Reacties voor: iTraq-tracker vindt grote spullen wereldwijd terug

De iTraq is een nieuwe tracker voor spullen, die overal ter wereld terug te vinden is. iTraq gebruikt geen gps, Bluetooth of Wi-Fi maar werkt energiezuinig via gsm-masten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Op zich een mooi systeem, zeker het feit dat het dataverbruik bij de aankoop inbegrepen is. Groot nadeel: de batterij is niet oplaadbaar en je moet dus na 4 maanden tot 3 jaar (afhankelijk van hoe vaak je de positie door laat geven, elk uur of elke dag) een nieuwe batterij bestellen.
    Data is tegen die tijd ook op, dus tevens een nieuwe bundel aanschaffen.

    Totaal verwachten ze dat dit onder de aanschafprijs van een nieuwe unit uitkomt, maar dat kan dus alsnog $40 zijn, initiële aanschafprijs is $49 $25 verzending.

    Wil je hem dus zoals in het voorbeeldfilmpje gebruiken om je kind te volgen, waarbij een update elk uur al weinig is, dan kan je elke 4 maanden een nieuwe batterij en databundel aanschaffen

  2. Zou je deze tracker ergens in je fiets kunnen verbergen? De verwachte levensduur van de batterij is vele malen hoger dan die van mijn fietsen. Het lijkt me zo leuk om de eerstvolgende fietsendief met een onverwacht bezoek te kunnen vereren!

  3. @Paxi: Ze geven zelf als suggestie onder het zadel. Lijkt me ook de enige mogelijke plek, aangezien het het formaat is van een bakpas.

  4. Grote objecten als boten en vrachtwagens, zou je bij “benadering” terug kunnen vinden. Kleinere dingen zoals fietsen en koffers niet, plaatsbepaling d.m.v. telefoonmasten is uiterst onnauwkeurig en bijzonder lastig. Google maar eens op de “Deventer moordzaak”.

  5. Het business is gebaseerd op snel verdienen met een leuk idee met single use devices. Als ze ook duurzaamheid (o.a oplaadbaar) zouden aanbieden dan zouden ze juist een veelvoud verkopen en een veel breder publiek aanspreken, nu is t alleen op prijs.

  6. Kan je ze ook inbouwen in pinautomaten als ze worden geplofkraakt ?

  7. Internationale verzendkosten $1 tot 1 maart!

  8. iTraq started a PROMO for international customers and offers international shipment for $1 till March, 1.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.