iTunes 12 dagen cadeaus iOS-app klaargemaakt voor kerst 2013

Apple heeft de iOS-app iTunes 12 Dagen Cadeaus weer in de App Store beschikbaar gesteld. Vanaf 26 december gaat de app kerstcadeaus leveren.

iTunes 12 Dagen CadeausDe iPhone-app iTunes 12 dagen cadeaus is weer in de App Store beschikbaar, wat betekent dat je hem alvast kunt downloaden ter voorbereiding voor de periode na kerst. Vanaf 26 december zal de iOS-app iedere dag een cadeau in de vorm van een app, iBook, film of iets anders aan gebruikers geven. Dit houdt Apple 12 dagen vol, tot en met 6 januari 2014. Apple gebruikt de iOS-app al langer om cadeaus te geven aan iPhone-, iPad- en iPod touch-bezitters.

De app was voorgaande jaren bedoeld voor Europese en Canadese gebruikers, maar Apple heeft hem dit jaar voor het eerst beschikbaar gesteld voor Amerikaanse App Store-accounts. Verwachting is dat sommige cadeaus landgebonden zijn. Afgelopen keer werden er af en toe iBooks aangeboden en kregen wij een titel van een Nederlandse auteur, terwijl bijvoorbeeld Duitsland een Duitse schrijver kreeg voorgeschoteld.

De app gaat pas vanaf 26 december cadeaus leveren, dus je kunt op het moment weinig doen naast het installeren. Wel kun je hem alvast even opstarten en toestemming geven voor het versturen van pushberichten. Je krijgt dan vanaf 26 december iedere dag een notificatie als je cadeau klaarstaat. Op iCulture zul je uiteraard ook iedere dag lezen welke cadeaus je kunt verwachten via de app.

Downloaden: iTunes 12 dagen cadeaus (gratis, universeel, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 december 2013, 7:42
Categorie Aanbiedingen
Onderwerp itunes 12 dagen cadeaus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.