Reacties voor: iTunes 10.1.1 lost bugs en crashes op [Update]

Apple heeft een update voor iTunes 10.1 uitgebracht, waarin enkele bugs en veelvoorkomende crashes opgelost worden.
Lees het complete artikel → iTunes 10.1.1 lost bugs en crashes op [Update]
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 35 reacties

  1. Na install doet itunes het niet meer, geeft fout melding.
    Opnieuw installeren zeg het prog

  2. Ik heb net geupdate naar iTunes 10.1.1, maar nu wil ‘ie niet meer starten. De foutmelding is als volgt;
    Dyld Error Message:
    Library not loaded: @loader_path/libgnsdk_musicid.1.8.2.dylib
    Referenced from: /Applications/iTunes.app/Contents/MacOS/iTunes
    Reason: image not found

    Zijn er meer mensen met hetzelfde probleem?

  3. update die itunes

  4. hoopte dat ze ook wat snelheidsverbeteringen hadden. Itunes is niet altijd even snel met coverflow. erg traag vaak, vooral als je wat zware programma’s op de achtergrond heb draaien kan de muziek ook weleens gaan stotteren

    (macbook pro 2010)

  5. Veilig bevonden door de jailbreak peeps?

  6. Niet echt nuttig voor mij.

  7. ze mogen itunes wel eens sneller maken
    en wat minder resource vretend

  8. De update heeft bij mij heel iTunes om zeep geholpen (op Windows 7). Hij mist nu allerlei bestanden, en wilt daardoor niet meer opstarten!

  9. @wesley de groot: Op windows zit er een layer tussen. Dat zorgt ervoor dat er zoveel resources gepikt worden en dat het wat trager is. Op de mac draait het native en dus een stuk sneller. Heerlijk hoor! Niet helemaal eerlijk, maar flash doet het dan weer stukken beter op windows als op de mac.
    Overigens is het frappante wel dat juist deze layering in iOS dan weer VERBOTEN is/was (weet de huidige policy niet zo uit m’n hoofd).

    Wat van mij veranderd mag worden is de mogelijkheid voor Nederlanders/Belgen om ook films/series te downloaden en streamen. Zou voor mij, mits competetief geprijsd (€2 per film huren en €15 per seizoen van een serie o.i.d.) zorgen dat ik niet meer ga downloaden.

  10. Raar, ik heb de update uitgevoerd. Alles OK maar het bovenste gedeelte van het scherm is nu in het Engels. Wanneer ik mijn iPhone aansluit, komt alle info ook in het Engels : alleen het linkergedeelte van het scherm blijft in het NL…..

  11. Lekker, update automatisch geinstalleerd en nu krijg ik een opstartprobleem en werkt Itunes niet meer.

    aanvulling: Lees op andere websites dat de update bij anderen ook stoort. Ik heb de volledige versie opnieuw gedownload via apple.com (99mb versie) en na installatie werkt het weer.

  12. zpu de activatie met de universele simkaart dan terug werken?

  13. vindt itunes niks , mijn mac is helemaal vol met itunes apps en video’s , rond 90 gb , heb alles gedaan om het app niet alle inhoud van mijn iphone 4 32gb en ipad 64 gb maar alles is opgeslaan op mijn hard disk 🙁

  14. Na automatische update crasht iTunes. Via het support forum worden allemaal tips geboden. Beste die voor mij werkt: iTunes van de website downloaden en opnieuw installeren, hoeft niet te worden verwijdert.

  15. NIET UPDATEN MET SOFTWARE UPDATE, als je vanaf een mac gaat updaten via software update dan werkt je itunes niet meer!

    download hem van apple site zelf maar maak eerst een backup van je library! en installeer zo! anders loop je risico alle data te verliezen.

    Officiële link

  16. Echt waardeloos dat ze een update publiceren die niet werkt. Zoiets test je toch eerst????

    iTunes 10.1.1 lost bugs en crashes op, NEE het veroorzaakt crashes!!

  17. (Red.) Reactie verwijderd: trolling.

  18. Itunes geupdate via software update. MacOs 10.6.5. Probleemloos!

  19. @ikkieman:

    flash doet het op windows beter dan mac? geloof niet dat jij het ooit uitgeprobeerd heb op een mac.

    Dat werkt juist super. beter dan windows. op een windows pc word het op de meeste pc’s traag en op de mac kun je een enorme hoeveelheid flash sites aanzetten en hij blijft soepel draaien. Weer niet of je het ook weet maar mac is de grafische computer van de twee.

    Waarom denk je dat veel reclame bedrijven en website bouwers o.a. ontwikkelen op een mac. Het systeem is zoveel stabieler en sneller om grafische bewerking te doen en te laten afspelen.

