Reacties voor: iTunes 8.1 en nieuwe Remote voor iPhone beschikbaar

Apple heeft versie 8.1 van iTunes beschikbaar gesteld voor Mac en Windows. De update is bedoeld om de gisteren aangekondigde iPod shuffle te kunnen synchroniseren, maar bevat ook diverse andere verbeteringen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 36 reacties

  1. Hopelijk nu niet meer 6 uur synchroniseren met mijn Iphone !!!

  2. Als ik een mp3 bestand op mijn windows pc wil openen start mijn pc zowel winamp als itunes op. Weet iemand hoe ik kan instellen dat itunes niet wordt opgestart.. ?

  3. Gig, hier op windows xp loopt ie meteen vast bij het opstarten wanneer hij de nodige Genius informatie wil verzenden.

    GRRRR

  4. Snoep verstandig, neem een Apple!

  5. Offtopic: komt die apeldoorn advertentie van jullie site vandaan?

  6. Waar ergens vinden jullie de link naar de nieuwe iTunes? Of krijg je automatisch een melding voor de nieuwe?

  7. jammer, ‘k had toch gehoopt op een release vannieuwe firmware ook ondertussen, ‘t is toch alweer een tijdje geleden dat we nog eens een update kregen…

  8. Ik weet niet van wie dat lijstje is in iTunes DJ maar dat ziet er goed uit. Het lijkt mijn bibliotheek wel!

  9. @Niels

    het ìs ook je eigen biblio

  10. @Rsport20
    Zorg dat je firmware 2.2 op je iPhone hebt, dan gaat synchroniseren in minuten.

  11. Het werkt nog niet met Windows 7, ze mogen wel wat vroeger beginnen. Er zijn niet voor niets beta’s.

  12. @Gony #1: Misschien de iPod Shuffle “3G” even hernoemen naar “G3”. 3G zou ik alleen gebruiken voor 3G netwerkmogelijkheden.

    Binnenkort VoiceOver als optie in alle iPod’s plus iTunes?

    – off-topic verwijderd

  13. Gaaf dat je met je ipod / iphone je muziek op je pc kunt bedienen ! 😀

  14. Hopelijk gaat ‘t idd geen 5 min meer dure om een iPhone te syncen…

    En idd “snoep verstandig…”

    😉

  15. @iFreek: En G3 zou ik dan weer enkel gebruiken als er een PowerPC processor in zit.

  16. Lol..

    Btw, niet updaten wanneer jailbreak uitgevoerd, toch? Tenminste, heb ‘m nu enkele dagen geJB, maar dit las ik wel vaker tijdens dit soort aankondigingen..

  17. 3gen of 3th gen

  18. he jammer, ik hoopte dat de remote een externe remote voor de iphone zou zijn. daar zit ik nu echt op te wachten!

  19. kan ik deze update wel gewoon instaleren als ik mijn iphone is gejailbreaked ?

  20. Deze update heeft niks met jailbreak te maken. Je kan gewoon updaten. Maar idd, het duurt allang niet meer een uur (had ik eigenlijk nooit. maar het duurde soms wel heel lang) voor een iPhone sync. Doe gewoon even update en rejailbreak.

  21. Ik kan in itunes met iphone niet meer toevoegen als remote…voer gewoon de 4 cijferige code in, maar hij wil maar niet connecten!
    Iemand hier nog meer last van?

    edit: een reboot was dus het euvel…

  22. @kneep: ik heb hier ook last van inderdaad na meerdere keren is het wel weer gelukt, met me laptop kandie nog steeds niet connecten

  23. @Joost: De ervaring met o.a. Windows Vista leert dat het bij Microsoft geen enkele zin heeft om direct te beginnen omdat de ontwikkeling alle kanten op kan gaan en je dus voortdurend dingen moet gaan aanpassen. Dat kost enorm veel tijd en energie en daarmee ook geld. Zeker nu is dat niet te veroorloven. Daarom wachten velen met ontwikkelen tot de versie final is en op de markt wordt gebracht. Dan is het een veilige investering om te gaan ontwikkelen voor dat OS. Overigens is Microsoft niet de enige waarbij 3rd parties dit doen, het komt vaker voor en is eigenlijk min of meer gemeengoed.

