Reacties voor: iTunes 10 krijgt eerste update met Ping Sidebar

Apple heeft een nieuwe versie van iTunes 10 beschikbaar gesteld met Ping Sidebar: een overzicht van de recente activiteiten van vrienden en artiesten in een extra kolom.
Lees het complete artikel → iTunes 10 krijgt eerste update met Ping Sidebar
Michel Lusthof -

Reacties: 27 reacties

  1. Zouden ze ook het nu ook volledig geschikt hebben gemaakt voor Windows XP?

  2. “Geheel los van de nieuwe Ping Sidebar heeft iTunes 10.0.1 ook nog een aantal kleinere functies gekregen. Zo is het nu mogelijk om afspeellijsten uit je bibliotheek aan iemand cadeau te doen of een iMix aan te maken, waarmee je de afspeellijst via de iTunes Store met iedereen kunt delen. Binnen de voorkeuren van iTunes is het nu ook mogelijk om de bronsymbolen (muzieknootje voor muziek, tv voor tv-programma’s etc.) via een apart vinkje in- en uit te schakelen. Ook de aankruisvakjes in afspeellijsten kunnen vanaf nu worden verborgen.”

    Dit kon allemaal al met 10.0!

  3. Windows XP. Dat is toch dat OS dat slechts een 233Mhz CPU nodig heeft, toch? Een OS dat over exact een maandje z’n 9e verjaardag viert…

    Nog steeds een marktwaarde van rond de 60% heeft omdat 99% van die 60% het illegaal geinstalleerd heeft en niet eens een eurootje of 100 over heeft voor een stuk software dat er voor zorgt dat hun computer werkt hoeft wat mij betreft geen eeuwige support voor software te verwachten…?

  4. Euh, mag ik mijn Genius Sidebar terug in plaats van die Ping bagger?

  5. Ik zie helemaal geen Ping Sidebar :s

  6. Geeneens een update waarschuwing voor jailbreakers?

  7. Kun je ook kiezen tussen de ping sidebar en de genius sidebar. Ik wil namelijk erg graag de genius houden. En hoef die ping troep niet!

  8. Jailbreak safe???

  9. Wel irritant dat Apple probeert iedereen dan Ping door de strot te rammen. Je kan bijna alles in iTunes weghalen/onzichtbaar maken, maar dat Ping krijg ik met geen mogelijkheid uit mijn “sidebar” in iTunes. Weet iemand misschien een handig terminal commando om verlost te worden van deze ongewenste troep?

  10. @Ruben.cc: de sidebar is anders prima te verbergen en Ping is ook prima in je Apple account uit te schakelen. Ik gebruik het niet en heb het hier dan ook uit staan, gewoon op de manier zoals ik beschreven heb.

  11. Is deze nieuwe versie van iTunes veilig voor jailbreakers..?!

  12. @ppl maar krijg ik de genius-sidebar ook terug?

  13. pfffffff! zet me nog steeds niet aan om ping te gebruiken, ik heb het nog maar 30 seconden in men hele leven gebruikt –‘
    ik download de nieuwe iTunes niet, ik heb een databundel en ik ga die niet laten leeglopen voor ping!

  14. Ping? Ik mag maar hopen dat het niet aanslaat, waardoor ik geforceerd zal worden om weer iTunes te gaan gebruiken als ik bij wil blijven.

    Doe mij maar Spotify 😉

  15. Ik heb mischien niet goed gekeken, maar is die bug ook gefixt mbt outlook ?
    http://support.apple.com/kb/TS3500

  16. Volgens mij een en al cashflow generatie als je het mij vraagt. Het community gedeelte ligt zover weg op de achtergrond en het kopen en dit heeft iemand gekocht gehalte is weer te veel op de voorgrond.

    Bijna eng

  17. Origineel geplaatst door PeerSientje: Zouden ze ook het nu ook volledig geschikt hebben gemaakt voor Windows XP?

    Dat vraag ik me ook af. Hoop het wel. Ik zit trouwens niet te wachten op al dat sociale (Ping)gedoe.

  18. @Bram Willems:
    Rechtsonderin bij itunes zie je twee icoontjes, met die twee kan je de genius en ping toolbar verbergen of weer terugkrijgen.
    Als je van Ping af wilt kan je dat via je account uitschakelen.

  19. Origineel geplaatst door Yoozer
    Windows XP. Dat is toch dat OS dat slechts een 233Mhz CPU nodig heeft, toch? Een OS dat over exact een maandje z’n 9e verjaardag viert…Nog steeds een marktwaarde van rond de 60% heeft omdat 99% van die 60% het illegaal geinstalleerd heeft en niet eens een eurootje of 100 over heeft voor een stuk software dat er voor zorgt dat hun computer werkt hoeft wat mij betreft geen eeuwige support voor software te verwachten…?

    Koop voor mij even een legale windows xp, als het je toch allemaal niets uitmaakt.
    Sommige mensen kopen niet altijd het nieuwste van het nieuwste, omdat het nieuws is, zoals apple fanaten wel doen. Laat staan dat die andere 40% niet eens weet hoe ze moeten updaten en van alle woekerverhalen over Vista, niet meer willen upgraden.
    Waarom iets updaten als het allemaal nog wel werkt?

    En nee, ik loop op de meeste vooruit en heb vaak het nieuwste, legaal of illegaal.

  20. Ping zonder facebook integratie blijft een no-go.

  21. Toch wel even zeggen dat het syncen van mijn iPad nu veel sneller gaat! Bij de vorige update van iTunes ging ie tergend traag. (dit artikel staat blijkbaar niet op iPadPlanet vandaar dat ik het hier even vermeld)

  22. ik heb Niet om Ping gevraagd en wil het ook niet hebben, dus inderdaad: WEG ERMEE !

  23. ik wil mn genius sidebar!

  24. ik heb een 3gs met 3.1.2. en jailbreak. heeft iemand al ervaring met itunes 10? krijg ik dan een conflict met m’n jailbreak? ik heb nu nog steeds itunes 9, maar ik denk erover om de laatste update maar binnen te laden. tenzij ik dan een probleem krijg met m’n 3.1.2 en jailbreak.

  25. Origineel geplaatst door Michiel
    Euh, mag ik mijn Genius Sidebar terug in plaats van die Ping bagger?

    volledig mee akkoord, de genius sidebar was VEEL handiger.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.