Reacties voor: iTunes 12.1 verschenen met Yosemite-widget en snellere sync

Apple heeft iTunes 12.1 uitgebracht, met snellere synchronisatie voor iPhone en iPad en een handige widget voor het berichtencentrum van Yosemite.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. Nou, ik weet niet of ik er blij mee moet zijn hoor. Opeens zijn bijna al mijn playlists verdwenen. (OS X Yosemite)

  2. Serieus, ik vraag me af hoeveel mensen nog itunes gebruiken. Zeker sinds spotify maar daarvoor gebruikte ik het zelf ook niet meer sinds Apple iOS geen itunes meer nodig had.

  3. Origineel geplaatst door shardphoenix
    Serieus, ik vraag me af hoeveel mensen nog itunes gebruiken. Zeker sinds spotify maar daarvoor gebruikte ik het zelf ook niet meer sinds Apple iOS geen itunes meer nodig had.

    FYI ik gebruik iTunes iedere dag!

  4. Origineel geplaatst door shardphoenix
    Serieus, ik vraag me af hoeveel mensen nog itunes gebruiken. Zeker sinds spotify maar daarvoor gebruikte ik het zelf ook niet meer sinds Apple iOS geen itunes meer nodig had.

    Om clean installs te doen sowieso, maar uiteindelijk beheer ik daar ook wel mijn muziek en film collectie op.
    Spotify is pas iets van het laatste jaar voor mij en is een aanvulling op wat ik al zelf heb.

  5. @shardphoenix: Ik ook, iedere dag.

  6. Graag bij dit soort flupdates vermelding wat je VERLIEST.
    Bijv. playlists, sidebar enz.
    Vaak belangrijker dan features
    (waarom niet een keer streaming met instelbare buffers enz.)
    Was dit de inbreng van Dr Dré ?

  7. Waarom zou je in godsnaam muziek willen aanschaffen in Itunes. Lang leve spotify. En verder zou ik niet weten waar je dat domme Itunes voor nodig hebt.

  8. @Erik: En de rest van je leven per maand betalen voor muziek. Hoeveel abonnementen kan een mens hebben! Pffff

  9. Jammer dat je alsnog iTunes moet opstarten voordat je vanuit de widget kunt afspelen.

  10. Ja, gelukkig heeft Spotify ook echt alle muziek die ik wil beluisteren. 😉

    Nee, iTunes is en blijft iets wat hier minstens 12 uur per dag draait. Onmisbaar bij de archivering van mijn muziek, en ongelooflijk handig bij het uitzoeken van muziek bij video-editing e.d.

    Spotify en andere diensten zijn vast de hemel voor de mensen die jaarlijks helemaal kicken op de ‘Top 2000’. Maar ik zoek toch liever zelf mijn muziek uit.

  11. Iemand die zijn muziekbibliotheek een beetje deftig wil organiseren draait nog steeds iTunes. Spotify is echt een gigantische ramp op gebied van overzichtelijkheid en een goede bibliotheekstructuur. Verder heeft spotify ook heel veel muziek gewoon niet…

  12. Origineel geplaatst door Marc
    En de rest van je leven per maand betalen voor muziek. Hoeveel abonnementen kan een mens hebben! Pffff

    Dat moet ik nu ook als ik een album wil kopen vanuit Itunes. Dan ben ik voor een album net zoveel kwijt als een maand spotify maar dan kan ik alles luisteren. Dus ja… Zeg het maar Marc.

  13. Wat een geweldige update weer.
    Sorry, maar ik verwacht meer
    Van een bedrijf dat per kwartaal 18 miljard verdient (en de NL staatsschuld in 1 keer kan aflossen…)

  14. Die playlists en sidebar zijn er nog steeds hoor. Je moet alleen even uit het menu kiezen dat je de sidebar zichtbaar wilt hebben.

