iTunes 12 Dagen cadeau, dag 12: Armin Only ‘Mirage’ – Mini Mix – EP van Armin van Buuren [Muziek]

Op de laatste dag van de iTunes 12 Dagen Cadeaus-actie geeft Apple de EP 'Armin Only 'Mirage' - Mini Mix' van de Nederlandse dj en producer Armin van Buuren gratis weg.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Armin van BuurenVandaag is alweer de twaalfde, en tevens laatste dag, van Apple’s iTunes 12 Dagen Cadeaus-actie. Op deze twaalfde dag geeft Apple de Armin Only ‘Mirage’ – Mini Mix – EP van de populaire Nederlandse dj en producer Armin van Buuren gratis weg. Van Buuren is door het Britse blad DJ Mag vier maal op rij (2007-2010) benoemd tot ‘s werelds beste dj. Deze gratis EP bevat onder meer de volledige Mini Mix (ruim 9 minuten) van zijn laatste album ‘Mirage’, dat in oktober vorig jaar uitkwam. Daarnaast zijn op de EP (re)mixes van nummers als ‘Blue Fear’, ‘Serenity’, en ‘Wall of Sound’ te vinden. In totaal bevat de EP vijf nummers.

iTunes 12 Dagen cadeau, dag 12: Armin Only ‘Mirage’ – Mini Mix – EP — Armin van Buuren

Een overzicht van de iTunes 12 dagen-cadeaus in andere deelnemende landen vind je hieronder. In de meeste deelnemende landen is gekozen voor muziek van een andere bekende dj: David Guetta. In Duitsland en de Scandinavische landen doet Apple, evenals in Nederland, muziek van een nationale artiest cadeau.

België doet NIET mee aan deze actie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2013, 14:05
Categorie Aanbiedingen
Onderwerpen apple, gratis, itunes, itunes 12 dagen cadeaus, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.