Reacties voor: iSteadi houdt je iPhone altijd stabiel

De iSteadi is een accessoire waarmee je je iPhone kunt stabiliseren. Handig bij videofilmen of wanneer je last hebt van trillende handen.
Lees het complete artikel → iSteadi houdt je iPhone altijd stabiel
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 19 reacties

  1. Tsjah wat moet je er van zeggen. Ik heb altijd wel respect voor mensen die met zo’n eigen projectje komen, maar ik betwijfel dat de vraag naar zo’n oplossing groot is. Ik denk dat mensen ook al werkt het, toch liever met een compactere (en liever nog software) oplossing komen dan dat ze met een wandelstok onder hun iphone willen gaan lopen. Ik ben bang voor deze heren dat de 50.000 niet gehaald gaat worden.

  2. Of, je koopt een iPhone 4S 😛

  3. Of je installeert Dollycam

  4. Ik vind het niet zo mooi eerlijk gezegd. Maar hey dat is mijn mening.

  5. Lelijk en wat moet je ermee! Kansloos en overdreven

  6. Ze komen er te laat mee! De 4s heeft al IS dus iedereen weet dat die greep overbodig gaat worden. Investeren in iets wat over een korte tijd niet meer nodig is, lijk me niet erg slim!

  7. Wat grappig, ik was helemaal overtuigd, klein portable ding, makkelijk meenemen, beelden zagen er zoevend uit. Ik snap de bovenstaande reacties niet helemaal, voor 50 euro zou ik hem zo kopen

  8. Zacuta heeft dit al geruime tijd voor de iPhone en aanzienlijk mooier design.

  9. @chris: bedrag is echt peanuts. En ja voor iemand die iPhone-only video wil schieten is een steadycam onmisbaar. Dan maakt het echt niet uit hoe je er bij loopt. Er zijn grotere systemen op de markt voor DSLR’s.

  10. Ik vind het briljant in zijn eenvoud!
    Die Zacuto is idd mooier vormgegeven en verbetert de grip, maar dat is volgens mij niet hetzelfde als een steadyshot. Het uitschuifbare contragewicht onderaan de grip is het ei.

  11. Origineel geplaatst door Ashcat
    Ze komen er te laat mee! De 4s heeft al IS dus iedereen weet dat die greep overbodig gaat worden. Investeren in iets wat over een korte tijd niet meer nodig is, lijk me niet erg slim!

    Dat is ook de reden waarom die op meeredere telefoons past (aanpasbare behuizing) zoals het artikel zegt 🙂

  12. Doet me denken aan die complete harnassen waarmee ze in Hollywood lopen, met die dingen kun je rennen terwijl de camera stabiel blijft in 3 dimensies.. Deze is alleen in 2 dimensies..

  13. Briljant concept! Een “normale” steadycam is vele malen groter en complexer dan dit relatief eenvoudige systeem. En je hoeft geen groot apparaat mee te slepen, het ziet er erg compact uit. Rond de € 60,= is zeker niet duur en ik wil er echt een hebben!

    Voor de mensen die piepen dat de Iphone 4S dit al in zich heeft: nou, niet bepaald….. softwarematige beeldstabilisatie is toch echt even anders dan mechanische. En je wil natuurlijk dat de bron altijd zo goed mogelijk is, zonder softwarematige correctie.

    De beelden die ik zag vond ik erg goed (qua stabilisatie). Niet het niveau van een professionele steadycam, maar er zit dan ook een prijsverschil tussen van 1000’en euro’s 🙂

  14. Lijkt mij juist dat alleen een combinatie van 4s softwarematige en dit soort mechanische stabilisatie samen voor bijna professioneel stabiele beelden zorgt. Ik zou hem dus zeker eerder bij de 4s halen dan bij de 4.

  15. nouja, is niet veel vergeleken met een steadycam (heb er zelf enkele voor mn werk, loop er bijna dagelijks mee)

    Wel grappig voor iPhone

  16. Mooi concept, alleen te groot/log voor een iPhone. Je hebt juist eenklein portable cameraatje op zak en om er dan zo’n staaf onder te hangen. Ik ga ook niet met een statief op pad voor m’n iPhone. En zoals andere reacties al aangeven: dit is (steady shock) al in de 4GS ingebouwd dus het faseert vanzelf uit en dan zit je met een relatief dure accessoire…

    Het is trouwens volstrekt onbruikbaar bij situaties die ECHT een stabilisatie vragen. Bijvoorbeeld in een achtbaan, op een motor of mountainbike, in een speedboat of andere snelbewegende sporten of activiteiten. Daar wil je beeldstabilisatie bij kunnen gebruiken en juist daar kun je die lange stok niet kwijt…

  17. Mooi voor concerten als je een klein Itaaljaantje uit Napoli bent.

  18. De €8,- verzendkosten hoeft binnen Europa en USA niet te worden betaald. Dat zit bij de prijs inbegrepen. 60 dollar is 42,50 euro.
    Dat lijkt me niet al te duur, zelfs voor een Nederlander.

  19. Lijkt me ideaal als je recht vooruit filmt. Maar wat als je juist omhoog of omlaag wil filmen. Dan komt de ‘stang’ tegen de binnenkant van het handvat, waardoor het stabilisatie effect verdwijnt. Het gewicht wil de camera rechtop houden. Een kogelgewrichtje onder de houder kan dat ondervangen, dan kan de camera ’tilten’, maar dan zit hij weer vast in die stand. Dus, toepasbaar, met beperkingen. Mijn aanvankelijk enthousiasme is dus enigszins getemperd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.