iTunes 12 Dagen Cadeaus: SoundHound Unlimited vandaag gratis

De betaalde versie van het muziekherkenningsprogramma SoundHound voor de iPhone en iPod touch, is vandaag geheel gratis te downloaden. Het is een proef van de iTunes - 12 Dagen Cadeaus actie.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

SoundHound iPhone iPod touch vandaag gratisOfficieel duurt het nog 11 dagen voordat Apple haar eerste cadeau weggeeft in de 12 Dagen Cadeaus-app, maar als proef kun je vandaag al SoundHound ∞ gratis downloaden. Dat is normaal gesproken de betaalde versie van het muziekprogramma dat liedjes herkent als je het laat horen vanaf een speaker, als je de tekst zingt of als je een melodie neuriet. In tegenstelling tot de gratis versie, heeft Soundhound ‘Infinite’ of ‘Loop’ geen advertenties. Ook worden nieuwe functies altijd eerder in de betaalde versie geïmplementeerd.

Een paar van de meest recente toevoegingen die exclusief in deze versie te vinden zijn, zijn links naar Wikipedia-pagina’s van artiesten en aanbevelingen op basis van liedjes die je eerder hebt herkend met de app. Net als in de gratis versie van SoundHound, zit er geen limiet op het aantal liedjes dat je kan scannen.

De laatste update van Soundhound dateert van dinsdag. Daarmee is het mogelijk om onderaan een herkend liedje, de tweets erover te bekijken. Ook voegt de update een lijst met de meest getweette liedjes vanuit SoundHound toe. Als je zelf tweet vanuit de applicatie, zoekt SoundHound de Twitter-accountnaam van de artiest op en voegt die toe aan je bericht. Last but not least kan je bij sommige artiesten op een Twitter-pictogram drukken om de laatste tweets over die artiest te lezen. Het is dus wel te stellen dat de laatste bijgewerkte versie, volledig in het teken staat van Twitter.

Downloaden:

Met dank aan de vele tipgevers.

Let op: het betreft hier de normaal gesproken betaalde versie van SoundHound ∞ (unlimited). Er is ook een variant (App Store-link) die altijd gratis is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2013, 14:04
Categorie Aanbiedingen
Onderwerpen actie, gratis, itunes 12 dagen cadeaus, korting, soundhound

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.