iTunes 12 Dagen Cadeau – dag 11

iTunes 12 Dagen Cadeaus dag 11 brengt de video Little Things van One Direction. Ook kun je de universele app Paint My Cat en het ebook Lonely Planet Best in Travel 2013 downloaden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

12-dagen-cadeausNog één dag, dan is de iTunes 12 Dagen Cadeau-actie alweer afgelopen. Op de voorlaatste dag tracteert Apple je op een muziekvideo, die bij een breed publiek in de smaak zal vallen (al zullen er altijd mensen zijn die op iets anders hadden gehoopt). Geen nood! Want Rusland levert de oplossing in deze misère: het Russische cadeautje is ook in alle andere iTunes-landen te downloaden en is Engelstalig, dus zonder problemen ook te gebruiken als je in Nederland of België woont.

1directionIn Nederland en België is het iTunes-cadeau vandaag: de muziekvideo Little Things van One Direction! Er zijn tassen, schoenen en andere merchandise van 1D te krijgen, dus een muziekvideo kan er ook nog wel bij. Mocht het je smaak zijn, dan is dat mooi meegenomen. Zo niet, dan moet je vandaag zeker even bij de actie AppEvent kijken, want daar is de app Write On Track vandaag gratis, een app waarmee je het aantal woorden in een tekst kunt tellen. Handig voor mensen die veel schrijfopdrachten voor school of werk moeten maken en daarbij een vast aantal woorden moeten opleveren.

Hieronder zie je de volledige lijst:

paint my catOm content uit buitenlandse App Stores te downloaden heb je een iTunes-account van het betreffende land nodig. Het Russische cadeau, de app Paint My Cat, is ook vanuit de App Stores in andere landen gratis te downloaden en is bedoeld voor kinderen. Paint My Cat bevat een soort kleurplaten met augmented reality-technologie. Je kunt kleuren en andere onderdelen van de game naar eigen wens aanpassen. Leuk om samen met de kids te ontdekken! Je kunt eigen afbeeldingen gebruiken die je met de camera van de iPhone of iPad maakt. De app is vrij van reclame en heeft leuke kattengeluidjes.

Net als alle voorgaande keren hielp Jamal mee met het achterhalen van alle internationale cadeaus. Dankjewel!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2013, 13:54
Categorie Aanbiedingen
Onderwerp itunes 12 dagen cadeaus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.