Reacties voor: iTunes 7.7.1 en tweede beta van iPhone 2.1 beschikbaar

Apple heeft iPhone firmware 2.1 beta 2 naar ontwikkelaars gestuurd. Het bevat een eerste versie van de Push Notification Server API, maar geen nieuwe aanwijzingen voor GPS of copy/paste.

Reacties: 33 reacties

  1. Ik heb mijn iPhone nog niet geupdate naar 2.0 wacht hier eerst wel een maand of 2 mee. Eerst maar even de kinderziektes er uit.

  2. ben benieuwd of de software update wat is.
    Voor de Mac geloof ik het allemaal wel.
    Maar de PC versie is groter in MB’s

    Betekend dat dat er weer extra software bij mee geleverd word waar je niet om gevraagd hebt? Ik had daar gister namelijk een discussie over.

    De windows versie van de Apple updates. Een maat van mij ergert zich er nemelijk kapot aan dat apple zoveel updates heeft. Bijna elke maand 1. Ik krijg het hem niet aan zijn verstand gepeuterd dat het naast bjg fixes ook nieuwe mogelijkheden zijn. Hij weigert ze daarom ook te installeren omdat hij er van overtuigd is de de updates zijn iPod kapot maken.

    Hij vervloekte Apple omdat zijn Computer tot nu toe na elke quictime update ook iTunes en safarie mee intalleerd en dat hij gewoon met win anp wil kunnen sleuren en pleuren. Hij vind de iPod geweldig maar haat de software omdat hij niet zelf kan bepalen wat er op komt.

    Zijn er meer mensen die er zo over denken?

    Op de Mac heb ik namelijk nooit slechte ervaringen gehoord over itunes en iPod software updates. Daar klaagt bijna niemand over nieuwe functionaliteit die na zon update is toegevoegd (behalve wanneer er bugs bij komen natuurlijk)

  3. ik hoop dat met deze itunes update het sync probleem wordt opgelost met mijn iphone 1.0 op firmware 2.0 en Office 2007. Ga het vanavond gelijk proberen 😀

  4. Kleine moeite om even de bugfixes te vermelden, Apple.
    (de Wordt-Allemaal-Steeds-Beter gedachte is langzamerhand genoegzaam bekend)

  5. Ik heb zelf een iPhone 1g en werk daarom ook sinds 7 maanden met iTunes. Ik beschouw het als een noodzakelijk kwaad. Ik ben echt wel een Apple fanboy te noemen, maar iTunes is gewoon geen gebruikersvriendelijk programma.

    Daarnaast is het voor veel mensen ook onmogelijk om hun mediabibliotheek in iTunes te importeren, omdat veel mp3 geen juiste ID-tag info bevatten. Gevolg is een iTunes library met honderden track die allemaal “track no.1” heten, met “artist unknown”. Als het eenmaal werkt, is het wel een goed systeem voor wat betreft het beheren van je library, maar voor je zover bent…

  6. @Quelake: Wat betreft de juiste ID-tag bij je mp3’s. Daar zijn ook andere programma’s voor om dit voor elkaar te krijgen. Dergelijke programma’s zoeken de juiste tags online op en schrijven dit ook allemaal netjes weg.

    programma’s hiervoor kun je hier vinden: http://www.digimuziek.nl/tagsnamen.htm

  7. Als je al je nummers een beetje bij houdt en de afbeeldingen erbij houdt is het een erg makkelijk en simpel programma. wat er ook nog eens goed uitziet. Ik begrijp niet dat mensen iTunes moeilijk of niet gebruikersvriendelijk is. Volgens mij kan het niet veel simpeler. Ik gebruik dan wel MAC maar er zal toch niet echt verschil zitten tussen iTunes op de PC of MAC.

  8. Barst, nog steeds een sync probleem! Agenda op de iPhone word niet gesynct met outlook. Is hier al een andere oplossing voor?..

  9. Heb gelijk de nieuwe versie geprobeerd en inderdaad, de problemen met de synchronisatie van Outlook 2003 werkt nu perfect.
    Nu nog het pushen van Outlook via MobileMe naar mijn iPhone werkend krijgen en het is helemaal perfect.

    Werkend met:
    – Windows XP Prof. NL
    – Outlook 2003 (met Exchange server 2003)
    – iPhone 3G 16Gb Zwart

  10. De volledige download voor windows is 70 MB, maar de update alleen is maar 13 MB.

  11. wat ze in hun nieuwe firmwire mogen steken
    is de mogelijkheid om apps te pauzeren om te bellen of te smsen

  12. Ik denk dat dat aan de game devellopers ligt.

    Crash bandicoot pauzeert wel als ik gebeld word.

  13. ja oké , maar je kan ni zelf pauzeren om te bellen / smsn

  14. Ik probeer het nu net even.

    als ik crash verlaat om te SMSen en daarna weer terug kom dan vraagt de game of ik weer verder wil spelen. Echter laat hij me de race opnieuw beginnen Dat is idd niet helemaal de pauze die je zou verwachten. Wie weet heeft het te maken met achtergrond processen die niet mogen van apple.

