Reacties voor: iTunes 8 ondersteunt Pwnage niet meer; iPhone Dev Team slaat terug met patches

Het iPhone Dev Team heeft ontdekt dat het niet meer mogelijk is om custom firmware te installeren via iTunes 8. Maar een serie patches is al onderweg.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. Hahaha lol dat is snel

  2. ik heb m gister gepwnd met itunes 8 en had geen problemen.

  3. Wow, netjes van die gasten!

  4. M’n ge-QuickPwnde iPhone 3G werkt nog vlekkeloos samen met iTunes 8

  5. Heb jij mazzel! 🙂
    Toch fijn van die mensen dat ze telkens weer alle problemen willen oplossen. 🙂 Hulde aan het iPhone Dev Team.

    Ik kan overigens nog wel gewoon mijn ge-quickpwn-de iPhone 1.0 gebruiken i.c.m. iTunes 8

  6. En de iPod touch 2G? Kom die jailbreak ook?

  7. Kan ik met mijn normale iphone die gepwnt is gewoon herstellen in iTunes8 zonder dat ik opnieuw moet jailbreaken en dat ik iTunes en Cydia kwijtraak ?

  8. Ik heb gisteren m’n 1G iPhone ook opnieuw gepwned icm iTunes 8?

    Ging prima hoor!

    Ik had m’n iPhone verkloot door hem eruit te trekken terwijl hij nog apps aan het synchen was. Na een reboot startte m’n iPhone niet meer. Begonnen met een restore, mislukte dit. Daarna maar de reguliere update gedaan en daarna opnieuw met Quickpwn.

  9. ah dat is het dus. Zo’n update van Itunes doen ze gewoon om het hacken tegen te gaan. Ik vond die update al niet zoveel voorstellen. Een hele update naar versie 8 maar wat verschilt het nou met 7? Een andere weergave? Een visualizer? Een genius? Ach allemaal dingen waar je ook zonder kunt. Kom op Apple maak eens een goed media-beheer programma! Waarom zit fotobeheer niet in Itunes en moet je daarvoor een andere butt-programma instaleren?

  10. Ik snap niet waarom iTunes gepwnd moet zijn, heb vaak zat custom firmware geladen zonder ook maar iets te pwnen.

  11. @ Mick : voor je fotobeheer gebruik je natuurlijk gewoon iPhoto … 

    Ik moet er niet aan denken dat ik dat ook nog eens in iTunes zou moeten doen !

  12. Ik heb gister van iemand een splinternieuwe 3G iPhone geupdate naar 2.0.2 pwned, werkte meteen. Ook iTunes 8

  13. Ik ben het aan het proberen proberen maar krijg het niet voor elkaar krijg heel de tijd die 1600 error iTunes.

  14. Ik kreeg ook de 1600 error. Maar goed. De oude MobileScrobbler is al niet meer te vinden voor de iPhone dus is voor mij de reden om de jailbreaken eigenlijk al een beetje voorbij.

  15. Hmm, ik heb geen problemen met het aansluiten of iets.
    Alleen wacht ik wel even met de patch voor ik hem weer ga pwnen 😛
    Nouja de nieuwe firmware komt morgen ook vrij, dus zal dan wel weer een nieuwe pwnagetool komen?

  16. Ik had er wel problemen mee, meteen getest toen het uitkwam. Gelukkig een vriendin met 7.7.1 nog steeds. Top van die gasten!

  17. @Niels: Je kan gewoon Scrobble of Scrobbled gebruiken, die werken prima. Voor Last.fm radio kun je de officiële Last.fm-application gebruiken.

  18. Wanneer realiseert Apple nu eens dat het DevTesm rondjes om ze draait en het dus geen enkele zin heeft om ze te blokkeren…

  19. Hoi ik heb een andere vraag! weet iemand hoe ik mijn probleem met Bluetooth kan op lossen hij kan namelijk geen andere telefoons vinden maar de telefoons zien mijn iphon wel. BVD.

  20. de iphone ondersteund alleen het bluetooth profiel om je iphone met bijvoorbeeld een headset te paren, je kam dus geen gegevens uitwisselen via bluetooth! Erg jammer want ik heb een autoradio die music streaming ondersteun.

  21. Ik heb de update naar 8.0 ook gedaan. daarna mijn 2G toestel met versie 2.0.2 aangesloten. niets aan de hand. kan gewoon syncen enz. vraagt wel om update naar 2.1 te maken maar dit kun je gewoon wegdrukken. Ik heb gewoon pwnage 2.5 gebruikt voor jailbreak en unlock.

  22. Je kunt de customfirmware 2.1 gewoon doen zonder de DFU mode. Anders krijg je de 1600 foutmelding, doe je het gewoon dan geen problemen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.