Reacties voor: ‘iTunes 11 krijgt ondersteuning voor iOS 6, betere iCloud-integratie’

iTunes 11 zal iOS 6 ondersteunen en verbeterde iCloud-integratie bieden. Dit beweren bronnen tegenover geruchtensite 9to5Mac. Mogelijk zal de App Store ook een nieuw uiterlijk krijgen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 32 reacties

  1. Alstublieft scheid de app store van de iTunes store

  2. spannend. dit jaar is er niet zo heel veel bekend wat iOS 6 aan gaat. en de meeste wensen van gebruikers zijn ingewilligd in iOS.

    flash ontbreekt maar zal denk ik nooit meer komen.
    iets als SB settings blijft dan over als wens
    en een file systeem dat drag and drop ondersteund. (Je iOS device als USB stick.)

    hoe zouden ze nog kunnen vernieuwen/verrassen?
    Wat denken/hopen jullie?

  3. @kasuja: Widgets in het hoofdscherm natuurlijk !

  4. @Harm Jan: gaat het steeds meer op android lijken πŸ˜€

  5. Het enige wat ik graag zou willen is idd drag and drop, alleen al voor de muziek en voor mn vriendin, zo’n ellende dat dat aleen via iTunes kan. Oja, en dan een echt goed icloud ondersteuning. Nu sync ik mn iPhone met twee pc’s. Als ik een app download op de een en hem vervolgens op de telefoon zet verwijdert de tweede pc doodleuk die app weer.

  6. @Tjeu: als je de twee computers sync houd via een sync dienst kan je in het vervolg met 1 computer je iPhone syncen en heb je geen itunes gedonder meer met dingen die verdwijnen.

    dat was voor mij de oplossing om langs het bekrompen antie copieer gedoe te komen.
    gewoon met dit.

  7. Ik hoop dat iTunes eindelijk eens een werkbaar product wordt onder W7. Vind het echt een blamage om steeds met dat trage monster mijn iDevices te moeten bedienen. Ik sync alleen m’n apps, de rest doe ik handmatig via drag & drop (audio, video en boeken). Ik snap niet dat ondanks alle technologie die in iDevices gestopt wordt, iTunes nog steeds dezelfde troep is als in de begintijd. Kortom: tijd voor een opfrisser!

  8. Ik durf te wedden dat iTunes 12 ook iOS 7 gaat ondersteunen πŸ™‚ Dat de nieuwste iTunes de nieuwste iOS ondersteund is toch logisch?

  9. @iNick: Ik zeg tijd voor een Mac!!

  10. @Sjoerd: Dan blijf je met dezelfde crap (iTunes) zitten!

  11. @iNick: op Mac werkt iTunes met 0 problemen πŸ˜‰

  12. @iNick: op een Mac draait iTunes velen malen beter dan op een PC en ik kan ‘t vergelijken, kom van een PC af (en wil nooooooit meer terug!). iTunes is een prima programma, maar niet op een PC (helaas pindakaas) en als je ‘t boek over Steve Jobs hebt gelezen, weet je ook waarom… πŸ˜‰

  13. @iMe: @UtregCity: Probleem is dat ik een aantal programma’s draai onder W7 die niet beschikbaar zijn voor OSX. Daarnaast gebruik ik de PC vnl als mediaserver voor m’n iPhone/iPad -> Apple TV. En voor het meeste wat ik daarnaast doe pak ik m’n iPad. Dus hoe mooi en snel ik een iMac ook vind, ik gebruik hem te weinig. En om er alleen eentje voor iTunes aan te schaffen is ook beetje ‘overkill’ lijkt me.

    P.S.: Ben (nog steeds) bezig met de bio over Steve Jobs, lees het in stukjes en beetjes πŸ˜‰

  14. Ik denk dat ze kleine aanpassingen gaan doen etc. maar bijv. het draaien van je homescreen zoals op de ipad zou ik wel een leuke toevoeging vinden, Of misschien een bluetooth ondersteuning met andere smartphones/androidphones ook altijd handig.

    ben benieuwd

  15. @UtregCity: kan je voor de mensen die het boek niet willen lezen uitleggen waarom?

  16. Heb geen probleem met Itunes, je moet alleen weten hoe het werkt.

    Dat is bij alles zo. blame the user not the maker.

  17. @iNick: Draai Win7 dan in OSX; evt. kan je ook dualbooten (niet nodig tenzij het heel zware apps zijn); OSX kan ook goed dienst doen als mediaserver (en een mac mini is muisstil); alleen maar prΓ©’s!