    Balen zeg. het is het net niet op deze manier

  15. Sync probleem is toch opgelost! Had namelijk 2 agenda’s in outlook staan.. Waar ik niets van wist. Itunes syncte dus met die andere agenda!

  16. Hoe zit het met gekraakte apps in deze update?

  17. Hij vervloekte Apple omdat zijn Computer tot nu toe na elke quictime update ook iTunes en safarie mee intalleerd en dat hij gewoon met win anp wil kunnen sleuren en pleuren. Hij vind de iPod geweldig maar haat de software omdat hij niet zelf kan bepalen wat er op komt.

    JA!

  18. @ Utregcity

    JA!

    Wat ik dan interessant vind is waarom koos je dan toch voor apple als telefoon/ mp3 speler?
    Want apple doet dit al een tijd lang zo en de concurrentie bied gelijkwaardig of betere kwaliteit als het om Muziek gaat. Is het dan meelopen met de rest of vind je de ipod iphone als product beter dan een willekeurig alternatief?

    ontopic:
    Ik heb nu nergens meer problemen omtrent mobile me en sync problemen.
    Bij mij waren de adressen aan het ***ten ende agenda’s liepen door elkaar.
    die laatste itunes update heeft blijkbaar wat dingen recht gezet waardoor het nu vlekkeloos verloopt.

  19. iTunes synchronisatie met Outlook 2007 werkt weer!

  20. Ik heb zelf een iPhone 1g en werk daarom ook sinds 7 maanden met iTunes. Ik beschouw het als een noodzakelijk kwaad. Ik ben echt wel een Apple fanboy te noemen, maar iTunes is gewoon geen gebruikersvriendelijk programma.

    Daarnaast is het voor veel mensen ook onmogelijk om hun mediabibliotheek in iTunes te importeren, omdat veel mp3 geen juiste ID-tag info bevatten. Gevolg is een iTunes library met honderden track die allemaal “track no.1″ heten, met “artist unknown”. Als het eenmaal werkt, is het wel een goed systeem voor wat betreft het beheren van je library, maar voor je zover bent…

    het is aan de gebruiker om de muziek bibliotheek op orde te houden. na het importeren niet de id3 tags na te checken vraagt om problemen. niet alles cds worden op de goede wijze / even compleet geript. helaas gaat niet alles van zelf.

    deze itunes update zorgt er voor dat je gecrackte .ipa files niet meer gesynct kunnen worden. dus beter even wachten met updaten. pwnd/unlock blijven intact.

  21. Of heeft het met de gekraakte beveiliging te maken van de Apps uit de App store….

  22. voor wie met naam en Tag problemen zit in itunes

    probeer eens alle numeer te selecteren met [ctrl] [a] en dan via menu balk boven in bij geavanceerd – > haal CD track namen op. Zeker de helft kan hij dan vinden en onderscheiden en weer de originele naam geven die het had moeten hebben . de rest zul je met de hand moeten doen.

    succes

  23. 4saus:

    ik heb zelf een mac, en ik vind het het meest waardeloze muziekprogramma wat er is. toen ik nog een ipod had, stuurde ik muziek via meerdere programma’s naar mijn ipod, maar mediamonkey is nog steeds mijn favoriete programma. uitgebreid, werkt snel en goede ondersteuning voor muziek programma’s. daarnaast gaat rippen van muziek ook super.

    mijn iphone word wel herkend in mediamonkey, maar hij komt daarna niet zichtbaar in het programma terecht. helaas helaas.

    als ik mijn iphone aan mijn mac hang, om e-mails, contacten etc etc over te zetten, dan werkt dat perfect. als ik de iphone daarna aan mijn pc hang om mijn muziek er op te zetten, dan haalt dat #&$&#& itunes eerst alle informatie er af die ik er via de mac heb opgezet.

    en als je 500GB aan muziek hebt, wil je al helemaal geen itunes gebruiken. zeker niet aangezien de meeste tracks (OGG/FLAC) niet zichtbaar zijn in itunes, en hij de tracks weer wilt omvormen naar een ander formaat. nee dank je.

  24. Nou alles geupdated. iTunes en vervolgens alle apps bijgewerkt (Had ik dat dus nog maar niet gedaan). Buiten de Apple programma’s starten de meeste programma’s niet meer op. iPhone 3G aan en uit gezet. Zelfde verschijnsel. Zal wel niets anders opzitten dan een herstelactie uit te voeren.

  25. Itunse is idd een beetje eenkennig vanwege copieer beveiliging

    een ipod op meerderen mac’s of PC gebruien kan alleen maar als je handmatig bijwerken aan zet.
    Verdere problemen als Flac en OGG af kunnen spelen daar kan ik je niet mee helpen

    Dat ondersteund apple niet helaas.

