Reacties voor: iTunes 9.1.1 krijgt bestandsdeling bij iPhone OS 4

In iPhone OS 4 wordt het mogelijk om Bestandsdeling te gebruiken. Dit houdt in dat je bestanden kunt uploaden naar applicaties op je iPhone, zodat je geen Wi-Fi meer nodig hebt.

Reacties: 16 reacties

  1. Dus je moet eerst een hele reservekopie draaien voordat je dit kunt doen. Kon je niet mailen vanuit Pages? Dan doe ik dat wel…

  2. Ik wist niet dat ik Braziliaanse blogs las… (^_^) Wel iPhoneClub:

    Zie iTunes 9.1.1

    Paul Mertens zei op 28 april 2010 om 13:30
    En, voor wie het weten wil: Onder OS 4.0b2: File Sharing bij applicaties: “The Applications listed below can transfer documentes between your iPhone and this computer.”.
    En daar staat onder meer Stanza bij…!

    Antwoord – Quote – Rapporteer

  3. GOOGLE GEEFT VOOR DE SITE UIT DE LINK DE VOLGENDE WAARSCHUWING!!:
    Veilig surfen
    Diagnostische pagina voor ispazio.net

    Deze site is als verdacht aangemerkt – het bezoeken van deze site kan uw computer beschadigen.

    iSpazio is gewoon een Italiaanse iPhone-site, geen paniek schoppen a.u.b.

  4. Ik snap de admin opmerking bij de reactie van Wim niet helemaal. Als ik met Google Chrome naar http://ispazio.net/ ga, dan krijg ik een pagina vullende waarschuwing. Dan schopt hij toch geen paniek?

  5. @Wim:

    ispazio.net verdacht?
    Fout van Google, lijkt me.

  6. Niet alleen Google geeft die waarschuwing, FireFox zelf doet het ook:

    Gerapporteerde aanvalpagina!

    De pagina op http://www.ispazio.net is gerapporteerd als een aanvalpagina en is geblokkeerd op basis van uw beveiligingsinstellingen.

    Het paniek schoppen wordt dus ergens anders veroorzaakt

  7. Safari ook 😉

  8. Klinkt als een reuze handige functie! Ik hoop dat dit ook bruikbaar gaat worden om data van iPhone apps te syncen/backuppen met hun desktop variant. Zo heb ik bijvoorbeeld 2Do, Day Bank en 1Password die allemaal hun eigen desktop programma nodig hebben om te syncen. Om nog maar te zwijgen van de vele apps die je via je webbrowser moet benaderen om hun data te kunnen backuppen. Zou geweldig zijn als dit ook op die manier in iTunes zou kunnen.

    Edit: Opera geeft trouwens geen paniek-melding bij iSpazio.

    Edit 2: Waarschijnlijk heeft iSpazio reclame of andere ongewenste troep laten zien van andere sites die niet te vertrouwen waren. Wie na de melding verder leest ziet dat onder anderen superhomelawn.com malware heeft verspreid. Bij iSpazio zelf staat dat deze -GEEN- malware heeft verspreid, maar kijk je bij superhomelawn dan zie je:

    “Yes, this site has hosted malicious software over the past 90 days. It infected 6 domain(s), including monkeyrecords.com/, ispazio.net/, womanaroundtown.com/.”

    Deze waarschuwing is dus veroorzaakt door een “derde partij”. Als je Firefox plugins gebruikt om reclame en andere troep te weren ben je in elk geval op iSpazio zelf helemaal safe. 😉

  9. Oh no! The Italians are taking over…
    Dive, dive!! We gotta get outta heyeeeree! Ahhhh…

    Enfin, ff ontopic is dit natuurlijk een goede ontwikkeling. Ik ga het zelf eens testen met mijn iPad of dat filesharing al werkt.

  10. Ehhh…. Google/Firefox/Safari/enz maken gebruik van dezelfde lijst. Het is dan ook logische dat ze allemaal die melding geven..

  11. Had liever ondersteuning voor mappen gezien en voor de reservekopie van beta2

    Dat wordt nu geweigerd als je geen SDK geinstalleerd hebt (vervelend als je alleen apps test voor iemand anders)

  12. De ondersteuning voor mappen en backups is voor mij nu ook de enige reden dat ik niet over ga naar de beta (heb maar een device voor dagelijks gebruik en development, dus ja), jammer dat het er nog niet in zit…

  13. nice kom maar op

    heb ik wel nodig hoor

  14. Uhm ik krijg mn itunes niet meer geinstalleerd, ook niet bij een clean install…
    edit : inmiddels werkt het, moest mn pc overnieuw opstarten en als admin uitvoeren.

  15. Aah… Snik… iPhone wordt volwassen…

    (Yes, yes, yes!!)

  16. Geheel offtopic, maar toch belangrijk: ook in jouw ogen legitieme websites kunnen plots een bron van virussen e.d. worden. Bijvoorbeeld doordat de site is gehackt. Dit hoeft niet eens op te vallen, want de hacker kan de website normaal laten draaien (zodat zelfs de beheerder het niet direct ziet), maar wel ergens een stukje code toevoegen om verkeerde dingen te doen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.