Reacties voor: Apple brengt iTunes 12.5.1 uit, nieuw design voor Apple Music en Siri-commando’s

Apple heeft iTunes 12.5.1 uitgebracht, met een nieuw design voor Apple Music en ondersteuning voor Siri in macOS Sierra.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Laptop installatie mislukt 👍🏼 MacBook gaat top 😇

  2. Kan sinds die update niet meer verbinding krijgen met me iCloud-muziekbibliotheek. Iemand anders last van?

  3. Bij het installeren/synchroniseren via itunes krijg ik steeds de melding:
    “Er is momenteel geen software voor deze iphone beschikbaar” Help!!!

  4. Klopt. Zelfde “probleem”

  5. Hallo,

    Heb de nieuwe versie van iTunes gedownload en geïnstalleerd via de iMac dit om de nieuwe layout en de mogelijkheden uit te zoeken zowel voor ITunes als voor Apple Music waarvoor ik een abonnement betaal. Help-functie op vandaag nog in het Engels. Is dit normaal? Dank voor spoedig en eerlijk antwoord.

  6. Mij is niets gevraagd, mijn Mac heeft de update van iTunes automatisch geïnstalleerd. De nieuwe functies zullen wel prachtig zijn maar wat een stap terug in het uiterlijk zeg.
    Album covers veel te groot, achtergrondkleuren zijn weg (alles wit), afbeeldingen van de artiesten zijn vrijwel allemaal vervangen door een roze-blauw microfoontje… Niet de eerste keer dat ik zou willen downgraden naar een eerdere versie van Apple software. Jammer.

  7. Helemaal mee eens, de nieuwe functies zullen ongetwijfeld goed bevallen, maar vind de lag-out een behoorlijke stap terug.. juist de kleur van de achtergrond die zich aanpaste aan de albumhoes was wat het een van de mooiere mediaplayers maakte.. ook erg jammer dat alle artiesten nu een microfoontje ipv hun albumcover als afbeelding hebben gekregen!

  8. HELEMAAL met Siets eens! lay-out behoorlijke stap terug.. en ja: juist de kleur van de achtergrond die zich aanpaste aan de albumhoes was heel mooi!
    Bijna alle artiesten hebben nu een microfoontje ipv hun albumcover als afbeelding gekregen; Apple, kan dit verandert/aangepast worden?
    HEEL JAMMER dat je de oude versie niet kunt terug-herstellen!!
    Slechte beurt, Apple!

  9. Ik krijg de melding dat iTunes 12.5.1 beschikbaar is. Echter App Store geeft aan dat er geen updates zijn. Enig idee hoe dat kan?

  10. Weet iemand hoe je die album afbeeldingen kan verkleinen? Ik vind ze wel erg groot nu. Kan het nergens vinden. Alvast dank!

  11. Wanneer ik shuffle uit heb staan en alleen de play knop van het album aanklik speelt hij netjes het gehele album.
    Klik ik echter het album open en klik daarna een nummer aan, dan speelt hij het nummer om vervolgens vrolijk te gaan shufflen tussen alle nummers in de bibliotheek. Bij volgende ( icoontje rechtsboven) heeft hij al een hele lijst gevuld, als ik die wis en op volgende nummer (>) klik, staat die lijst weer vol met geschuffelde nummers. Ik word hier een beetje gek van.

    Edit: Net ontdekt dat de lijst geen geschuffelde nummers zijn, maar alle nummers op alfabetische volgorde

  12. Ik heb ITunes op Mn Windows laptop staan. Laatst Mn telefoon helemaal leeggehaald. Alles leuk en aardig maar sinds die nieuwe update ziet iTunes mijn iPhone 5c dus niet meer he. Heb alles al geprobeerd maar krijg het niet voor elkaar. Iemand de oplossing?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.