    Hoe kom je aan Flac en OGG files zijn die ook te koop in online stores? of maak je die zelf? en klinkt het echt veel beter???

    ik weet dat de kwaliteit veel beter moet zijn maar wie bied ze aan in dat formaat? En welke spelers spelen het af? de ipod en iphone sowieso niet.

  26. sorry maar, je info klopt niet. het synchroniseren werkt nu namelijk wel, en gaat zelfs sneller dan voorheen.
    waarschijnlijk moet je gewoon even je oude reserve kopie weggooien. dan maaktie nu 1 keer een kopie aan en voor de volgende keren niet meer.

  27. Is het normaal dat ie bij mij niks vraagt als ik iTunes opstart?
    Als ik doe: zoeken naar updates vindt hij er namelijk wel, en bij voorkeuren staat: zoeken naar updates (automatisch): aan.

    Grtz

  28. @4saus

    Wat ik dan interessant vind is waarom koos je dan toch voor apple als telefoon/ mp3 speler?
    Want apple doet dit al een tijd lang zo en de concurrentie bied gelijkwaardig of betere kwaliteit als het om Muziek gaat. Is het dan meelopen met de rest of vind je de ipod iphone als product beter dan een willekeurig alternatief?

    Nou, dat zal ik je vertellen: Apple brengt gewoon de allermooiste produkten op de markt! Toen de eerste generatie iPhones op de markt kwamen, wilde ik er één hebben. Qua looks is ie gewoon de mooiste qua telefoon maar ook qua MP3. Heb er in de US vaak mee in me handen gestaan, maar toch steeds niet gekocht. (Niet aangedurfd) Want er waren berichten dat ie toch wel naar NL zou komen. Nu heb ik er eindelijk één (yeah!), ben er heeeeeeeel blij mee. Maar met m’n SE W810i was ik ook heel tevreden, vooral omdat je niet zo moeilijk via iTunes iets d’r op kan zetten. Alles gaat gewoon via Windows (vloek ik nu?) Verkenner en simpel slepen en zo. En zeg nou eerlijk, er zijn betere toestellen op de mark, maar ja qua looks is er maar één! Is het zo duidelijk? 😉

  29. Jazekers:D

    Heel duidelijk.

    Zaak is dat apple het muziek regelen open gaat stellen voor “sleur en pleur” (vanuit windows verkenner) liefhebbers. Als dat zou kunnen halen ze een heel groot argument weg om geen ipod iphone te kopen weg en maken ze heel wat windows gebruiker blij als ik het goed begrijp.

    Stuur het op als innovatie tip voor itunes. Wie weet nemen ze het mee in een volgende versie.
    ik vind het zelf ook te log en groot geworden voor wat het doet.

  30. @ Utregcity

    In iTunes kun je zelf playlists maken, door net als in Windows Verkenner de bestanden naar de betreffende aangemaakte playlist te verslepen. Je kunt ze ook gewoon uit de playlist deleten,… het bestand blijft toch altijd onderdeel zijn van je muziekbibliotheek.

    Je kunt ook playlists maken voor podcasts, en zelfs beide combineren. De iPhone ziet het verschil en laat ze in de goede lijstjes in je ipod zien.

  31. Is de update, Misschienn niet gewoon : Weg met de cracked apps?
    Of heeft dat geen enkele invloed.

  32. Zucht Apple, zorg nu eerst eens dat je de ontwikkelaars van routenavigatie hun werk kunnen doen (en zorg voor verdorrie een paar aanbieders zodat er gezonde concurrentie is! Goed voor prijs én kwaliteit).

    Heb van de week geprobeerd met Google maps een route te volgen met de auto (ok weet dat het daar niet voor bedoeld is) in één woord drama. Mijn vrouw zat in complete stress de iPhone te bedienen. Nu ben ik redelijk stress bestendig maar een vrouw die niet meer weet waar ze is… nou vul zelf maar in.

  33. @seagull:
    Na een herstelactie werd alles met een reservekopie weer geinstalleerd. Dat ging nog goed, maar nadat de de app. updates ook werden geinstalleerd, ging alles weer fout. De standaard Apple app. werken goed, maar alle extra app’s starten niet eens op. Ik begin er moedeloos van te worden. Ondanks dat de gebruikersinterface formidabel is, heb ik nu inmiddels spijt van de overgang van mijn Nokia N95 naar de iphone 3G. Apple heeft de iphone in de markt gezet als het ultieme mobli e apparaat. Echter het lijkt nergens op. Ik ben in ieder geval zwaar teleurgesteld als fervente apple-gebruiker. Het wordt tijd om Apple hierop te wijzen. Apple gaat een weg op, die vergelijkbaar is met microsoft, bugs, bugs, enz. Het lijkt inmiddels een klaagzang,maar desondanks blijf ik hoop houden.
    Naast deze problemen en de mobile-me problemen hoop ik dat over enkele weken alles is opgelost. Zo niet, dan heeft de iphone 3G voor mij afgedaan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.