  15. Zullen we de nutteloze discussie omtrent iTunes vs Spotify nu dan staken? Het zijn twee verschillende systemen. Ik gebruik beiden en ze vullen elkaar prima aan.

    Origineel geplaatst door Jurr
    Jammer dat je alsnog iTunes moet opstarten voordat je vanuit de widget kunt afspelen.

    Uhm….dat is toch logisch…je Mac moet ook aan staan. Je kunt iTunes met het rode bolletje wel verbergen, dan staat het icoon alleen nog in je Dock. Je kunt iTunes zo instellen dat hij automatisch opstart als je je Mac opstart en ook dat het programmavenster zich daarna direct verbergt.

  16. @Jaap: Bij mij staat altijd de sidebar al aan, ik kan niet zonder. Maar daaruit zijn dus de meeste (niet alle) playlists verdwenen. Is me bij eerdere updates nog nooit gebeurd.

  17. Yes! Eindelijk! Ik zoek er al een poosje naar zo’n widget! Alleen niks werkte…

  18. Origineel geplaatst door Karel-Willem:…Spotify en andere diensten zijn vast de hemel voor de mensen die jaarlijks helemaal kicken op de ‘Top 2000’. Maar ik zoek toch liever zelf mijn muziek uit.

    Vreemde redenering en vergelijking. Top 2000 is gratis en via webradio, app en DAB 365 dagen per jaar te beluisteren. Als je fulltime daarvan houdt ga je daar natuurlijk niet voor betalen. En als je het één week per jaar leuk vind om naar te luisteren zegt dat helemaal niets over waar je de andere 51 weken graag naar luistert. Typisch gevalletje appels en peren dus…

    Origineel geplaatst door Hans: Graag bij dit soort flupdates vermelding wat je VERLIEST.Bijv. playlists, sidebar enz.Vaak belangrijker dan features(waarom niet een keer streaming met instelbare buffers enz.)Was dit de inbreng van Dr Dré ?

    Heb je helaas tegenwoordig een goed punt, sidebar werd in versie 11 al ongevraagd verstopt en is in 12 echt verdwenen. Als ik dat tevoren had geweten was ik nooit op 12 overgegaan.

    Origineel geplaatst door Jaap: Die playlists en sidebar zijn er nog steeds hoor. Je moet alleen even uit het menu kiezen dat je de sidebar zichtbaar wilt hebben.

    Benieuwd welke versie jij dan hebt. Playlist ja, maar sidebar was in 12.0 echt weg zoals je op diverse fora kunt nalezen, ook uit het menu. Al wat restte was een slap aftreksel via playlists die je op een beperkt aantal tabs kon kiezen.Zodat je op veel dezelfde fora opvallend populaire tips kunt lezen hoe te downdaten (?) naar 11, dat is niet zo simpel als je zou hopen. Helaas…

  19. @Ferryman: Hi, bij mij had ik nog wel een sidebar in 12.0 met playlists en nu ook 12.1 nog een sidebar, maar alle playlists weg…. 🙁

    Iemand een idee?

  20. Excuus, alles is nog bij hetzelfde. sidebar en playlist… 🙂

  21. Origineel geplaatst door Flieps: Uhm….dat is toch logisch…je Mac moet ook aan staan. Je kunt iTunes met het rode bolletje wel verbergen, dan staat het icoon alleen nog in je Dock. Je kunt iTunes zo instellen dat hij automatisch opstart als je je Mac opstart en ook dat het programmavenster zich daarna direct verbergt.

    Logisch? Ouderwets als je het mij vraagt. Zo’n widget zou juist reuze handig kunnen zijn om snel een muziekje aan te zetten. Maar ik moet dus eerst iTunes nog opstarten en kan ik net zo goed de play knop in iTunes gebruiken. Maar bedankt voor je tip 🙂

  22. Bij mij stoort iTunes opeens heel erg als m’n internetbrowser aanstaat en dan vooral met Facebook!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.