Reacties voor: iTunes 11.0.4 lost syncprobleem en inlogprobleem bij iTunes Store op

Apple heeft iTunes 11.0.4 uitgebracht. Deze update lost twee vervelende problemen met inloggen in de iTunes Store en synchroniseren op.

Reacties: 12 reacties

  1. Eindelijk ! Ik zit al weken met dit probleem! Goed dat dit is opgelost!

  2. Ff abonneren op dit topic 🙂

  3. Loopt weer perfect! blij mee 😉

  4. Nooit problemen met v11.0.3 gehad.

  5. No way dat ik mijn iTunes 10.7 ga updaten naar die vreselijk saaie 11.xx. Als coverflow niet meer terug komt blijf ik bij 10.7 en mocht dat betekenen dat een evt. nieuwe iPhone niet meer gaat werken met 10.7 dan is ook de iPhone een gepasseerd station. iTunes 11.xx ziet er gewoon niet uit op mijn 55″ Samsung TV.

  6. Hoe zet ik in godsnaam de sync met apps uiit!?, voorheen had je er nog een knopje voor..

  7. @Aygul: Ga naar voorkeuren binnen iTunes, klik op apparaten en zet het vinkje uit of aan bij “Voorkom automatische synchronisatie van iPods, iPhones en iPads”

  8. @Tjeu: Ik denk niet dat coverflow terugkomt. Het zag er misschien wel mooi uit, maar was (voor mij althans) onbruikbaar. Het zou mij ook niks verwonderen moest cover flow uit MacOSX gesloopt worden. Want ook in Finder heeft het geen enkel nut.

  9. Origineel geplaatst door Dirk Bollema
    @Aygul: Ga naar voorkeuren binnen iTunes, klik op apparaten en zet het vinkje uit of aan bij “Voorkom automatische synchronisatie van iPods, iPhones en iPads”

    Nee u snapt mij niet,
    Ik wil wel namelijk synchen, maar niet mijn apps,

  10. Blijft dat wifi synchronisatie dan weer wel en dan weer niet werkt. Prik ik m’n iPhone in de oplader dan wordt er vrijwel nooit een sync gestart.

  11. @aygul: Dan is er nog een optie om nieuwe apps niet te installeren. Ga in iTunes naar je iPod, iPhone of iPad, dan bij Apps vinkje weghalen bij “Installeer nieuwe apps automatisch”

  12. @Tjeu: Wat moet je precies met iTunes op je Samsung TV?
    Verder heb je voor de meeste zaken geen iTunes nodig, dus dat geklaag bij elke update (die je toch niet gaat installeren) is ook niet echt nodig…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.