iTunes 12 Dagen Cadeaus – dag 10

iTunes 12 Dagen Cadeau dag 10 brengt een kookboek: Het Fotokookboek is een lokaal vertaalde versie van een kookboek met 80 gerechten, die je aan de hand van foto's kunt namaken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iTunes-12-dagen-cadeaus-iPhone-iPadHet is vandaag de tiende dag van iTunes 12 Dagen Cadeaus met een toepasselijk cadeau om dit weekend helemaal los te gaan in de keuken: een kookboek! Welke is het is ontdek je na de klik. Het cadeau is vandaag in alle iTunes-landen hetzelfde, maar is wel aangepast aan de lokale talen, van Nederlands tot Italiaans en Spaans.

Het Fotokookboek is vandaag het gratis cadeautje. Aan de hand van foto’s maak je een gerecht, bijvoorbeeld gegrilde biefstuk met pittige chilisalsa of risotto met asperges en walnoten. Je kunt het komend weekend mooi uitproberen op iPhone of iPad. Een deel van de recepten is gratis te bekijken, maar er zitten ook extra bundels met recepten bij waarvoor je moet betalen. Elk recept begint met een foto in hoge resolutie, waarop alle ingrediënten te zien zijn. Je ziet in één oogopslag of je alles in huis hebt en hoe bepaalde ingrediënten eruit zien. Daarna krijg je opnieuw aan de hand van foto-instructies te zien hoe je een bepaald gerecht bereidt. In de app vind je 84 recepten, verdeeld over vier thema’s. Het onderdeel Snel & simpel met 60 recepten is gratis te raadplegen, zonder dat je een in-app aankoop hoeft te doen. Ook zitten er voorproefjes bij van de betaalde onderdelen Italiaans (15 recepten), Aziatisch (5 recepten) en Bakken (4 recepten). Voor de uitgebreidere receptenbundels Italiaans, Aziatisch en Bakken betaal je €2,69 per stuk. Elke bundel bevat 60 recepten. Het mooist is deze app op de iPad, maar mocht je die niet hebben dan kun je de foto’s ook prima op de iPhone bekijken.

Downloaden: Het fotokookboek (tijdelijk gratis, normaal €3,59, universeel, iOS 5.0+

fotokookboek snel simpel

De volledige lijst vind je hieronder. Overigens heeft het geen zin om vandaag alle internationale App Stores langs te gaan, want hoewel de apps allemaal verschillende namen hebben, hebben ze wel allemaal dezelfde iTunes-productlink.

Met dank aan Jamal voor het checken van alle iTunes-landen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2013, 13:55
Categorie Aanbiedingen
Onderwerp itunes 12 dagen cadeaus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.