    Dat is juist de kracht van mac waar een pc met het uber lelijke, trage en virus aantrekkende windows niet tegen op kan boksen en waarom mac ook steeds meer verkocht word en terrein wint.

    Ik heb lang op windows gewerkt maar en wilde per se niet aan mac beginnen maar heb daar tot op de dag vandaag enorm veel spijt van gehad. Wat een kwelling is windows. Ik had me jaren eerder moeten verdiepen in apple. Dat had een hoop geklaag, gesteun, gestuntel en blauwe error schermen kunnen voorkomen.

    tegenwoordig kun je ook alles op de mac installeren wat op de pc ook draait zoals, msn, skype, steam (online spel platform). je kan het zo gek niet bedenken of het is er. zelfs mac office is er. hou jezelf niet langer voor de gek met windows en koop een mooie mac. kost een paar centen maar dan heb heb ook wat 🙂

  20. de taal is nu engels hoe kan ik dit veranderen???

  21. Deze update zorgt voor bug fixes… iTunes werkt niet meer, goed bezig Apple.

  22. na update naar 10.1.1 was alles in het engels itunes opnieuw gedownload via de site gewoon overschreven druk op herstellen en hij veranderd weer gewoon in het nederlands toppie dat je nu ook je eigen ringtones kunt syncen

  23. ok heb hem via itunes opnieuw geupdate en is weer in orde , heb de update gewoon bij mijn downloads overgeschreven en opnieuw geinstalleerd en is weer in orde

  24. Ik las alleen de kop van dit artikel en sloot iTunes af. Daarna via apple software update aan het updaten geslagen (heb automatische updates uit staan(ja, ik weet dat deze app de automatische updates verzorgd)). Terwijl de update aan het downloaden was ging ik dit artikel lezen en begon me toch een beetje zorgen te maken na het zien van de reacties, maar de update was ondertussen al aan het installeren. Wonder boven wonder werkt alles perfect op deze Windows 7 laptop, zonder klachten, alles in het nederlands. Helaas wel weer wat onnodige grijze haren verder.

  25. Die hele itunes moet op de schop. Een onoverzichtelijk flutprogramma is het. Regelrechte bagger. Eigenlijk gek omdat apple toch bekend staat om zn gebruiksvriendelijkheid. Doe dr wat aan Jobs!

  26. MacOsX 10.6.5, gewoon via Softwareupdate binnengehaald en geen problemen.

  27. Op mijn Win7 machine gewoon via Softwareupdate binnengehaald en geen problemen.

  28. Hmm gaat lekker vandaag bij apple… Maar aangezien dat allren maar bugs zijn eigenlijk die voor mac’s zijn gericht heb ik er totaal geen haast achter. Heerlijk programma werkt top, ook op windows! (ik heb het nog nooit echt op een mac gezien dusja)

  29. Origineel geplaatst door dries6951
    Op mijn Win7 machine gewoon via Softwareupdate binnengehaald en geen problemen.

    Same here. Win7 x64, NVIDIA Gforce GTS 450, Intel I7 3.07 GHz…

  30. Vraagje: heb een Mac. Kan ik deze 10.1.1 update effe overslaan en pas weer de volgende update weer doen? Of moet ik echt eerst 10.1.1 installeren voor ik toekomstige updates kan installeren?

    Ik weet niet of gewoon heel iTunes bij 10.1.1 wordt overschreven of er gewoon iets wordt toegevoegd aan 10.1.

    Kan het daarnaast zijn dat Apple de 10.1.1 versie via Automatic Update fixt zodat bv morgen wel de goede probleemloze versie wordt binnengehaald?

  31. Als ik een liedje van een cd wil toevoegen moet die omgezet worden.. Dan loopt die vast

  32. Inneens is quicktime ook vereist :S

  33. Ik heb Windows 7 x64, maar om geen risico te lopen via de website als download binnengehaald; was binnen enkele minuten gereed en alles werkt nog zoals het moet.

  34. ik ben groot fan van apple.. Helaas zie ik in rap tempo een windows bug en crash cultuur ontstaan binnen de osx omgeving. Nog 3 jaar en iedereen buigt weer om naar naar windows 10? want dat is dan ineens niet zo heel slecht meer.. Jammer.!

    Ik kan overigens de update niet automatisch uitvoeren en moet deze dus even handmatig downloaden.. NOT… Ik pak update 10.1.15 wel mee over een maandje… Zucht

  35. Origineel geplaatst door Igor W
    Engels

    Ik heb hetzelfde probleem, deels Engels deels Nederlandse iTunes. Erg vreemd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.