    @E-Vert: Hij is voor de Mac beschikbaar via Software Update, dat zal voor Windows ook wel zo zijn indien daar iTunes en Software Update is geïnstalleerd.

    – off-topic verwijderd

  24. Niet om het 1 of ander, maar het is dan 3rd gen.

    Ik dank jou.

    Kinderachtige groetjes,

    Mij

  25. Die DJ functie met stemmen via iPhone/Touch klinkt leuk, maar is het handig?
    Moet je (net als bij de huidige remote) ieder apparaat eerst aanmelden in iTunes en dan een 4-cijferige pincode intikken op de Mac? Dat wordt dan nogal druk bij de Mac op het feestje..

  26. Dus ik kan deze update gewoon doen zonder dat ik mijn gejailbreakte iPhone terug moet gaan jailbreake of?

  27. hmm, mijn iTunes crasht als ie wil downloaden (podcast bijv.) heb de podcasts maar tijdelijk verwijderd tot er een bugfix daarvoor is? Kwam niet verder dan 10 sec muziek en dan lag iTunes er weer uit (het moment dat iTunes begon met downloaden.. :S)

  28. ik heb ook net die update geïnstalleerd, maar ik heb geen genius sidebar/ functie bij mijn tv programma’s

  29. Pffff, wacht nog steeds op de onscreen notification bij itunes, zoals bij winamp, mijn itunes staat altijd op mijn windowsbalk, dus klik gewoon op de knopjes en dan maar afwachten welk nummer het is… gewoon ff schermpje zoals msn en derdelijke naar boven laten komen en je weet onmiddelijk of je mag voortwerken of toch maar nog eens op skip drukt…

    Syncen zelf duurt bij mij niet ongelooflijk lang, hangt af hoeveel ik mijn iphone heb gebruikt natuurlijk (gemiddeld 1-2 minuutjes) maar als ik alle media er eens terug moet opzetten, ben ik vlug voor 4-5 uur zoet… 🙂

  30. Gaat als een malle,

    ik hoef nu niet meer lang te wachten tot hij het doet.
    Nu werkt hij net zo snel op een windows pc als op een mac top verbetering.

    Kan ik weer eens lekker in de store shoppen zonder er een dag kwijt voor te zijn.

    keep up te good work Apple

  31. hmm, bij problemenL altijd mac/pc ff opnieuw opstarten, dat lost wss al 90% van de problemen op. De mijne iig gelukkig.

    @ Eikelman:
    Je kunt iTunes gerust updaten. Dit heeft geen enkele invloed op Jailbroken iPhones. Pas met een update voor de iPhone zelf moet je wachten tot er een nieuwe Quickpwn is.

    (was al gezegd eerder in deze posts..)

  32. iTunes geupdate. Het feest-idee van de DJ lijst lijkt op het eerste gezicht beter doordacht te zijn dan ik vermoedde.
    Toch maar even verder mee spelen als ik weer thuis ben (gauw een feestje geven, iPhone/Touch verplicht meenemen)

  33. Heeft er al iemand geupdate met een gejailbreakte/unlockte eerste generatie iPhone? Volgens twitter kan je best nog wachten… ?

  34. Heb de nieuwe itunes vanmorgen geïnstalleerd. Er zijn inderdaad een hoop verbeteringen! Synchroniseren gaat heel erg snel!

    Ook albumillustraties ophalen van geïmporteerde cd’s doet die beter! Ik heb nu van al mijn artiesten een Albumillustratie en voorheen niet!

    Ik ben helemaal blij!

  35. Ik heb remote gedownload op zowel pc (xp) als mn Iphone, maar er verschijnt geen apparaat (iphone) in itunes. Ik kan dus ook niet de 4 cijferige code invoeren. Kan iemand mij hierbij helpen?

    Alvast dank

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.