Reacties voor: Italiaanse designer maakt mockups van vierde generatie iPhone

De Italiaanse designer Seraphan heeft de volgende generatie iPhone in een aantal mockups omgezet. Deze

Reacties: 42 reacties

  1. Best mooi, ik zeg doen!

    Maar ik denk dat ze het al eerder “durfden” maar wanneer je zo’n opvallende kleuren gaat maken dan heb je grotere kans om met overschot aan voorraad te komen zitten (wanneer de generatie wordt vervangen).

    Dit is bij de iphone voor apple natuurlijk duurder dan bij die kleine ipod nano’s en shuffles.

  2. Kwam deze al een tijdje geleden tegen, maar vond de meerwaarde niet erg groot. Misschien had ik het toch eerder door kunnen geven… voor anderen misschien wel interessant.
    Moet zeggen dat ik de roze, blauwe en groene echt lelijk vind. Het gaf me wel een impressie van de witte uitvoering als die er komt & I like it:) Al heeft het ook wel wat dat het zwarte display wegvalt tegen het frontpanel als deze uit staat.
    P.s. deze renders zijn gemaakt voor de witte front panels opdoken.

  3. Best netjes gedaan!

  4. @Tijn:

    iPod worden ook heel anders in de markt gezet dan iPhones. Ik geloof dus ook niet dat we met de huidige positionering anders kleuren gaan zien dan wit, zwart en eventueel een aluminium uitvoering.
    Pas als er een budget versie van de iPhone komt zijn de trendy kleurtjes aan de beurt.
    iPod nano was ook goedkoper dan de iPod video/classic en op een ander publiek gericht dan de grotere broer.

  5. Als ik overga naar deze iPhone, ga ik denk ik de afgeronde achterkant wel missen, ik denk dat de afgeronde achterkant de iPhone lekkerder in de hand doet liggen… En hij glijd makkelijker je broekzak in. 😛

  6. Dat de witte iPhone ook vooraan wit is vind ik wel mooi, dat hadden ze ook bij de 3G en S moeten doen, dan had ik een witte gekocht…

  7. Ik vind die witte wel mooi, die viel mij meteen op maar Apple kan misschien ook flinterdunne hoesjes gaan leveren en dan alleen witte iphones gaan verkopen, je doet er een hoesje van 3,95 omheen (Apple prijs) en je hebt je kleur, als ze daar dan gwn een tijdje over nadenken dan gaat dat ding een topperr worde

  8. Nog niemand die dacht: Oh, als hij het kan, waarom die Vietnamees ook niet? Ik geloof er nog steeds geen snars van, al ziet hij er best gaaf uit.

  9. @alpacatje:
    Dat als hij komt in wit de voorkant ook wit is, is haast niet meer dan logisch.
    Bij de 3g/3gs had je een groot bolvormig oppervlak aan de achterkant wat wit was. Daardoor was het minder storend dat de voorkant zwart was.
    Bij de volgende iPhone heb je juist een aluminium rand rondom aan de zijkant.
    Als daar de voorkant niet wit zou zijn staat het heel dom. Zwaart boven, wit onder.

  10. @sander:
    staat hier ergens dat deze echt zijn?
    Er staat zelf dat ze nep zijn
    maar idd van dat Vietnam gedoe snap ik ook niks.. Ineens een iPhone 4g in Vietnam en een nieuwe MacBook en oow hier ligt ook nog een iTouch 3g met kamera

  11. Hoewel zwart toch de meest strakke look heeft, ga ik indien verkrijgbaar toch maar weer voor de witte. Ook erg mooi, wat minder strak dan zwart maar met als grote voordeel dat de vingerafdrukken veel minder zichtbaar zijn.

  12. Origineel geplaatst door sasf
    Kwam deze al een tijdje geleden tegen, maar vond de meerwaarde niet erg groot. Misschien had ik het toch eerder door kunnen geven… voor anderen misschien wel interessant.

    Maar de meerwaarde om dit aan ons te melden zie je wel?

