Reacties voor: iTunes 8.2.1 nu beschikbaar (Mac OS X/Windows)

Er is een nieuwe versie van iTunes met versienummer 8.2.1 beschikbaar gekomen. In deze versie de gebruikelijke bugfixes en een fix voor controle van Apple-apparaten.
Lees het complete artikel β†’ iTunes 8.2.1 nu beschikbaar (Mac OS X/Windows)
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 32 reacties

  1. Dankje voor de tip! ^^

  2. Werkt perfect hier! Geen problemen.

  3. Geruchten gaan dat hiermee de synchonisatie van de Palm Pre met iTunes niet meer mogelijk zou zijn.

  4. Ik was al aan het installen…

  5. Heb femerkt dat ik bij de vorige update iedere keer mijn iphone opnieuw moest aanmelden, en daarna kteeg ik de melding dat ik me niet kon aanmelden omdat ik al aangemeld ben.na deze update is die vervelende bug weg

  6. Alles werkt hier PRIMA na de update πŸ™‚

  7. WOPPA!! Gelijk installeren! πŸ™‚

  8. En nu maar hopen dat de uren durende backup maken eens afgelopen is. Vorige backup duurde 8 uur. Synchroniseer tegenwoordig de iPhone in de nacht.

  9. @Michel: Aanmelden of machtigen. Wat ik wel altijd heb is bij een reservekopie dat ik mijn computer weer moet machtigen. Iets dat ik al 1000 keer gedaan heb de vorige keren. Erg vervelend. Hoop dat dat ook verholpen is.

  10. Macrumors meldt dat hiermee ook het syncen van de Palm Pre via iTunes wordt geblokkeerd;)

    Dachten een beetje dat ze even andersmans harde werk konden stelen pff

  11. Mensen met een gejailbreakte iphone of ipod touch kunnen hem gewoon installeren. Mijn gejailbreakte iPhone doet het nog prima met deze versie van iTunes. En blij dat de palm pre’ers even de deur wordt gewezen. Dan hadden ze maar een iPhone moeten kopen πŸ˜›

  12. Wilde het net melden, maar loop alweer achter de feiten aan…
    Hebben Gonny of JP en consorten ook nog wel een analoog leven vraag ik me soms wel eens af…

  13. Origineel geplaatst door Joost
    Mensen met een gejailbreakte iphone of ipod touch kunnen hem gewoon installeren. Mijn gejailbreakte iPhone doet het nog prima met deze versie van iTunes. En blij dat de palm pre’ers even de deur wordt gewezen. Dan hadden ze maar een iPhone moeten kopen

    Een mogelijk probleem met iTunes zit zelden in het normaal kunnen gebruiken van een gejailbreakte iPhone maar eerder in het opnieuw kunnen jailbreaken.

  14. En weer staat er bij de update een sneeky vinkje om Safari ook te downloaden. Grrbrrtrrill, Apple, hou daar eens mee op!

  15. een gejailbreakte foon doet het natuurlijk met deze update, maar of redsn0w cq purplesn0w de iphone nog herkennen is maar de vraag, niet voor nix een snelle baseband update, waarschijnlijk zal mobiledevice ook een update krijgen

    dus ik zou even wachten als je nog wilt jailbreaken !!!

  16. Hier vroeg hij ook om Safari, maar het vinkje staat standaard uit. MobileMe Control Panel stelde hij ook voor. Niets mis mee, toch?

    In ieder geval zijn de Mac en alle PC’s weer bij.

  17. But is it snappier? πŸ™‚

  18. EAD zei op 15 juli 2009 om 20:27

    En nu maar hopen dat de uren durende backup maken eens afgelopen is. Vorige backup duurde 8 uur. Synchroniseer tegenwoordig de iPhone in de nacht.

    zou het niet gewoon aan je pc liggen ( misschien is die van voor `14-`18?

    ik heb hem vol muziek en films en noem maar op en duurt nog geen 10 minuten, nog nooit lang geduurtdeigelijk.

  19. Origineel geplaatst door ButcherJF
    En weer staat er bij de update een sneeky vinkje om Safari ook te downloaden. Grrbrrtrrill, Apple, hou daar eens mee op!

    Je zult merken hoe fijn het werken is met een Mac! πŸ˜‰

  20. @Niels: Wat heeft het installeren van Safari te maken met dat het fijn werken is op een Mac? Safari is er ook voor Windows hoor, maar dan de mislukte versie natuurlijk.

  21. Ik had het ook al geinstalleerd. Toen ik las dat je het beter nog niet kunt installeren totdat GeoHot, Dev Team etc. een ‘GO’ geven schrok ik wel eventjes.

    Maar aan de ene kant kan je iTunes verwijderen en de oudere versie weer installeren.

    En de reacties onder deze artikel zijn ook positief. Heb het zelf nog niet geprobeerd of iets dergelijks maar alles schijnt nog te werken na de update πŸ™‚

  22. @DertKesh: Waar kan je de oude versie vinden dan? Want ik dacht laat ik even snel iTunes downloaden voor het geval dat, maar als ik nu ga installeren kan dat alleen met versie 8.2.1.6.

  23. Beter gaat iemand ff testen een ipod touch jailbreaken.

  24. @ Draicon (en de rest)

    Alsjeblieft:
    http://www.oldapps.com/itunes.php

  25. @EAD:
    je kan ook ff je instellingen veranderen dat ie niet standaard een back-up van alles maakt….al heb ik op m’n mac pro nergens last van

  26. Heb Mac gekocht onder andere in de hoop dat syncen met computer sneller zou gaan. Helaas: reservekopie blijft na paar uur zelfs hangen (verder wel tevreden overigens πŸ˜‰ Hopelijk gast deze update helpen.

  27. Ik heb de laatste tijd zoveel gezeik met iTunes. Continu crashen bij het starten. Preferences wissen en het werkt weer tot ik ‘m weer opnieuw opstart. Weer preferences wissen, etc. Kortom, krijg het alleen nog aan de praat als ik telkens eerst de preferences wis. Hopelijk is het met deze update voorbij. Meteen proberen! πŸ™‚

  28. Wie bevestigt expliciet dat de unlock blijft werken na een update?

  29. Alles blijft goed werken na de update.

  30. ik had reeds 8.2.1 van iTunes met FW 3.0, en heb dan een redsn0w jailbreak (op Windows) gedaan.
    Geen enkel probleem.

  31. mag ik nu concluderen dat itunes 8.2.1 update werkt en gewoon op een gejailbreakte versie werkt? ik hoor niks van qckpwn jullie en zo?

  32. Origineel geplaatst door pdaformac
    mag ik nu concluderen dat itunes 8.2.1 update werkt en gewoon op een gejailbreakte versie werkt? ik hoor niks van qckpwn jullie en zo?

    Goede vraag..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.