  18. Wat ik me afvraag: is er voor windows of android ook software waarmee je middels drag&drop je apps kan sorteren en deleten/aanvullen?

    Andere vraag: als je je muziek in itunes “dragged”, en je hebt itunes op sync-alles staan, staat al je muziek toch ook drag&drop op je iPhone?

  19. Widgets in je homescreen dat mis ik echt! Zou gewoon handig zijn dat je niet telkens een app hoeft te openen om even je twitter TL te lezen o.i.d.

  20. Widgets zouden wel echt heel fijn zijn en widgets in je notification center is ook wel handig. moet je maar eens jan michael cart op youtube intyppen. En ik hoop dat apple zelf iets verzint wat niemand zelf had bedacht maar wel weer geniaal is dus niet van dat gekopieer van android en zo.

  21. @houtjes: Als ze net zo mooi en leesbaar zijn als op Windows phone zou dat wrl vet zijn ja.

  22. Sinds ik een Mac heb geen problemen meer met iTunes. Loopt als een zonnetje. En nooit meer terug naar Windows. πŸ™‚

  23. Facebook integratie zal ook fijn zijn! Gaat dan ooit ook nog komen?

  24. Hoe je het went of keert: iTunes is een enorm programma. iTunes zelf vind ik wel OK, al kan de opstarttijd op Windows beter. Online diensten zijn echter vreselijk traag: iTunes Store en alles wat daarbij hoort biedt een logge ervaring.

    Hopelijk hoort dat bij het “nieuw uiterlijk” gerucht..

  25. @iNick: moet dat niet zijn ‘een product onder een werkzaam W7’? Want laten we wel zijn, welk platform is hier zo instabiel als wat?

  26. @Jack ?: Nou op zich is W7 wel stabiel en werkt prima zolang je het niet teveel ‘tweakt’ (die tijd heb ik gelukkig gehad πŸ˜‰
    En iTunes werkt wel, maar als ik bv. mijn iPhone via USB (of WiFi) aan iTunes ‘hang’ en ik ga naar de ‘App’ tab, dan zie ik keurig alle geΓ―nstalleerde apps op mijn iPhone staan. Maar… wil ik daarna apps verwijderen of door deze lijst bladeren, dan gaat dat zo traag als dikke str… eh… stroop! πŸ˜‰ Is gewoon niet werkbaar. Ik heb iTunes weleens op een Mac zien werken, maar ook daar vond ik het niet echt soepeltjes. Dus m.i. zegt het meer over iTunes dan over het platform waar het op draait.

    En tuurlijk is een Mac vele malen beter dan een PC met Windows, alleen gebruik ik het er te weinig voor om aan te schaffen. Ik ben wat dat betreft helemaal ‘om’ als iPad-junk hoor! En Flash gaat gewoon via de Puffin browser dus voor mij(n hobby) ruim voldoende. De PC-knutseltijd heb ik gehad, ik ben nu weer een domme gebruiker, heerlijk!!! πŸ˜‰

  27. @iNick: je kan ook een ssd in je pc zetten daar windows 7 opzetten en je zal zien dat itunes een stuk sneller werkt!!! Windows en alle andere programma’s werken dan zo en zo ook sneller.

  28. @I me: Hmm misschien een idee. Ik zie al SSD’s van 60GB voor ca. €80. Als boot/prim.partitie misschien wel een verbetering. Thanx!

  29. @kasuja: onder “druk” van Microsoft moest Steve wel toestaan dat iTunes ook geschikt gemaakt werd voor Windows, wat hij helemaal niet wilde, anders zou MS, zijn Office niet meer geschikt c.q. up-to-date maken/houden voor Mac…

    @ojevaar: hear, hear! πŸ™‚

  30. @UtregCity: raar verhaal πŸ˜€ Maar het zal vast waar zijn. (Apple maakt wel meer rare keuzes)
    Alleen snap ik niet dat ze het inmiddels niet wat beter hebben kunnen krijgen dat hoe het nu is. Er zijn genoeg programmas met soortgelijke functionaliteit die wel snel zijn.

    Of Apple wil niet of er is iets anders aan de hand.
    Dat apple niet wil lijkt mij sterk gezien juist door de stap ook voor windows geschikt te zijn itunes pas echt veel geld is gaan opleveren.

  31. Je kan ook simpelweg een Android kopen.
    Werkt prima met een Γ©chte Computer, en ben je verlost iTunes

  32. @adriaantje: een android phone kopen is geen optie!:P en wat verstaat u onder een “echte computer” want een “echte computer” is voor mij of een FreeBSD(unix) of een Mac πŸ˜‰

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.