  13. zou de nieuwe iphone ook nog wel in de TomTom houder passen?

  14. Volgens mij zouden deze sensoren (http://homepage.mac.com/jamesvanleeuwen/filechute/iphone3g%20sensors.jpg) toch direct zichtbaar moeten zijn als ie niet zwart is. Er zou dus ook gaatjes moeten zitten in dat witte frontpanel wat een tijdje terug opdook. Heb ik het mis of maakt dit een gekleurde of witte voorkant ook wat onwaarschijnlijk?

  15. Het zou op zich wel mooi zijn om verschillende kleuren te hebben, al vind ik deze kleuren niet mooi.
    Apple kennende zouden ze dan ook de kleuren van de iPod’s gebruiken, omdat deze dan ook mooi bij elkaar staan (en je dus beide kan aanschaffen ^^)

    En ik denk niet dat Apple bang zou zijn om verschillende kleuren iPhone’s uit te brengen. Want ze zouden ook altijd nog die iPhone’s alleen op bestelling kunnen laten leveren. 😉

  16. @ScMoGc0
    Moeilijk he, lezen? 😛 😉

    Sander heeft het juist over het feit dat wanneer een Italiaanse een variant heeft gemaakt waarom een Vietnamees dat niet zou kunnen, waarmee Sander dus doelt op een namaak van de Vietnamees.

  17. Ik kan niet meer wachten voor de iphone 4.als die uit is ga ik hem kopen weet iemand al wat die gaat kosten in euro

  18. Als Apple een witte uitbrengt, krijgt die natuurlijk ook een zwarte voorkant. Dit ziet er niet uit.

  19. heeft iemand enig idee wanneer de nieuwe iPhone in nederland uit zou gaan komen ??

  20. Jullie hebben het wel over wit maar heeft die ontwerper er niet gewoon een alu. behuizing van gemaakt? Ongeacht of dat wel of niet kan ivm storing….

  21. @Thijs: hoop gewoon een wereldwijde release 🙂

  22. @Rits Plasman: Juist een witte platte achterkant met daarna een dikke aluminium rand en dan een zwarte voorkant, dat slaat nergens op.

  23. Ik ben blij dat ik de komende 2 jaar mijn 3G nog heb want zo’n vierkante iPhone is wel erg eenheidsworst met de andere smartphones. Die mooie ronde vormen zijn fantastisch in de hand en erg onderscheidend. Jammer hoor. Ik had gehoopt dat ze een iPhone uitzouden brengen met de schitterende iPod touch achterkant.

  24. @Tijn: Klopt maar in 2010 kan je uiterst precies produceren en plannen. Dus het moet mogelijk zijn.

  25. de witte zou ik zo kopen. mooi mooi mooi. kleurtjes niet. in een kleurtje lijkt het plotseling een samsung of zo lol

  26. Ik vind het lelijke kleuren, wel nooit renderings!

    Nieuwe iPhone vormgeving is top en lijkt helemaal nergens anders op….dat moet een niet creatief iemand toch ook best kunnen zien. Ik vind het huidige model ‘cheap’ ogen met z’n plastic ogende achterkant en vieze chromen knopjes…..bah!

    Zou lachen zijn als de nieuwe iPhone helemaal niet op ‘de uitgelekte versies’ lijkt en we allemaal gefopt zijn….iemand daar wel eens aan gedacht?!

  27. Misschien kunnen ze die voor en achterkant zo maken dat je ze zelf kan verwisselen. Denk aan die oude Nokia’s. Ik denk dat dat best kan. Zou een leuke toevoeging geven.

  28. Erg leuk die verschillende kleuren! al zou ik wel zelf voor de witte of zwarte gaan, blijven tog de ‘echte’ apple kleuren.

    Maar zou wel leuk zijn als optie om na een jaar een nieuw voor en achterkantje te halen en dan bijv. eerste jaar de witte, 2e jaar de zwarte.

    Is je telefoon tog weer als nieuw!

