iTunes 12 Dagen Cadeaus 2012 – dag 2

In iTunes 12 Dagen Cadeaus dag 2 geeft Apple de game Score! Classic Goals weg. Met deze app moet je klassieke doelpunten van de afgelopen 40 jaar naspelen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

12 dagen cadeaus bannerOp dag twee van Apple’s 12 Dagen Cadeaus is het tijd voor een sportieve app. Wil je weten wat het is, dan vind je het antwoord na de klik. Of installeer eerst de app iTunes – 12 dagen cadeaus en pak het cadeautje zelf uit. Vanaf vandaag zullen we ook aandacht besteden aan cadeaus die in andere iTunes-landen te krijgen zijn. Vandaag zijn we daar snel mee klaar: in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Engeland en Canada is het 12 dagen-cadeau dezelfde app. Later tijdens de actie kan het gebeuren dat er singles van lokale artiesten worden weggegeven. Zo kon je een jaar geleden in Nederland een single van Nick & Simon downloaden, terwijl tegelijk in België het kookboek ‘Mijn Pure Keuken 2’ te krijgen was. Maar voor vandaag is het simpel: één app die voor alle landen gelijk is.

score classic goalsEn dat is… Score! Classic Goals. Een lijnentrekgame waarbij je klassieke doelpunten kunt naspelen. Het gaat om doelpunten die de afgelopen veertig jaar in het internationale voetbal zijn gescoord. Er zitten 420 levels in met 140 gedenkwaardige doelpunten, die je kunt naspelen. Er zijn drie spelvarianten: Amateur, Pro en Bonus, zodat je lange tijd lol beleefd aan deze game. Punten die je verdient zijn in Game Center terug te vinden. De game kost normaal €0,89, maar wordt in ieder geval vandaag gratis weggegeven. Vanwege de sluiting van iTunes Connect (waardoor ontwikkelaars geen prijswijzigingen kunnen doorvoeren) heb je waarschijnlijk nog wel even de tijd om te downloaden, want pas vanaf 28 december gaat iTunes Connect weer open. Maar wie slim is en deze game wil hebben, download meteen om ‘m niet mis te lopen.

Downloaden: Score! Classic Goals (tijdelijk gratis, normaal €0,89, universeel, iOS 5.0+)

Met dank aan Jamal, voor het checken van de cadeaus in andere iTunes-landen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2013, 13:58
Categorie Aanbiedingen
Onderwerp itunes 12 dagen cadeaus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.