijkheid uit te schakelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2013, 14:22
Categorie Aanbiedingen
Onderwerpen apple, itunes, itunes 12 dagen cadeaus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.