  29. Als ik de achterkant van de zwarte iPhone zie, weet ik dat ik deze moet hebben.

  30. Dit is niet echt dat zie je zow. Hoe komen ze bij 64 gig?

  31. @Rob: Waarom denk je dat het mockups heten, én dit tekstje onder het artikel staat?

    Aanwijzing voor wie wat minder goed thuis is in de wereld van prototypes, concepten en mockups: het gaat hier niet om de vraag of de foto’s echt zijn. Deze renderings zijn op de computer gemaakt en ontsproten aan de fantasie van een designer.

  32. Weer dat meegelift van zogenaamde ‘designers’. Ding is veel te dik en totaal niet toegespitst op handzaam gebruik met die scherpe hoeken.
    Ik vind het jammer dat IC zoveel aandacht besteed aan ‘designer’-impressies die er duidelijk niet veel van begrepen hebben. De eerste goede (lees: volgens de juiste apple standaarden) impressies moeten nog gemaakt worden.

  33. Nou snap ik alleen 1 ding niet: als dit toch renderings zijn, waarom haalt die designer dan niet meteen even die gleuven uit die metalen rand? 😛

  34. Origineel geplaatst door alpacatje
    Dat de witte iPhone ook vooraan wit is vind ik wel mooi, dat hadden ze ook bij de 3G en S moeten doen, dan had ik een witte gekocht…

    ik vind dat persoonlijk niet zo mooi een witte vorkant

  35. Dit geloof je tog niet. Is zo nep als iets mensen. Kijk eens goed.

  36. Wat een geoemel over die kleuren zeg.
    Je wordt er duizelig van.
    En dan raar opkijken dat ze in die Chinese fabrieken randgestoord worden om die dingen ook nog even te moeten produceren.

  37. Ik geloof er geen snars van…
    En ik vind de witte wel mooi, maar ik ben bang dat de hoekige achterkant niet makkelijk in de hand ligt.

  38. Ik vind mijn huidige 3GS in het zwart veel knapper; vooral met de afgeronde achterzijde wat hem zalig in de hand doet liggen.

  39. Apple maakt nooit zo iets vierkants. Kijk naar de iPhone en ipodtouch die zijn een soort van gestroomlijnt. Dit meer htc stijl!

  40. Verschillende smaken (kleuren) horen niet bij de vormgeving van de nieuwe? iPhone 4G HD (naam nog niet zeker) De vormgeving is zakelijker geworden en daar passen verschillende kleuren zoals rood, groen en blauw niet bij. Er passen slechts drie kleuren bij: Zwart, wit en aluminium. De nieuwe iPhone gaat ook andere doelgroepen aanboren; namelijk de zakelijke gebruiker. Daarnaast wordt de accuduur sterk verbeterd en dat is één van de dingen die de zakelijke gebruiker graag wil.
    Kortom: De nieuw uit te brengen iPhone is volwassen geworden!

  41. Origineel geplaatst door Simlock
    Verschillende smaken (kleuren) horen niet bij de vormgeving van de nieuwe? iPhone 4G HD (naam nog niet zeker) De vormgeving is zakelijker geworden en daar passen verschillende kleuren zoals rood, groen en blauw niet bij. Er passen slechts drie kleuren bij: Zwart, wit en aluminium. De nieuwe iPhone gaat ook andere doelgroepen aanboren; namelijk de zakelijke gebruiker. Daarnaast wordt de accuduur sterk verbeterd en dat is één van de dingen die de zakelijke gebruiker graag wil.
    Kortom: De nieuw uit te brengen iPhone is volwassen geworden!

    Wit en zwart zijn geen kleuren 😛

    Nee maar kleuren lijkt me best leuk maar deze kleuren zijn niet erg mooi maar ik zou wel een bordeaux rode achterkant willen bij mijn nieuwe iPhone!

  42. Die lelijke ronde knopjes op de zijkant, en die rare strepen/sneeën in de zijrand ‘just dont make sense’..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.